søndag, januar 17

No 2




Foto:Flickr,Heyhome
Lampen flower pot av Verner Panton er en lekker sak synes jeg. Liker de rene linjene og det enkle designet. Ikke noe mikk makk med denne lampen. En klassiker har den jo virkelig blitt. Produsert av Louis Poulson for første gang i 1968. Lampen kommer i flere forskjellige utgaver, som stor og liten pendel, bord lampe og utendørsbelysning og ikke minst i mange fargesprakende farger. Jeg vet at dette har blitt en hit i mange interiørblogger hjem. Har du en Flower pot og i såfall hvor henger den?

Takk igjen jenter for fine kommentarer, skal prøve å rekke en runde innom dere i kveld. Ha en deilig søndag!

14 kommentarer:

Scandinavian Retro sa...

Er en stor fan av Verner Panton, og har selvsagt investert i to stk flower pot lamper som skal henge over kjøkkenbordet, men som ennå ikke er blitt hengt opp. Synd og skam! Sånn er det når man har tusen prosjekter på gang...Ha en fortsatt super søndag!

victoria (huset i byen) sa...

Hei, takk for koselige ord hos meg...
Har ingen av den, men også blant mine favoritter... men får nøye meg med mine ellos lamper når de kommer, men gleder meg til å få de opp...
Men har en ph5 lampe som også er blant favorittene, kjøpte den når jeg solgte leiligheten da jeg lenge ønsket meg den, skal ha den over stue bordet etterhvert, ligger ennå i esken i vente på uttak til lamper i taket....
ha en super lørdag vidre
klem victoria

Anonym sa...

Verner Panton er stor og ikke bare for hva han designet av lamper og stoler, men også for interiør designet sitt, - er han verdt og nevne! Mitt favoritt eksempel er hotel Astoria i Trondheim i 1960 - det er bare synd det ikke ble tatt vare på!!!

alvorada sa...

Jeg har en sånn lampe på ønskelisten, teller det? ;)
De er utrolig stilige. Skulle gjerne hatt en sånn på kjøkkenet, hvis jeg hadde hatt et kjøkken. Men hadde nok fått alvorlige problemer med å bestemme meg for hvilken farge..

God søndagskveld!

Julia Hausfrau sa...

Hej hej

Jeg elsker din blog, og har i den forbindelse givet dig en award idag. Kig forbi min blog, så kan du se den!

Kh. Julia

Julia Hausfrau sa...

ps: jeg har 2 hvide vintage flower pots, som jeg tror skal hænge over spisebordet, når vi flytter til den nye lejlighed.

rareRina sa...

Superfin blogg. Liker også hvitt med klare sterke farger i interiøret. Og lampen....jajaja! Vil ha. Har faktisk sett to i vinduet til mine foreldres nabo. Og der har de nok hengt siden 70-tallet!

rareRina sa...

Superfin blogg. Liker også hvitt med klare sterke farger i interiøret. Og lampen....jajaja! Vil ha. Har faktisk sett to i vinduet til mine foreldres nabo. Og der har de nok hengt siden 70-tallet!

Kaylovesvintage sa...

flowerpot, they are so cute
love the first photo

Kvirrevitt sa...

Disse er kjempefine. Hadde jeg hatt samvittighet og råd, kunne jeg gjerne byttet ut til disse over kjøkkenbenken! Gleder meg til i morgen - da skal jeg kjøpe KK!:)

Vibeke sa...

å jaaaaaa, den er så lekker! var faktisk på iilums for noen uker siden for å kjøpe den hvite takvarianten men de var utsolgt, endte opp med en le klint fra en butikk på grünerløkka istedenfor. den er knallfin, jeg er så fornøyd! tror nok at det er stor fare for at jeg ender opp med en flower pot alikevel, kanskje som bordlampe...

heldige deg som skal på ferie, så deilig å ha slikt å glede seg til. jeg gleder meg veldig til pakke i posten, gøy :)

formen er på bedringens vei, glad for det! sliter med immunforsvaret etter jeg fikk utmattelsen så alt som går av saker og ting får jeg...uvant for jeg har alltid vært så frisk...men men...det går fremover med utmattelsen også men det er bare det at det går så himla treeeegt...

ønsker deg en god start på den nye uken,
varm nattaklem

g u r o sa...

Takk for at du viser så fantastiske fine og inspirerande bilder! -både av eigne ting og av slikt som du har funne fram for oss! :) Kosar meg like mykje kvar gong eg er innom her, og får lyst til å fikse og ordne her heime. Men eg skundar meg langsomt...! Hihi!

Ønskar deg ei herleg veke! :)

Sofia sa...

Vilken härlig blogg du har!

Vi har ingen flower pot men det står högt på önskelistan. Kanske att vi köper en och hänger i köket, över köksbordet. Jag gillar de röda, orangea och gula bäst.

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials