torsdag, desember 10

En klassiker under treet




Foto:Boligmagasinet
Det er jo lov å ønske seg. Selvom jeg vet at det ikke blir et faktum i år, skulle jeg gjerne sett at det lå nettopp en klassiker under juletreet. På listen over hva jeg gjerne skulle pakket opp står blant annet, ja dette kommer vel ikke som en overraskelse. DAR fra Eames, en av de lekreste stolene ever made. På en god nummer to, også fra Eames, knaggen Hang it all. Arne Jacobsens mauren hadde jeg gjerne også pakket opp. Her sett i sort. Også et SMEG kjøleskap da. Kanskje ikke så lett å pakke inn, men jeg hadde blitt strålende glad. Hvilken klassiker ville du helst funnet under ditt tre?

19 kommentarer:

Anna sa...

JA! Jeg skulle hatt en DAW fra Eames under treet, eller dvs, den skulle blitt levert nå til helgen. Men så hadde de klart å rote bort bestillingen min, så får den ikke før tidligst i uke 3! Har allerede ventet 2 mnd på den! *arg* Men, den som venter på noe godt … :)

ida kronberg sa...

Oj jag vill ha allt!! Men högst upp på listan ligger den fanatastiska eames-stolen! Kärlek!
Vänligen Ida

Minmill sa...

En Jielde lampe står øverst på min liste. Men tror ikke jeg får den...

Jeg har forresten Eames knaggen i entreen vår. Den er knallfin, og var en gave til oss selv da gangen var nyoppusset.

Eames stolen er skjønn. Den gjør seg så godt som et friskt innslag i interiørbilder. Den gule du viser her er nydelig. Skulle gjerne hatt en sånn jeg også...

Huset på Planen sa...

Jeg skulle gjerne hatt den spanske stol designet av Børge Mogensen. Eller tremmesofaen hans. Eller en ørelappstolen. Eller eller eller. :) (litt konservativ jeg, ser jeg - haha)

Bo med Lena sa...

Jeg skulle veldig gjerne hatt en Stingray-stol helst i trefiner. Den er iallefall ikke lett å pakke inn...men jeg ønsker den såååååå!

Sukkertøy for øyet sa...

*sukk* Skulle gjerne hatt det SMEG kjøleskapet der jeg! Fantastisk farge, form og alt! Vært på ønskelista i mange år alt, en dag--Ja en dag skal det bli mitt*skratt* Flotte bilder, som alltid. God inspirasjon på morgenkvisten:) Ha en flott torsdag!! Klem Ida Susanne

små og store drømmer sa...

Jeg ville også hatt ALT dette!
For en drøm.
Også ønsker jeg meg en tvbenk fra Housedoctor.
Ikke noe av dette kommer under juletreet i år. Men kanskje en vakker dag :)

Vibeke sa...

heldige thelma som har en mamma med RÅÅÅÅÅBRA smak!:) hvitt er nok et lurt valg og det finnes jo noen runde filtunderlag til å sitte på som har knallkule farger samtidig som de er gode å sitte på. så de i fritz hansen avdelingen på verket interiør (bærums verk).

hvis penger ikke var et tema så er jeg IKKE i tvil: egget av arne jacobsen! det er mitt absolutte drømmemøbel. syveren stolen ville heller ikke vært å forakte...hi-hi.. selv om sofaen poeten av finn juhl ikke gir så mange sitteplasser så synes jeg den er så utrolig tiltalende i formen så den hadde gjerne kommet inn her også :)

håper du koser deg i advenstiden,
varm klem

Åpent^hus sa...

:) Det var da en smakfull ønskeliste! :) Eames-stolen står nok øverst på mi liste også. Også Kartells Leopoldo-bord som jeg har blogga om før. Nå ble jeg inspirert til å lage et ønskeliste-innlegg jeg også! :) Lov å drømme!! Særlig i disse førjulstider. Men når alt kommer til alt har jeg ikke samvittighet til å ønske meg noe så dyrt. Isj. Altfor nøktern, dessverre. Men når vi har fått kjøpt drømmenhuset skal det planlegges med plass til flere av tinga på ønskelista. Kos deg med drømmene dine. Som gode argument for deg selv: Alle disse tinga ville vel passet godt hos deg!!!! :)

Torhild sa...

En Chanel 2,55 :)

victoria (huset i byen) sa...

åhhh skulle gjerne hatt et par tolix stoler i grå, smeg kjøleskap, heng it all knagg har jeg lenge ønsket meg.... hmmm tror det var det, men tror nok ikke noe av det er under treet i år....
ha en fi kveld
klem victoria

nadja sa...

Jeg skulle gjerne hatt flere av Hans.J.Wagner sine møbler. For eksempel et stuebord og hvilken som helst av spisestolene hans. Eller hans barnemøbler til Una. Det hadde vært kjekt det.
P.S. Så heldig Thelma er som får en så fin stol å sitte på!

holmberg sa...

Mmmm, me like, herlige bilder du viser og jeg slenger meg på ønsket om et SMEG kjøleskap, det er bare så innmari lekkert!
Ønsker deg en fortsatt fin~fin adventstid;)
Klemmer fra meg♥

ABE sa...

Jeg ønsker meg større takhøyde og Konglen fra Louis Poulsen.

vigdis sa...

*smegen har stått på ønskelista mi i mange år også, men aldri hatt råd;) derfor tok jeg saken i egne hender og "lagde meg min egen smeg". sjekk bloggen min for resultatet* jeg knæbba bildet ditt for å sammenlikne-håper det var ok!*herlige bilder du har samla her! i år håper jeg at det ligger en hvit uten.silo fra vitra under treet*vigdis

Anonym sa...

jeg kunne godt ha skrevet de første 3 opp på ønskelista mi - smeg kjøleskapet har jeg ikke kjøkken til - det er jo et eget møbel som bør kunne stå og LYSE - og når det gjelder knaggene til Eames - så tror jeg bare vi MÅ ha en eller 3 stk slike - ja ville gjerne ha hatt ved siden av komoden min og også nede i gangen - MEN der er det plass til 2 stk egentlig, MEN det blir det nok værre at jeg får overtalt mannen til - MEN han syns også den er fin, så ens skal ikke se bort i fra at den NE GANG kommer hjem til oss...

mykstart sa...

Jeg skulle jerne hatt Hang it all.. sikles litt på den idag i et vindu.. men den er jo aller finest uten at det henger noe på den. :-)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials