fredag, august 21

På tide

med litt mer dansk inspirasjon. Jeg går og vurderer å male vindus posten i gangen i nettopp denne turkis fargen. Synes den er helt nydelig. IfraLahellmannen synes det var greit å male, men vet ikke helt hva han sier til fargen.

Dette kjøkkenet liker jeg så godt. Synes krydder oppbevaringen er morsom. Skal se om jeg ikke kan få skrevet ut etikketter og satt på krydderet vårt etterhvert også. Malte, grå tregulv er jo som dere vet alltid en vinner hos meg. 

Her skal det bakes og vaskes til festen i morgen. Ønsker alle som titter innom en riktig god helg

9 kommentarer:

Minmill sa...

Dette var noen skjønne bilder. Sånne interiører pleier jeg å falle pladask for. Den turkise fargen var helt nydelig. Det er så stilig med sånne industrielle lamper og det gjør seg bra når det i tillegg er høyt under taket. Jeg synes Dansker er utrolig flinke til å få en lett og lys stil.

Vi skal også feire i morgen, ikke navnedag, men bursdag. Jeg har ei lita jente som blir 5 år, og da går det i rosa og litt lilla. Skal se om jeg kan få til å legge ut noen bilder etterhvert. I går lagde jeg kaker, og i kveld skal bordet dekkes. :))

Fin fredag til deg fra meg.

mi-rachel sa...

å ja den turkis farger var skikkelig digg!

mykstart sa...

På badet vi pusset opp den gang jeg var samboer med Smurfenes far, malte vi øverste del av vegg samt tak turkis. Det var 3.40 under taket, og lysegråe fliser opp til hodehøyde. Det var for å si det selv, dritfint!.

BO sa...

Herlig farge, om ikkje heilt min. Men stilig kjøkken og utrulig kule krydderflasker!
Ha ein kjekke dag!

Kardemomme sa...

Vi har visst tenkt likt denne gang for jeg har også laget et innlegg med bilder av industrielle rom :))Rommene du viser fram var fantastisk flotte! Akkurat en sånn stil som jeg faller for og ønsker meg!
Den turkise fargen er skjønn og jeg ble veldig inspirert nå. Har bestemt meg for å gi det gamle hvite skapet i stuen en knallfarge og går og grubler på hva det skal bli..
Kanskje en sånn lysegrønn/turkis nyanse hadde vært noe..hmmm! Lekkert var det i hvertfall! Ha en fin fredag videre! Klem fra Kardemomme :))

Unknown sa...

Lekker farge! God helg til deg også, og lykke til i morgen. Håper dere får en koselig dag!

Unknown sa...

Stilig og kult kjøkken!! Flotte fargekombinasjoner!!!
Liker også godt lyse gulv.
Likte også godt krydderoppbevaringen!

Hilsen Linetoppen

Ida sa...

Vilket härligt kök!!
Trevlig helg önskar Ida!

Hokusfiliokus sa...

Den grønnfargen var kjempefin og kjøkkenet var utrolig kult!

socials