lørdag, juli 18

På veggen





Sitter og ser på den ene tomme stueveggen vår og prøver å finne på hva vi skal gjøre med den. Har tidligere tenkt tanken på å lage en integrert bokhylle, men så kom jeg over disse fine bildene og fikk flere ideer. En lærer sa engang til meg at det finnes ikke noe vakrere enn en tom, hvit vegg- jeg kan vel kanskje si meg enig i det. Men det er ikke lett å la en vegg stå tom når det finnes så mye fint man kan gjøre ut av den. Her er litt inspirasjon ihvertfall! Nå er det bare å gå i tankeboksen! 

8 kommentarer:

alvorada sa...

Mange gode ideer du har funnet her ja! Jeg likte aller best bilde nummer 1 og 6. Spent på å se hvilken skjebne veggen din går i møte ;)

Og så må jeg bare si at jeg falt FULLSTENDIG for folkevognbussen og den lille dukka i innlegget under her. Herrrlig! :)

et kjært hjem sa...

Så utrolig fint det øverste bildet var, skulle gjerne hatt en sånn gang! Koselig blogg du har, jeg la meg til som følger :)

Bo med Lena sa...

Masse herlig inspirasjon! Jeg skal igang med å male en dør med sort tavlemaling. Synes det er så fint. Likte veldig godt både bilde og klokkeveggen.

Fortsatt god regnværslørdag:)

Kvirrevitt sa...

Hei, så fine bilder du finner! Og du må gjerne bruke lampeskjermbildet mitt:)

Ha en fin lørdag videre!

mi-rachel sa...

hverdagslykke er også inspirerende innlegg med mange gode ideer fra ifrålahell;)

pene detaljer i innlegget under her også.

Christine sa...

Skulle ønske jeg hadde noen fine, hvite vegger som jeg kunne henge ting på! Jeg hater nemlig tomme vegger og har 1000 ideer til hva jeg ville ha gjort :D

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials