søndag, oktober 18

På en søndag




må man jo ha en dose med litt øyegodt. Tina Hellberg er en av mine favoritt stylister. Synes disse bildene, med sine duse farger, er helt nydelige og veldig "riktige" for årstiden vi er inne i. Betong og stål er super lekkert og den industrielle stilen er jeg kjempe svak for. Spennende materialbruk og i det hele tatt veldig inspirerende bilder. Trenger jeg si Me like?

12 kommentarer:

Millas hem sa...

Tack så mycket för besöket hos mig!
Underbara bilder du visar!

Kram Camilla

Åse Marit sa...

Skikkelig lekkert! Synes denne stilen er skikkelig fin, sjølv om eg aldri hadde fått til å ha det slik heime..er litt for glad i fargar:-) Men herlig å sjå på!

Ha ein fin søndagskveld!

Flittiglise Norway sa...

Så lækkert! Kanllfin stil (min stil:)) han e herlig kveld

små og store drømmer sa...

ME LIKE!!!!!! Fantastisk!
Er helt inne i den industrielle stilen om dagen selv.
Sakte men sikkert sniker jeg inn mer og mer av den stilen. I love it. Ikke gjør det mannen i huset noe heller. Godt er det :)

Unknown sa...

Skikkelig lekkert!!!
Syns denne stilen er bare så tøff,men så faller jeg for en kopp med blomster på.....; )
Men det er jo fint med litt persolig mix,har jeg hørt.

Uansett ,tusen takk for insirasjonen og ha en forsatt deilig søndagskveld!

Klem fra meg!

holmberg sa...

Takk for herlig inspirasjon! Vi holder akkurat på og pusse opp et slikt loft og ble veldig inspirert til å tenke mur på sideveggene;)
Tusen takk! Fortsatt god søndagskveld =)

Myhome sa...

Dette er helt min smak!!! Litt nedtonet farger,og mix av materialer og texturer er bare så utrolig spennende! Takk for herlig inspirasjon og Godnatt!!!
Klem Anita

Anna-Malin sa...

Underbara bilder!
Jag har tidningen med reportaget i och det ligger framme på soffbordet. En favorit!!
Jag är så svag för det gotländska, karga, betongen och fårskinnen...

Ha en härlig vecka!

KRam

Kristine sa...

Så flotte bilder! Er litt fristet at den stilen der..men det passer ikke inn akkurat her jeg bor nå, men kanskje neste hjem ;)
Tusen takk for fine ord om reportasjen! Du er ikke den første som har blitt overrasket over at jeg ikke er trønder! hehe...er nok bare skap-trønder ja, er samboeren min som "hører til" her! Vi møttes i Tyskland, når begge studerte der...hvem hadde trodd jeg skulle treffe i en trønder i Tyskland? jaja, sånn kan det gå ;-) Ha en fortsatt herlig kveld!! klemmer

Vibeke sa...

me like 2!:)

de duftlysene du nevnte var nye for meg, kan de kjøpes i oslo tror du? duftlys=jul....

jeg har brukt et verktøy fra stoff og stil som heter yo-yo maker for å lage mine "klumper" og deretter så har jeg sydd dem. er ikke så glad i lim :)

fint bilde av deg!

klem

Cherry Blossom Blog sa...

Hei! Snublet plutselig over din heeelt herlige blogg! Så mye fint du viser her! Kjempe inspirerende og ikke minst spennende!!! Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre!

Ønsker deg en strålende dag i det herlige høstværet!

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials