torsdag, oktober 22

På Tapetet



Foto:Flickr
står dette tapetet fra Cole and son- The woods. Ikke veldig innovativt, men jeg har siklet på det i mange år. Først nå vet jeg hvor jeg vil ha det. Er sikker på at det kommer til å bli veldig kult i gangen vår. Vi har et prosjekt gående i annen etasje. Her skal det legges panel på vegg, nytt tak og hvitmalte furu gulv. På den ene lang veggen skal dette tapetet opp. Har fått gjennomslag, av Ifralahell mannen, helt uten kamp. Takk husbond! En flott torsdag ønskes deg som titter innom.

14 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Dette har jeg siklet på også. Superfin!! Gleder meg til å se resultatet :)

Ingrid - Fjeldborg sa...

Jepp, den tapeten er fin. Har du hatt lyst på den en stund og fremdeles vil ha den, er det jo et sikkert tegn på at den skal opp på veggen og at du vil trives med den lenge:) Lykke til med gangprosjekt, gleder meg til å se det ferdig!

mykstart sa...

Den tapeten her var på endeveggen på soverommet på en leilighet jeg holdt på å kjøpe for noen år siden. Spesialimportert fra Sverige skrøt megleren da. Jeg syntes den var utrolig fantastisk og fin, hadde aldri sett den før. Jeg liker den enda veldig godt. Men den får meg til å tenke på den fine leiligheten.

Ps. Endte opp med å kjøpe en fin leilighet like i nærheten da.

Anne sa...

Så stilig tapet! Verkeleg flott:)
Ha ein herleg dag!

Idun // Breidablikk sa...

Så morsomt at du hadde postet et innlegg om denne akkurat NÅ, for jeg kom nå tilbake fra lunsjpause der jeg og en kollega diskuterte tapetet som vi ville ha på kjøkkenet, men som jeg ikke husket hva het og hun sa "er det ikke fra Cole & Sons da?" og jaggu var det ikke dette jeg mente ;) hehe er håpløs på å huske hva ting heter :p
Men det blir nok kjempestilig i gangen deres! Gleder meg til å se et ferdig resultat! :)

Klem fra Idun

Brigg sa...

åja! det er en utrolig flott tapet! superspent på resultatet:-)

Brigg sa...

åja! det er en utrolig flott tapet! superspent på resultatet:-)

Kristine sa...

Den tapeten er lekker ja..så enkelt, men så stilig likevel!! Blir sikkert knallbra, og jeg og gleder meg til å se den ny gangen :-D så gøy med oppussingsprosjekter, kribler i blodet mitt når jeg hører om sånt..hehe. Vil og..men så er det jo så "nyoppusset" hos meg forsatt da..så blir litt "dumt" å gjøre om på det allerede, hehe..jaja, jeg får leve ut oppussingstrangen gjennom andre bloggen ;-)
Ha en fortsatt flott dag!
klem

små og store drømmer sa...

Å ja, det er kjempe tøft..
Men jeg tror ikke jeg hadde turt å tapetsere hjemmet mitt med det. Men det er bare fordi jeg er redd for å gå lei. Jeg syntes det er et kjempekult motiv.

Kvirrevitt sa...

Hei:) Ja, den er kjempefin, og holder seg lenge (synes jeg da)! Vi hadde den i vårt forrige hus, og hadde lyst på den da vi flyttet inn i dette også. Men plutselig skulle vi ha den overalt på jobben, så da ble det jammen litt mye for meg, gitt. Men den er uansett FIN - kommer nok ikke til å angre!

Anna-Malin sa...

I LIKE!!

Första gången jag såg den tyckte jag inte alls om den. Men nu tillhör den en av mina favorit tapeter. Skulle gärna vilja ha den men jag vet inte riktigt var....
funderar....

Kram
A-M

Marie sa...

Denne tapten har vi i et vindu i butikken og den er så fin! Skulle gjerne hatt den et eller annet sted i leiligheten selv :-)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials