onsdag, august 19

Jeg ser rosa





Foto:IfraLahell
og det skjer ikke så altfor ofte. Jeg er ingen typisk rosa jente, men når det skal pyntes til navnefest må det nesten noe rosa til. Og derfor slår jeg faktisk på stortromma denne gang. Det blir mye rosa! I dag har lillemor og jeg vært på Decorium og kjøpt ballonger. Rosa ballonger. De har ikke vært bare bare å oppdrive heller, har saumfart en del bokhandlere og lekebutikker etter rosa ballonger uten noe dill på. Decorium var altså stedet. Med oss fikk vi også noen andre rosa detaljer. Lørdag er dagen og jeg gleder meg til å pynte til fest, viser dere noen bilder fra de rosa forberedelsene!

14 kommentarer:

Huset på Planen sa...

Så fine ting, og så fin blogg du har! Jeg har smugkikket en stund...

Bea sa...

Gleder meg til å se resultatet :o)

PS: Blir lett mye rosa når man får en liten prinsesse i hus... *fnis*


Klem Bea

Anonym sa...

Fine ballogen!!
Og fine detaljer du viser frem! Lykke til med resten av pyntingen. Det hører jo litt hjemme med rosa til jentene eller hva! =0)

BlandetLoft sa...

Så masse fine bilder :-) Du må ta bilder når det er ferdig pyntet da.

Hilsen BlandetLoft

et kjært hjem sa...

Det blir nok stas! Jeg liker veldig godt rosa, søte vimpler! Ha en fin kveld :)

Pink lady sa...

Jeg elsker rosa! Men i moderate mengder:) Ser ut som at dere kommer til å få en nydelig navnefest, til lykke med dagen:) Pink Lady

Myhome sa...

Så spennende!
Syns rosa er fint, passer godt til en liten jente det, og det ble skikkelig røft med litt svarte innslag!
Skjønne vimpler også!
Masse lykke til med forbredelsene:)

NIB sa...

Hei!
HUFF!! Er så lei jeg ikke fikk skrevet kommentar før ang de rosa ballogene. De ble kjøpt på ebay - har lært meg det nå etter maaaange butikkbesøk etter leting etter rosa servietter, at hvis en ønsker seg et spes utseende på bordet til en stor dag er en pina nødt til å handle på nett, hihi! De kjempestore ballongene ble kjøpt på Nille, men måtte kjøpe 4 pakker for det var bare en eller to rosa i hver. De heter giant.

Gleder meg skikkelig til å se bordet, ser helt fantastisk herlig ut!!!

Storeflittig

Vibeke sa...

gleder meg til å se, for det regner jeg med at vi får :) krysser fingre og tær for fint vær, er jo ekstra koselig hvis dere kunne få noen solstråler! var SÅ stilig med det sorte ved siden av, me like.
du har ikke sett noen rosa eller hvite hjerteballonger mens du var på ballongjakt? skulle gjerne hatt noen til bryllupet men finner ingen som selger de i norge, litt for seint å bestille utenlands fra nå...

kveldklemmer fra vibeke

mi-rachel sa...

søte rosa detaljer.

Marte sa...

Ser lekkert ut, alt sammen! Gøy med forberedelser:))
Så fiiin blogg du har!
Lykke til med navnefest!

Kardemomme sa...

God morgen :)Pussig at det skal være så vanskelig å finne ting uten print på.
Enten det nå gjelder ballonger eller andre ting. Vi holdt på å lete oss ihjel da vi skulle kjøpe dukkevogn til jenta vår da hun var liten..Alle dukkevogner var fulle av print med bokstaver..Synes dette gjelder barnetøyet også! heldigvis finnes det gode merker som Katvig, Småfolk osv..
Veldig morsomt at du skrev om rosa nå fordi jeg faktisk vurderer å male et sakp i stua sjokkrosa og blankt. Må tenke litt nøyere før jeg kaster meg over dette prosjektet men det hadde vært moro med en pangfarge..
Tipper det blir mye jobb når jeg skal til med å male trappa ja..sukk! Litt kjedelig, men det blir så fint etterpå at det bare er å brette opp ermene. Ha en fin dag med forberedelser til fest :)Hilsen Kardemomme :))

Unknown sa...

Så fine bilder! Gleder meg til å se fortsettelsen. :)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

socials