tirsdag, november 17

Like før..





Foto:DePuddy

Nå er det vel på høy tid å begynne å lade opp litt til julen. Her skal jeg snart ta ett dypdykk ned i kjelleren for å finne frem lys og lykter. Er vel ikke helt umulig at det blir med litt julenips opp også. På søndag skal jeg ha noen flotte interiørdamer her på lunch. Gleder meg til å dekke et førjulsbord. Hvitt blir temaet, og en litt "julete" salat står på menyen. 

Her er det like før den lille tulla vår krabber avgårde, så i dag må jeg gå til innkjøp av lekgrind og peisgitter. Enhver interiørbloggers drømmeinnkjøp, vel ja...det viktigste er jo tross alt sikkerheten! Ha en flott dag.

14 kommentarer:

Åpent^hus sa...

fine juledekorasjoner. Mine skal få ligge nedpakka ei stund til. men artig å få inspirasjon fra andre. sikkerhet først, ja. selv om det sjelden er så veldig lekkert. vi er på vei ut av baby-fasen, og er nå straks kvalifisert til å ta vekk skaplåsene på kjøkkenet og trappegrinda. Jeg gleder meg!! :)

christin sa...

lys i en bøtte med sand var en god ide! fine bilder! lykke til med sikkerhetskjøpene, det kan jo hende det finnes noe der ute som ikke er så verst :)

mi-rachel sa...

fine bilder..du har funnet. skikkelig stemning over de.

mykstart sa...

Kjempefine bilder! LIkte lysene i sanden. Et enkelt, lekkert tips. :-)

Ps. Har aldri hatt hverken lekegrind eller peisgitter. Har gått aldeles utmerket. Vi klarte heller aldri å finne kompfyrsikkerhetsdings som passet den vi hadde. Gikk helt fint det også.

Tips: De nederste skuffene kan inneholde sleiver og div som det er helt greitt at barnet leker med. Skarpe kniver holdes høyt og borte. Det samme med vaskemidler.

Når det gjelder peis og ovner, så har vi tatt barnet bort der, slik at de har fått kjenne på varmen. (Ikke brent det selvsagt.. slik min mor gjorde m oss.. hun var så livredd at vi skulle fyre av fyrstikker så hun lot oss kjenne på fingrene hva dette var for noe.)

g u r o sa...

Så fine bilder! Falt særleg for det nederste Betlehemslyset... :)

Når det gjeld sikring, så er mi erfaring også at barnet fort forstår at peisen er varm, dersom du lar ho få kjenne etter. Men det er heilt sikkert forskjell på ungar, og vi har ei ganske roleg (men nysgjerrig!!) jente.. ;) Leikegrind har eg aldri hatt sansen for (av mange grunnar). Men om behovet er der så...

Lukke til! Det er utfordrande å ha ein aktiv krabat i hus, og samtidig ta vare på alt det estetiske..hihi!

victoria (huset i byen) sa...

flotte bilder..
kribler i magen selv etter og lage jul.. blir vår første pynta jul i huset...
så koselig med før julelunsj da..
ha en flott kveld
klem victoria

Romantiske Stinemor sa...

Åå nydelige bilder, jeg har alerede startet litt med julepyntingen:-) Klarte ikke vente mer hehe...Håper du får en fin kveld videre...:-)

moa sa...

hei -

å, så herlige bilder!
fulle av stemninger mmmmm....
ja nå er det ikke så lenge til vi kan finne frem av esker og bokser, og "pønte" litt :0)
..tenker det blir stas hos fler av oss,ja..
moaklem

Lisas hjem og skatter sa...

koselige inspirasjonsbilder :)

Nina sa...

Her var det mye inspirasjon! jeg kommer gjerne tilbake:)

Bjørkely sa...

hei hei!
Ja nu braker det løs snart! Gleder meg til å begynne å pynte.. :)

vigdis sa...

*etter å ha sett på disse bildene kom jeg i herlig julestemning-takk for det, og god helg! *vigdis

ralfefarfars paradis sa...

Fine bilder- det siste lyset var jo bare fantastisk. Her blir det en stund til pynten kommer frem- men jeg var og kjøtpe meg en hvit adventstjerne på fot- og den har jeg hatt på bittelitt. Barn og interiør- går ikke alltid sammen- storebror sprer leker over store arelaer hver dag--ikke så veldig vakkert- men sånn skal det vel være nå;) Ønsker deg ei riktig god helg!

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials