mandag, juli 20

Litt mer gult


Foto:IfraLahell
Jeg gir meg ikke helt med denne gul fargen med det første- nå har til og med kista mi fått seg et strøk med gul lakk. Kista har broren min- som er billakkerer vært så snill og lakkere for meg. Er ganske heldig som bare kan avlevere og hente ferdig lakkerte møbler. Lysestakene har jeg sprayet selv- lillebror er ikke så fornøyd med å lakkere sånne små greier. Har selvfølgelig- i all min iver- glemt å ta før bilde- så i dag kommer kun bilder av ferdig resultat. Ønsker alle som titter innom en fortsatt god sommer!

10 kommentarer:

Margrethe sa...

hei! Så herlig det egentlig er med gult! Sommelig og varm farge:)

Unknown sa...

Nydelige bilder og flotte farger! :)

Kvirrevitt sa...

Flotte bilder! Nå skal jeg straks herme litt, og spraye noen vaser og lysestaker jeg også. Blir vel snart syk av all den sprayingen jeg driver med, hoho!
Ang. uglydollen, så var det en rosa søtnos der som sikkert hadde vært veldig fin til din lille tulle! Legger du igjen adressen til butikken din for eksempel, så kan jeg sende den til deg som takk for innlegget om meg:) Dersom de har flere igjen, da altså...:)

borghild sa...

Gult ER kult, ingen tvil om det!
Tusen, tusen takk for awarden nedenfor, utrolig hyggelig!!:-)
Så greit å ha en lakkerer til bror! Og det aller greieste er jo å slippe griset med å lakkere/spraye selv! Irriterer meg grønn over at jeg ALLTID klarer å spraye utenfor!! Ha en fortsatt fin uke! Klem B:-)

Bo med Lena sa...

Den gule begynner virkelig å snike seg under huden på meg også. Har en knallgul Stelton-kanne som jeg er så glad i, og synes også den sennepsgule er flott som en aksentfarge i et interiør.

Makrellskyer sa...

Hei :)

Har nettopp begynt å lese i bloggen din, og synes det er ordentlig artig :) Så var jeg på en liten vandring i blogglandia og kom over at MYK START har skrevet om deg :) Veit ikke om du har lagt merke til det selv, men her er det i all fall...

http://mykstart.blogspot.com/2009/07/litt-strikk_9578.html

Minmill sa...

Hei, så nyyydelig blogg du har. Takk for besøk hos meg, og herlig kommentar, da kunne jo jeg finne fram til deg også. Bildene i sidefeltet vitner jo om et hjem som er sånn som jeg liker. Kommer sikkert til å komme innom deg igjen. Takk for titten for denne gang. Minmill

mi-rachel sa...

knall fin collage.
og gult er jammen stilig.
veldig fint til hvitt og lilla.
ser ut ikke ut som din blogg bli oppdatert på min side. men skal sjekke det ut:)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials