søndag, januar 31

N0 4


Foto:Flickr
Det har vært litt av en helg her på Lahell. Var ikke spesielt hyggelig å komme hjem fra ferie, til fryste rør. Rett etter at jeg postet forrige innlegg sprakk armaturet i dusjen og vannet fosset ut. Vi merket det heldigvis i tide. Vannet er tilbake , men nå er vi uten vaskemaskin. Kommer til å ta litt tid å få alt på plass igjen. Såååå, blogging blir litt nedprioritert om dagen. Drømmen om en ny klassiker ble fort erstattet av drømmen om varme, fine, gode rør som ikke fryser..hihi. Vel, en klssiker skal dere få allikvel, selv om denne aldri kommer over dørstokken her hjemme. Og det er ikke fordi stolen ikke er perfekt,for det er den. Men på grunn av prisen..Akk ja, det er jo lov å drømme. Egget av Arne Jacobsen er og blir en favoritt.

12 kommentarer:

Anna-Malin sa...

äääääälskar den fåtöljen...var så nära, så nära att köpa den för 15 år sedan, i brunt skinn...den var så vacker men priset var redan då 30.000 sek...vi fick en massa annat för de pengarna..... ;)

helt fantastisk i lapptäckestyget....

kram
anna-malin

Huset på Planen sa...

Stakksrs dere. Fryste rør er utrolig kjedelig. Vi er heldige som lever i et land for sånne ting stort sett virker. Håper dere får ordnet opp i alt etterhvert. :)

victoria (huset i byen) sa...

Huff så kjedelig, typisk at når ting skjer så kommer det som perler på snor....
Håper det ordner seg raskt, kjedelig uten vaskemaskin...
Fantastisk stol, er min svigermor sin favoritt....
klem victoria

mi-rachel sa...

så kjedelig å ikke kunne vaske klær. det hoper seg jo så fort opp. du får drømme videre om klassikere;)

Marthe sa...

Hei kjære du!

Nei og nei så kjedelig med fryste rør... det er skrekken min også, her vi bor i en gammel bygårdsleilighet. Men så langt har vi vært heldige. Håper dere får fikset fort opp i det!

Herlige bilder av en herlig stol! Det er ikke mange gangene jeg har satt stumpe min ned i egget-stolen, men de gangene jeg har gjort det har jeg, om mulig, blitt enda mer forelsket. Den er jo så nydelig å sitte i også! I tillegg til å se helt utrolig bra ut.

Elsker også bildene under her. Fikk lyst til å lage et lite innlegg om Mathearommet i dag.

Ha en fin dag, på tross av sprukne rør.

Klemmer fra Marthe

Minmill sa...

Godt å ha deg tilbake igjen, men kjedelig at dere fikk den hjemkomsten. FDet er jo aldri gøy å bruke penger på sånne ting som ikke er synlige. Men det er derimot godt å vite at det ikke vil skje igjen. Så nå kan dere reise med god samvittighet.

Egget er en drøm for mange, men prisen gjør nok sitt til at den ikke finnes i de fleste hjem. Jeg ville aldri svidd at 50 tusen på en stk. lenestol.

Begynn å blogge når du er på høyden igjen. Vi er jo her uansett. Klem Minmill

ida på aveny.se sa...

Jag älskar också den fåtöljen!
Kul att du är tillbaka igen!
Kram ida

atinybitofheaven sa...

Så kjipt når sånn skjer!

Jeg simpelthen ELSKER den stolen på bildet der.. utrolig stilig!!

Ha en god kveld .-)

Camilla sa...

Åhh nei, for en utrolig stusselig velkomst! Blir jo en nydelig askepott uten vaskemaskin uansett du da hehe... neida, det er vel godt å ha papsen rett ved!

Angående egget, hva er egentlig fake og original nå om dagen?
Jeg synes den er vakker men veldig vond å sitte i lenge. Jeg har riktig nok bare prøvd den i skinn om det kan ha noe å si. Vi har faktisk vurdert å kjøpe en hvit til soverommet -men ikke til 60 000 kr hehe! Jeg må sette meg litt inn i hva som skjer med designet/kvaliteten hos de ulike produsentene nå når det ikke er enerett på designet lenger.

I morgen skal jeg style juletrær til neste års kk november/desember utgave :)


Vi snakkes snuppa! Jeg har IGJEN mistet telefonen min og har nytt nr, ringer deg når jeg får litt mer tid i neste uke. Vimsekopp..

ABE sa...

Jeg synes ikke stolene er vonde å sitte lenge i. Vi har to av dem, men har skammelene i tillegg - så det er kanskje grunnen. Vi gjorde grundig research i forkant av innkjøpet (det vil si at vi bodde en helg på det eneste stedet jeg synes det er naturlig å kunne sitte lenge i disse stolene - SAS Royal hotell i København)og var ganske så sikre i vår sak. Vi har kjøpt stolene i en safe farge, et lyst ullstoff.

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials