torsdag, september 24

Master bedroom




Foto:IfraLahell
Jeg har fått spørsmål om jeg ikke kan vise litt mer av soverommet vårt. Har vel ikke vist så mye fra dette rommet tidligere. Så ja, her kommer noen bilder. 

Bildene på veggen er fra den danske kunstneren Poul Pava og plastteppet på gulvet er fra Pappelina. Den hvite klokken på stolen lager herlig fuglesang på morgenkvisten. Det sorte skapet har vært en runde i lakkeringsboksen med min bror og ble ekstra fint med nye, grønne knotter. Skapet var i utgangspunktet furu som resten av rommet som nå er helt hvitt. Takk til Jotun og til fargen Chi!

20 kommentarer:

Vibeke sa...

dette var helt rått, gud så fiiiint- me like alt!!!:)
for noen kule malerier, heldi'gris...

tipper på at du har strålende høstvær for tiden du også, jeg nyter :)

klemmer

ralfefarfars paradis sa...

Fint med sort og hvitt ja;) Likte veldig godt sengeteppet, det var litt sånn retroaktig;) Tøffe nattbordstoler også, og fuglesang om morgenen må jo bare være helt supert;) Synes du har et veldig gjennomført hjem, beundre- beundre;)
Håper du har en fin dag!

Bo med Lena sa...

Så fint soverommet deres er. Du skulle sett vårt. Ha ha!! Det trenger en skikkelig oppussing..men det står litt bak i køen etter stue, kjøkken og kjøkkeninngang..:)

Huset på Planen sa...

Kjempefint rom! Det er alltid morsomt å se bilder fra hjemmene til folk/bloggere. Det bor nok en lite kikker i oss alle. Hihi.

Ingrid - Fjeldborg sa...

Fint rom! Likte sengeteppet ditt:) Jeg elsker fargen Chi! Den er perfekt hvit, hele huset mitt er malt i Chi... Ha en strålende dag, snart er det helg, hurra!

j e n n y sa...

Å vad fint det var med den lilla vit-gröna porslinsknotten till det svarta skåpet!! Underbar kombination!! Me lika a lot!! ;)

Bjørkely sa...

hei hei!
For et flott soverom, likte bildene over sengen og stolene/nattbordet. Flott.
Veldig personlig!

Kardemomme sa...

For et nydelig soverom!! Gøyale bilder på veggen! Veldig fint med de sorte detaljene!
Jeg scrollet meg nedover og ser at du også har skrevet om SMEG.. Jeg er også på leting for tiden og er nesten frustrert over alle de vakre fargene det finnes i! For det gjør det nesten umulig å velge :)
Har et prosjekt på gang med å overtale mannen..
Forsøkte da vi flyttet inn for 3 år siden men nå har jo faktisk kjøleskapet blitt enda 3 år eldre så jeg håper/tror det kan byttes snart ;)
Ha en fin dag :))

moa sa...

halloen..

du og du - så fint du har det på soverommet!
å, likte bildene, fargene og sengeteppet mmmmm.... rett og slett smaskens!
ha en fin solskinnsdag -
moaklem

Kathrine H sa...

Nydelig soverom! :o)

Moderne Retro sa...

Lekkert. Har selv veldig lyst på bilder fra Poul Pava på vårt soverom.

Anna-Malin sa...

Hej!

Det är första gången jag är här.
Vilken fin blogg du har, precis i min smak.
Kul att se!

Ha en go kväll!

//A-M

mi-rachel sa...

knall fint!
veldig pene bilder også!

Anonym sa...

Tack! Så snällt av dig! Överkastet was to die for! Jättefint rum! :-)/Susanna

Maya: sa...

Olala! For et herlig rom! Misunner deg som har et ordentlig soverom, ikke kombi sove/lagre/kontor osv. Likte så godt det siste bildt jeg av knotten og skapet. Men alt var lekkert!

maya

Åse Marit sa...

Herlig soverom!! Likte godt kontrastane og sengeteppet var fantstisk. Kjekt med slik inspirasjon, synest soverommet er det vanskeligaste rommet å innrede..blir så fort fullt av klede og rot!

Vårt soverom er ganske lite, senga svæær og no blir utfordringa å få plass til babysenga og gjere det litt koseligere til knøttet ser dagens lys.

Takk for inspirasjon i alle fall!!

Kvirrevitt sa...

Kjempefint og enkelt! God idé med stoler til sidebord også. Har også lagt min elsk på Chi. Alt vi har av hvitt på vegger er malt i den fargen:)
Strålende loppekupp under her også:)

Lene sa...

Har klikket meg innom en uendelighet av blogger, og din er favoritten! Så flink du er til å kombinere farger mot det lyse og rene! Gøy :)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials