lørdag, desember 19

På bordet





Jeg elsker å dekke flotte bord. I hverdagen blir det sjelden tid til det. Servietter bruker jeg alltid, men "bordpynt" bruker jeg bare ved litt større middager. Julaften skal vi feire hos pappa og der dekker vi alltid opp til tradisjonell norsk jul. Rødt og grønt er gjennomgangstema, nisser og troll overalt. Akkurat sånn det skal være når det er jul hos pappa. Nyttårsaften skal vi i år feire her hjemme med to vennepar og deres barn. Jeg gleder meg til å pynte til fest, her blir det hverken nisser eller troll. Har latt meg inspirere av disse bildene og tror det blir hvitt og lilla bord i år. Alle bildene er hentet fra den fantastiske matbloggen sunday-suppers. 

8 kommentarer:

mi-rachel sa...

så kjekt med litt inspirasjon på borddekking. blir noen bord og dekke i løpet av julen:)

lisasornes sa...

fantastisk inspirasjon:)gleder meg til å dekke bord,skal ha selskap 4 juledag & da blir det hvitt & jadegrønt tror jeg:)
ha en fin & stressfri (!)helg:)
lilla juleklem

Ingrid - Fjeldborg sa...

Kjempefine bord du har funnet fram til! Hvitt og lilla er en hit, altså:) Nå har jeg pyntet juletreet, ble mye hvitt i år, også litt lilla:)
Mozartkulene ble knallgode, fikk lyst på en nå faktisk.. Dem kommer jeg til å lage flere ganger, var veldig lettvint, lite søl og supert resultat. Ha en fin søndag inne i kulda! Klem

Brigg sa...

utrolig flott! masse inspirasjon å hente fra disse bildene:-) gleder meg til besøk!

Sukkertøy for øyet sa...

For et nydelig dekket bord!! Nydelig lys på bildene også, fikk virkelig frem detaljene!
Likte godt kombinasjonene av fattigmannssølv(Så ut som lysstakene var det, men skal jo ikke si det for sikkert!!) og lilla/blå tonene! Vakkert.

Stemningsfulle bilder, som får meg til å smile:)

Hugs

kjersti sa...

Hei:)
Tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg:)
Jeg blir så glad når det dukker opp blogger som "tar meg med storm"! Blir bare sittende å scrolle opp og ned her jeg nå...;)
Elsker stilen din!
Jeg er ikke veldig flink med farger, men du får det til å se så delikat ut jo!
Ser du også har laget Biscotti, kjempefin innpakning:)
Barnemat glass kan brukes til MYE!

Ønsker deg en fin start på juleuken som er like om hjørnet:)

Klem Kjersti

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials