torsdag, september 3

Feriemodus


Foto:IfraLahell
Da var ferien over for denne gang. En uke har bare rast av gårde. Lillemors første utenlandsreise gikk til Kreta. Sol og varme var det vi reiste for og det fikk vi masse av. Ble til tider nesten litt for hett for lillemor som fikk varmeutslett på store deler av kroppen. I tillegg fikk vi begge mange myggstikk...En dagsutflukt til Chania rakk vi også. En liten fin by, med koselige, trange bakgater. Akkurat som jeg liker. Herfra har jeg tatt en del bilder som jeg skal dele med dere senere.

Må jo nesten få takke alle dere som har lagt igjen hyggelige kommentarer hos meg mens jeg har vært borte. Utrolig morsomt at så mange ville være med på konkurranse. Er ikke mange dagene til jeg skal trekke en vinner nå! Skal sette meg ned å prøve å besøke dere alle sammen. Har kjent at jeg de siste dagene nærmest har hatt litt "bloggstinenser" så det blir morsomt å se hva dere har bedrevet tiden deres med! Flere bilder av småinnkjøp fra turen kommer!

5 kommentarer:

aase sa...

Så deilig med ferie nå!! Vi skal til Tyrkia om 3 uker, jeg har lyst å pakke allerede jeg...

Gleder meg til å se bilder derfra!!

Silje sa...

Velkommen tilbake! :)
Så deilig med litt sol og varme..

Moderne Retro sa...

Velkommen hjem. :)
Kreta var første sydenturen til yngste gutten vår også. Deilige minner.
Ha en fin kveld.

mi-rachel sa...

Velkommen hjem!

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials