mandag, august 24

Mer navnefest




Foto: IfraLahell
På dager som Lørdag blir det til at man løper litt frem og tilbake mellom kjøkken og gjester. Jeg rakk allikevel å knipse noen bilder av bordet og pynten inne. Maten derimot finnes det ikke et bilde av, men jeg kan avsløre så mye som at det stod grillmat på menyen. Ostekake, eplekake og muffeluffer akkompagnert av en veldig god hvitvin ble en fin avslutning på dagen.

Rosa var som sagt temaet og bordet ble pyntet med rosa servietter, ballonger, pikekyss og små vaser med fargerike blomster. Det lille gule innslaget i blomstene var inspirert av Storeflittig og hennes gule Ferdinand Finne kopper som hun brukte i datterens dåp. Ellers brukte vi faktisk papp og plastbestikk. Ja...papp og plast!. Og det fungerte supert. Med dekketallerkner i sølv og plastbestikk med rosa sløyfer ble det allikevel akkurat passe "glammy." 

12 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Så koselig navnefest dere har hatt! Papp og plast er utrolig praktisk og særlig når man er ute.

Så utrolig søt hovedpersonen var:)

Silje sa...

Gratulerer med overstått navnefest.

Flott pynt.

Og ikke minst en NYDELIG hovedperson!

:)

Brigg sa...

Kjempeflott! herlig langbord i nydelig sommervær!

jepp, på toppen av ulriken den restauranten:-)

Vibeke sa...

HERLIGE bilder!
-
Ojojoj, så knallt å finne tregulv- slikt er jo skikkelig lykke :)
Er nok bare lurt å gi mannfolka oppussingsfri innimellom. Jeg har ikke mast på lenge når det gjelder interiørprosjekter så det var ingen klaging når jeg ville ta kjøkkenet men gulvslipingen tror jeg at vi velger å sette bort fordi lakken som er på nå er skikkelig hard.
Er så heldig at jeg har en super handyman og snart blir han "min" :) Kjenner jeg sover dårligere om natta nå, mye som surrer rundt i hodet men slik er det vel for de fleste vordende bruder vil jeg tro. Skal ikke på noe bryllupsreise (bryllup og kjøkken gjør et stort nok jafs av pengene) men vi skal en tur opp i luftballong. Det er en overraskelse til samboeren min for han fyller 40 i september, tror det blir gøy :)

Høres deilig ut med babysvømming :) Har du forresten lang tid igjen av permisjonen din?

Klemmer

Minmill sa...

Yess, da var bursdagen her hjemme med småtasser vel i havn. Nå er ungene lagt, huset halvveis ryddet, men jeg måtte ha en liten pause nå. Det er som du sier jobbete å arrangere fest.

Så fint du hadde dekket bordet til navnefesten. Jeg likte de små vasene med blomster i. Jeg elsker sånne småvaser og blomster. Papp og plast ble også brukt her i dag. Vi hadde laget gele i gjennomsiktige plastkrus, popcorn i prinsesseplastkrus og tallerkener med kattemotiv. ALT i ROSA.

Den lampen vår over spisebordet er kjøpt hos en forhandler i Kristiansand, men merket er Norman Copenhagen og lampen heter Norm. Den kommer flatpakket, og det tok meg 2,5 timer å montere den sammen. Grunnen til at jeg kjøpte den var at jeg ikke ante hva slags lampe jeg hadde lyst på, og siden denne ikke kostet så mye og i tillegg er kul å se på, ble det denne foreløpig. Er egentlig veldig glad i den fordi den er så stor og når lyset skinner lager den så flott mønster på vegger og tak.

Ønsker deg en fin kveld. Klem Minmill

mi-rachel sa...

de små vasene du hadde blomster i var veldig søte.

Ninas Drops sa...

Hei å hå=)
Kjempefint pyntet bord..dette likte jeg så godt..
Så bilde av lille snupp under her også..supersøt=)
Helt enig i at den turkise fargen under her i den danske inspirasjonen din er herlig...I like I like...
Kjempekoselig blogg du har.
Her kommer jeg gjerne igjen..
lagt deg til i blogglista mi.
Snakkes da.
Hilsen Drops som droppet innom deg denne mandagsmorgen.
Dropsa

Kristine sa...

Så bra! da skal jeg hive meg over maskinen i løpet av uka og få sydd en til deg ;) jeg sier bare fra til deg når den er ferdig, så får du satt inn penger samtidig som jeg sender den. Funker det greit?
En kaninlampe faktisk? så morsomt!! den må du vise frem!
gjett hva jeg gjør, hehe...sitter under pleddet og ser på ungkarskvinnens mens mann og kompiser er jaget ut for å se rosenborgkamp på pub! haha...strenge meg ;-) Ha en fortsatt fin kveld....klemmer

Camilla sa...

Heia snuppa!

Så gøy at du også har begynt å blogge -ser kjempefint ut! Og så koselig navnefest, tenker du fikke maaasse skryt :) Så stor Thelma er, nydelig! Gleder meg til å se dere snart.


Huset vårt er forresten i oktober utgaven av Bo Bedre, månedens hjem :)

Nå skal vi igang med nytt prosjekt rett bak Frognerparken. Skal oppdatere bloggen med planer og bilder.

klem C

soisses-dasleben sa...

PERFECT - just perfect... no more words ;)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials