torsdag, august 13

Flotte bord


Foto: Delicatissen
Tusen takk for fine kommentarer fra alle dere fantastiske bloggedamer- det er utrolig hyggelig å våkne opp til. Neste helg skal vi ha navnefest for lille snuppa vår. Håper å holde selskapet ute, men alt kommer jo selvfølgelig an på været. Må ommøblere en del for å få plass til å ha det inne så det håper jeg vi slipper. Selvom jeg ikke er spesielt rosa av meg så blir det nok litt rosa pynt denne dagen. Små glassvaser, vimpler og rosa ballonger er så langt kjøpt inn- og knæsj rosa Marimekko servietter. Så siden jeg er i litt "bordpynte mood" i dag må jeg jo dele noen bilder med dere . Synes disse bildene var fine! Ha en fin torsdag!

10 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

kjempefine bilder :o)!!

utrooolig flott hjem du har !! Så gjennomført :)

alvorada sa...

Yes, endelig kom kjøkkenbildene! Ser utrolig koselig ut. Likte veldig godt bordet og ikke minst den ultracoole barnestolen. En sånn satt jeg også i da jeg var liten!

Lykke til med bordpynting og navnefest :)

aase sa...

Herlige bord!! Utebord er lekkert, når været tillater det!! Idag har jeg måtte gå til det skritt å ta på en fleecejakke for å orke være i butikken gitt!! Håper været snur til dere skal ha navnfest!!! gleder meg til å se bilder av bordekkingen din!! Marimekko har mye kult ja!!

mi-rachel sa...

det bordet dekket i åkeren var nydelig!
veldig min smak:)

Anonym sa...

så lekkert! enig med mi-rachel at det bordet i åkeren var nydelig! Der kunne jeg bodd- under det bordet! Ha en fin dag!

små og store drømmer sa...

Nydelige bilder. Likte de i åkeren best :) Også lysekronen som henger i en ståltrå.
Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Klem

Bente sa...

Så nydelige bilder du viser! Det er sååå sjarmerende med dekkede bord ute i det fri! :) Likte så godt det øverste bildet med lilla, gult og blomstrete fat; Det var sååå lekkert! Håper det blir fint vær til navne-festen! Lykke til!

mi-rachel sa...

gode priser liker vi.
håper det blir noe nytt på deg da;)

Vibeke sa...

herlige inspirasjonsbilder! bordet i åkeren var utrolig rent og vakkert men de 2 ved siden av hverandre øverste var nok min favoritt- skikkelig glad-bord :) spennende med fest da, håper vi får se bilder!? høres knallfint ut det du har kjøpt inn...
utifra bloggen min så ser det muligens ut som jeg elsker rosa men det er faktisk en farge som jeg IKKE har kunnet fordra før nå det siste året...er fremdeles en farge som jeg er forsiktig med her hjemme, synes den gjør seg best sammen med andre farger som gjerne må være sterkere!
må bare skrive noe jeg har tenkt på flere ganger men så har jeg glemt å skrive det til deg: jeg blir SÅÅÅÅÅ glad av kommentarene du legger igjen hos meg :) tusen takk!!!
knallgøy at din venninne likte bloggen min (og puta)! grønlykke var jo rett og slett himmelsk...har tenkt det maaaaaaange ganger før og har tenkt det ofte igjen etter København turen at Norge er utrolig kjedelig både når det gjelder individualitet og design!
hvilke type maling har du brukt på gulvene? jeg har brukt oxan fra Jotun på soveromsgulvet og er overhodet ikke fornøyd med den så jeg trenger tips..
her blir det hvitmalt kjøkkengulv når det blir pusset opp der enten i høst eller til våren. er vel som du sier ikke så praktisk men jeg tror ikke jeg klarer å la være- synes det er så pent med hvitmalte tregulv :)
liker odd molly veldig godt jeg også så den butikken på Vollen er en eneste STOR fristelse!
huff, denne kommentaren ser vel så lang ut at det blir helt dumt men jeg må bare legge med en link før jeg gir meg :)
http://www.benjaminroberts.co.uk/latest_collection.htm
hvis du går inn på denne adressen og "blar" i katalogen (et godt stykke bakover) til du kommer til kjole nummer 2028 så kan du se hvordan min bryllupskjole ser ut hvis du har lyst :)

her er det knallfint vær i dag så det er vel muligheter for at solen skinner på deg og din lille også :)
ønsker deg en finfin helg,
klemmer

ps:
jeg skal i eventyrbryllup i morgen og være med å pynte i kveld så jeg får vel enda flere sommerfugler i magen etter det tenker jeg...

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials