fredag, desember 18

Litt mer jul





Foto:IfraLahell
Litt av julen her på Lahell. Med en snekker i hus har det blitt lite jule forberedelser denne uken. Og dermed også lite bilder. Disse er fra forrige uke. Thelmas nye stol gjør seg fint som pakkebord. Sviblene blir bare fler og fler og det begynner å ligne litt på jul, ihvertfall når det kommer til lukten. Denne helgen gjør juletreet innmarsj. Gleder meg til å pynte. Pynten blir nok ikke helt ulik den jeg har brukt på trollkvisten. Blir spennende å se hvordan dere andre pynter deres tre? Noen tradisjoner dere har?

7 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

åå! Jeg liker julen din! Skjønne farger! Min jul blir nok noe pastellpreget, både i juletrepynt og svibler og potter og stæsj. Går mye i fattigmannssølvpotter, sølv/hvitt og duse pastellfarger:) Gir en mer ro og stemning i den vesle leiligheten min. Tror det hadde blitt helt feil å fylle den med svære røde nisser og blinkende lyslenker*skratt* Men.. dømmer ingen pynt! Dette er pynt som faktisk kan fungere kjempe bra i de rette hjemmene:)

ha en herlig desember fredag!
Og Tuusen takk for kommentar, igjen:)

Hugs

Anonym sa...

min eneste juletre pynt tradisjon er at man tager det man haver og putter på litt nytt bare. Jeg "sparer" på metall julepynten til Accesorieze - det er det eneste ( men i fjor kjøpte jeg mange for da fant jeg dem på salg - ellers har jeg tatt emg råd til en og en;-)

victoria (huset i byen) sa...

Her kommer ikke treet inn får lillejulaften og blir pyntet da...
Henger igjen fra da jeg var liten for da var det alltid sånn...
Klør litt i fingrene etter å få det i hus, men halve morroa er jo å glede seg så kommer ikke før lillejulaften gitt...
Treet får pynt i krystall(ikke ekte da...he he) og svarte kuler som er en blanding av mine og hans ønsker.... Sånn er det med å ha en intriør bevisst mann...
Ønsker deg en riktig god helg♥
klem victoria

mi-rachel sa...

så fine bilder.
jeg kjører litt sånn tradisjonell skandinavisk jul!

Solveig sa...

Å, nå ble jeg inspirert:) For noen herlige bilder!

Jeg fant pantonstolene på Lagunen, og hadde ikke fått med meg at du har handlet. Jeg må nok kjøpe en julegave til "Lilly" jeg også (er vel egentlig mest til meg, hihi).

Fine papirstjerner, og god, varm julestemning.

Håper snekkeren blir blir ferdig så dere kan feire en fredlig jul!

Håper dere får en fin siste adventshelg!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials