onsdag, januar 13

På en onsdag



Foto:IfraLahell
Er det hvitt, sort og gult som er temaet her på Lahell. Stolen jeg fikk av min kjære til jul kommer nok til å bli flittig avfotografert fremover, den gjør seg fantastisk godt på bilder synes jeg. Inspirert av kjære Linda prøvde jeg meg på å lage et station board ala House Doctor, men med sort tekst på hvit bakgrunn istedet. Den ble laget i en kjempe fart, klippet og limt, så maleprosjektet gjenstår fortsatt. Før jeg så mye som i det hele tatt tar i en pensel skal jeg kose meg, ta et glass rødvin og slappe av resten av kvelden. Ha en god kveld!

27 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så tøfft- love it!! Skla si du er en dyktig stylist;) Og de gule pip-pipene var såå skjønne- herlig..skjønenr godt at du må ta masse bilder av din nye stol...og når jeg ser lampa så kommer jeg på at vi har en som ligner..stuet bort- kanskje jeg skal ta en nærmere titt på den;)

Tove sa...

Fy søren så stilige bilder!! Stolen er jo helt fantastisk fin, og den kan jeg se masse på:) Og tavlen din da... er superimponert over hvor flink du er!

klem

thea.e sa...

Å så flott.. ELsker eames stolene. Og jeg har blitt skikkelig glad i gult nå i det siste. Hvor har du kjøpt fuglene?

Torhild sa...

Flinka!! Trodde du hadde stælet bilder fra et blad eller noe.. Gleder meg til å se hva det blir av deg!! Også må du oppdatere meg på hva som skjer...

Fru Fly * Heidi sa...

Helt NYDELIGE bilder! Disse bildene kunne gått inn i hvilket som helst blad!♥ Elsker fargene og detaljene! Har akkurat fått noen gule fargeklatter inn selv og svarte kontraster blir jeg mer og mer glad i. Du inspirerer! Klem H

Scandinavian Retreat sa...

Takk for tips om barneinspirasjon, og for hyggelige kommentarer :) Kult at jeg etterhvert kan plukke noen bilder fra din fine blogg - veldig koselig hjemme hos dere!

Bildene av leiligheten vår ble tatt av Elisabeth Hudson i høst, og er kjøpt av Maison. Vet ikke når (om?) de kommer på trykk :)

Ha en fin dag - og helg (snart...)!

Maya: sa...

Kjemeptøft! Liker stylinga di. Og en hvit board var jo knallfin og en god ide for oss som ikke er så gald i for mye sort. Me like!!

maya

Minmill sa...

Åh, så kule bilder. Du er helt råflink altså. Gi meg oppskriften på det station boardet, så skal jeg lage et med en gang. Det ble jo superkult. Klem Minmill

Christine sa...

så flink du er til å style, så jo skikkelig proffe ut disse bildene :D skal vel litt til for at den stolen der ser dårlig ut på noen bilder da, men! hehe :)

Anonym sa...

så fin liten krok, god ide og gjøre tavlen hvit og ikke sort - lurer på om jeg kan lage en rød???

Bo med Lena sa...

Så fint!!!! Like it a lot! Nydelig farger sammen og ikke minst fine grafiske mønstre. Dette likte jeg virkelig!

Hyttehuset sa...

Knallfine bilete. Eg er heilt einig med dei andre her i at du er solid på styling. Sjølv har eg bestilt ein lik stol no på alet i januar, og eg gler meg til å få han i hus. Stålampa her eg makan til, berre brun. Fretexkjøp ein gong. Her får eg idear, eg er nemlig treg på styling.

Fargane også var lekre. Eg vil gjerne også ha oppskrift på stationtavla du har laga. Ho var lekker som kvit.

Brigg sa...

Utrolig bra bilder! Først lurte jeg på om det var bilder fra et blad, men ble mektig imponert da jeg så det var du som har stylet og tatt dem! stilig stilig. og veldig bra station board!

Minmill sa...

Takk for enkel oppskrift på stationboard. Det duger bra det! Jeg har laget en lang remse av et dikt som jeg fant. Har ikke montert det sammen enda, så jeg vet ikke om det blir bra, så vi får se da.

Klem Minmill

Sukkertøy for øyet sa...

Utrolig kule kontraster..Skikkelig tøffe bilder, og det er som du sier.. stolen din er meget fotogen:)
Den gjør seg utrolig bra på bildene her
*me like*
og de gule pippippane likte jeg kjempe godt, suuuper søte:)

Ømsker deg en super helig dag videre-

Kvirrevitt sa...

OJ! Jeg var sikker på at du hadde hentet inspirasjonsbilder fra nettet, men jammen har du tatt dem selv! Kjempekult - helt min smak:)

Vibeke sa...

unnskyld uttrykket men dette var rett og slet dritstilig!!!! åååååhh, me like :)
nydelige bilder fra soverommet under her, liker stilen din så godt og BLIR SÅ INSPIRERT! har vært lite blogging i det siste pga. dårlig form men nå er jeg på bedringens vei og da går turen selvfølgelig rett inn til deg :)

ønsker deg en finfin helg kjære bloggvenn,
varm go'klem fra meg

Ingrid sa...

Kjempeflott blogg. Kan du forklare hvordan du har laget station boardet?

IfraLahell sa...

Hei Ingrid!
Tusen takk.
Birde vel egentlig kalt det et "jukseboard" eller "latmannsboard tror jeg. Har rett og slett printet ut tekst, klippet helt inntil bokstavene og limt de på et hvitt lerret. Fontene og ordene jeg har brukt er inspirert av House Doctor, men er ikke "de riktige." veldig enkelt prosjekt :)

Den gode feen sa...

Så utruleg stilig dette vart!!! Bildene dine er jo heilt rå, det osar professjonalitet lang vei. SB'en vart jo knallfin som kvit. Og genialt med på limte bokstavar... mine malte tok laaaaang tid :)

Du har ein vidunderleg fin blogg, diger klem frå Linda

Ida sa...

NYDELIGE BILDER!

Dette kunne vært tatt rett fra en stylet boligreportasje! Elsker kombinasjonene dine i farger og materialer!

Stolen.. mmm.. need I say more??

Og det stationboardet.. kjapt og enkelt.. jeg synets det så helt ferdig ut.. forklaring.. please ;-D

KLem

Kristine sa...

Hei :-)
når jeg scrollet meg nedover bildene dine så tenkte jeg; "Nå har hun funnet bilder fra en superstilig leilighet, hvor da mon tro"? men så er det jo hjemme hos deg!! Så kult og så flink du er til å style bilder ;-) Så station board kjenner jeg lysten på selv..virker litt "tiltak" å lage bare, hehe..late meg ;)

Kjempefint sengetøy dere har da! Skikkelig kult ;) Ønsker deg en herlig fredag! klem fra meg

mi-rachel sa...

så fine bilder og fint "stylet".
skikkelig magasin over disse.

Marta - livet på landet sa...

Jeg er utrolig imponert! Både av stylingen og bildene!! Dette var skikkelig inspirerende! Og jeg er herved overbevist om at jeg MÅ ha en slik stol!!!:)

Jen of MadeByGirl sa...

I really like the yellow ceramic birds..where are they from?
Jen Ramos
'Cards & Prints You'll Love...'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials