søndag, august 23

Ukens Interiørblogg



Selvom det har vært navnefest her i heimen har jeg rukket å blogge litt iløpet av helgen fordet. Og også denne søndagen har jeg lyst til å komme med en anbefalingsblogg til dere. Damen bak den San Fransisco baserte bloggen sfgirlbybay kaller stilen hun skriver om for "Bohemian Modern style." En del nytt og mye gammelt danner grunnlaget for mange herlige interiør godbiter. Spesielt god er hun på å blogge fine loppe og Etsy funn. Har du enda ikke besøkt bloggen til Victoria Smith så klikk deg inn her.

5 kommentarer:

Gro sa...

Lahell er tvers over for meg, så da kan vi vinke til hverandre - hihi

Unknown sa...

NYDELIGE bilder!

Ha en fin kveld!

:)

Bea sa...

Takk for tipset.

Og gratulerer med vel overstått navnefest:o)

Kristine sa...

Goood morgen :)
hehe...tror det er flere som har vært på rølperi-rølpera-fest på Kreta! Men med gulpeklut og barnevogn får du det nok vel så koselig, bare på et litt annet vis tenker jeg.

Oi, så du vil bestille en ugle du og? Så morsomt!! Jeg tar imot den ordren jeg altså! Prisen jeg tar er 199,- (inkl frakt). Er det i orden eller?
God shopping da!! Kos deg masse ;)
klem

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials