lørdag, oktober 17

Høst




Noen deilige bilder inspirert av høstens flotte farger. Synes kombinasjonen med gult og brunt er berre lekkert. Lappeteppe til soverommet står herved på ønskelisten. 

Jeg pleier alltid å være flink med kildehenvisning, men her finner jeg rett og slett ikke "veien tilbake". Om noen har sett bildene før vil jeg gjerne ha tips om dere husker hvor. Ønsker dere alle en fin lørdag. Her stråler solen så alt er duket for en nydelig høstdag!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!! jeg er ganske sikker på at det midterste bildet er hentet fra Elle Interiør.. mener jeg har sett det der for en god stund siden.. merket meg bildet fordi jeg også synes det var så fint:-)

Vibeke sa...

herlig herlig!!!! ååå som jeg vil ha det teppet, det var helt smaskens altså :)

tusen takk for hjelp ang papir, papirgalleriet er et must hver gang turen går til oslo men jeg tenkte faktisk ikke på søstrene grene når det gjaldt papir...skal jammen meg sjekke det :)

deilig teppe du har strikket under her, alpakka er mitt yndlingsgarn nummer 1! akkurat nå strikker jeg et lappeteppe ut av diverse restegarn i ull som har blitt liggende...hadde egentlig lyst til å hekle meg et teppe men jeg egner meg så mye bedre til strikking...

her skinner solen også, herlig!
nyt dagen,

klem og kos

Ingunn sa...

Så flotte bilder.

Og så sin blogg. Den skal jeg jammen følge.

Klem ingunn

Anna-Malin sa...

Underbara bilder!! Jag gillar täcket i sovrummet, vill ha....

Ha en go lördag!

Kram
A-M

Ingrid - Fjeldborg sa...

Jepp, de bildene har jeg sett før, elle interiør og boligmagasinet tror jeg, de er knallfine! Deilige farger. Ha en finfin helg!

Gro sa...

Jeg kan desverre ikke hjelpe deg med kildene, men likte godt den tønne-puffen som var nattbord... Klem fra Gro - tvers over fjorden...!

Marianne sa...

Kjempefine rom!! Liker lyset og fargene!
Ha en fin søndag med all den inspirasjon dagen kan gi!!
Hilsen M

MiaNostalgia sa...

Kjempefine og inspirerende bilder. Likte spesielt bilde nr to.
Ha en deilig søndag kveld.

HelloHouse sa...

Åå så fine bilder! Du har en utrolig fin blogg! Håper du kosa deg masse i går.. Rødvin og godis er personlige favoritter hos meg også :) Nyt søndagskvelden!

erry sa...

Wow, vilken mysig säng. Stor, låg och med underbart lapptäcke o fina kuddar! Inspirerande...

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials