tirsdag, august 11

Heyhome


Foto:Heyhome
Ok- så skulle man ikke tro at det ville være vanskelig å velge ut bilder å vise frem fra denne danske duoen- men herlighet så mye å velge i. Heyhome, bestående av Pernille Kaalund og Louise Kamman Riesling har sammen gjort et titalls bolig reportasjer for bla BoligLiv, Boligmagasinet og Femina. Noe har dere sikkert sett før, men her er det nok også mye nytt. Disse danskene sier nå jeg- de kan dette med design. Jeg er inspirert til opp etter ørene- deilig å starte dagen slik. Kjøkkeninnlegget er forresten ikke glemt altså! Det kjem, det kjem! Ha en flott dag alle sammen!


9 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei og god morgen!
Du er fantastisk flink til å finne flotte, inspirerende bilder, synes jeg!
Bare koselig at du linker til Kaspara forøvrig.
Det blir spennende å se hva det blir av Stoff og Stil-stoffene dine! Jeg er veldig dårlig på å sy nå, men jeg kan ikke bare sitte ved maskinen når jeg har to gutter på 6.5 og 8 år rundt. Solen skinner, og det ser ut til å bli en nydelig dag!
Ha en fin tirsdag du også!
Klem fra Kaspara

Vibeke sa...

Ååååå, dette var en super start på dagen- tusen takk skal du ha!:)
Danskene er helt råe, det er INGEN som inspirerer meg mer designmessig enn dem. Da vi var i København nå så var det Fashion Week, jeg ble superinspirert bare av å se på alle menneskene :)

Ønsker deg en fin dag,
Vibeke

Kvirrevitt sa...

Helt enig! Du er veldig flink til å finne inspirasjon, og dansk design er utrolig bra. Helt klar favoritt når det gjelder design hos meg.

Noralill sa...

Flotte inspirerande bilder!

Tone sa...

Takk for hyggelige ord inne hos meg! Liker så godt stilen din og bildene du legger ut:) Følg med på bloggen min i kveld - kanskje du vil finne noe du liker der ;)

Klem Lycheli

Anonym sa...

Danskene kan design!
Den peisen var bare helt rå da.. ble litt opphengt i den!

j e n n y sa...

Hej!

Första gången jag besöker din blogg och här fanns det verkligen mycket fint!
Jag lägger dig i min läslista direkt så att jag lätt hittar tillbaka!

Ha en fin dag!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials