torsdag, oktober 8

Tut -tut



Foto:IfraLahell
Lite pedagogisk, men et morsomt innslag blant de ellers så trauste plastskjeene til lillemor. Den lille frøkna her i huset er veldig glad i grøt og er flink til å spise. Enn så lenge har vi den derfor kun til pynt. Fåes som bil, fly, tog og finnes i hyllene på Ting. Tut- tut og god torsdag!

10 kommentarer:

Vibeke sa...

Den var morsom :)

Kloke ord mamman din pleide å si! Hun må ha vært en klok, trygg og flott dame med verdiene på rette sted! Fikk det med meg i en kommentar for en god stund tilbake inne hos noen at du desverre hadde mistet henne kjære deg...Slikt er beintøft og smertefullt, mistet min pappa helt plutselig for 3 år siden denne måneden.

Har ryddet som en gal i kjøkkenhyller og skap i ettermiddag, for en jobb...har SÅ mye at jeg blir flau! Men når sant skal sies så har jeg har nok lite i forhold til veldig mange andre men jeg trives ikke med mye og det oppdaget jeg at det var DET jammen meg blitt etter et ukjent antall bruktbutikk og loppis besøk...fnis

Stor klem fra
Vibeke

linn sa...

Hihi, det kan jo vere godt å ha liggjande til eit nødstilfelle :O)

Håper du har ein fin haustkveld.

*klem*

Bo med Lena sa...

Den var kjempemorsom!! Mine er og har alltid vært storspisere, men for de som må lirke og lure er den jo genial :)

Ha en fin kveld du også. Her sparkles det panel. En vegg igjen i stua. Phuu... MEN det blir mye bedre:)

Åpent^hus sa...

fine de her. ungene syns de rareste ting er stas. enig med deg - la hun få kose seg! :) Kjekt å se innom deg forresten. jeg lurer på om jeg må bli Følger. ser at du titter innom meg også. Bli gjerne min også, om du vil! :) Ser av bildene at du har det kjempefint hjemme! Og at du har knøtter, sånn som meg. Ble spent på å se mer fra stua di. kommer det? :) Ha en strålende kveld.

Kardemomme sa...

Så utrolig søt skje da :)) Jeg hadde helt sikkert kjøpt med meg en sånn hjem jeg også om datteren min hadde vært liten ennå!
Det er så koselig å ha sånne innslag i skuffene. Jeg har sittet og beundret bildene fra Marie Claire og blitt helt forelsket i det gamle hvitmalte speilet. Kom på at jeg har et gammelt gullmalt speil i garsjen som jeg bør se på en gang til før jeg evt. gir det bort til et loppemarked..Kan faktsik nesten ikke vente med å komme meg hjem for å undersøke..
Herlig med plutselig inspirasjon! Takk!!
Ha en super fredag videre :))Klemmer fra bekken

Anna-Malin sa...

Vilken fin sked! Det blir genast roligare att äta =)

Vackra bilder på ljusen i förra inlägget!!

Ha en go lördag!

KRam
A-M

Minmill sa...

Den skjeen var nusselig. Det er jo ikke en ting som ikke kan lages tror jeg. Bilskje har jeg ikke sett før, og heldig datter du har som eier denne skjeen. :)))

Stor lørdagshilsen fra Minmill

Bjørkely sa...

hei hei!
Den var kul!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials