torsdag, januar 7

Spot a classic- no.1




Foto: Myhomeismycastle, Flickr

Det kommer vel neppe som noen overraskelse at jeg ønsker meg flere stoler fra Ray & Charles Eames. Og det er det nok flere enn meg som gjør og. Er vel like greit å begynne klassiker kavalkaden med noe vi alle ønsker oss. Eller mange av oss ihvertfall!!


Først ut blir derfor Eames RAR- som betyr Rocking armchair rod base. Man kan lett gå litt i surr med de forskjellige navnene på stolene, men RAR er altså navnet på gyngestolen. Laget i formpresset polypropilen og med meier i lønn er den helt nydelig å se på. Og ikke minst å sitte i. Finner denne veien hit til Lahell får den plass på soverommet og fargen den skal være blå. Overkommelig i pris er den også, til klassiker å være. Neste uke snuser jeg på Verner Panton!



11 kommentarer:

Anna-Malin sa...

Å, den är så fiiiin.
vill också ha, men jag nöjer med den "vanliga" modellen. det är ett köp jag inte ångrar...
jag är lite sugen på Stingray från Vitra, men jag tror den är lite för stor...

Ha det gott!

Kram
anna-malin

victoria (huset i byen) sa...

Åhhh den er jo bare så flott, skulle gjerne hatt en sånn i hvit på soverommet....
ha en fin kveld
klem victoria

stine K. sa...

elsker de stolene!
har de med stålunderstell til spisebordet mitt, med og uten armlener. De er sååå fine! Får masse skryt av de. Og alle synes de er å gode å sitte i, og det er de virkelig!!!
Gyngestolen er også veeeldig fin ja!

Kristine sa...

Hei :-) ja du kan tro det gikk hett for seg i går under budrunden!! Ikke så hett i rørene våre da, for de frøys..hehe, så vi måtte sette oss i bilen og dra ut for å få tak i varmeovner. Ikke bare-bare kl 11 om kvelden ;-) så da er det feiring i kveld. På storhemsen, med rødvin og sjokolade og blogging...HERLIG!! skikkelig god-følelse. Vi tapte riktig nok en budrunde på en leilighet vi hadde ganske lyst på nå i kveld men hva gjør vel det når vi vant i vår egen budrunde i går :-D

Må nok på butikken på mandag jeg og får å få tak i nyeste rom123, spent på det ;-) den stolen du viser frem her i innlegget er rålekker..mulig en sånn må få plass i nye leiligheten, hvor enn det blir ;-)
Ha en fortsatt herlig torsdagskveld!
klem fra meg!

Anne Grete sa...

Vakker og delikat blogg har du, og mye flott inspirasjon. Legger meg til som følger jeg ::) Klem

Vibeke sa...

FIIIIIIN!!! har på følelsen at jeg kommer til å elske disse innleggene..hi-hi...

ønsker deg en flott helg,
klemmer

ralfefarfars paradis sa...

Ja den er kjempefin- særlig den blå- siden jeg har den selv;) Flott med disse klassikerne;) Spent på fortsettelsen;)

Marta - livet på landet sa...

Flotte bilder! Av en fiiin stol!
Og det beste er at en slik en er vår om ca. åtte uker!:) Det er nemlig leveringstiden fra Vitra! Men det har vel kanskje allerede gått en uke siden vi bestilte den:) Vår skal være hvit og den skal står i stua! Og oppi skal det ligge et heklet bestemorsteppe (morsomt at du hadde bilde av det):) Dersom jeg en gang i framtiden blir feridg å hekle det da - vel og merke:)

Ha en super fredags ettermiddag!

Åpent^hus sa...

Jeg også "sikler" etter Eames. Lurte på: hvordan er julegavestolen din å sitte i? bruker du den - eller er den mest "kjekk å se på" ? :)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials