onsdag, mars 10

Birds on a string



Foto:IfraLahell
Jeg har vært så heldig den siste uken. Jeg har sjelden flaks når det kommer til konkurranser og trekninger, men forrige uke var jeg jaggu så heldig at jeg vant to stykker. Fra Monome og Hilde Iren fikk jeg kjempe fine, røde øredobber som helt klart blir en favoritt til våren. Kjempe fine var de Hilde! Fra Sandefjord ble det sendt av gårde en lang og nydelig pakket presang med navnet mitt på. Hokusfiliokus ville gi meg denne super fine wallstickeren. Fra Ferm-living. Denne har jeg ønsket meg lenge og at jeg fikk den fra deg var jo bare såååå snilt. Takker og bukker. Har du ikke besøkt Hokusfiliokus så gjør det her. 

Wallstickeren kom opp på veggen i går kveld og jeg synes den ble kjempe bra, den dekker litt over "vaffeltapeteten" jeg ikke er så overbegeistret for også...bonus! 
I sofaen har de fargerike putene måtte vike plass for hvite og sorte, forandring fryder. Ha en fin onsdag kveld!

Ive been so lucky lately. Last week i won two give aways. Wonderful earrings from Monome and this fun wallsticker from Hokusfiliokus. I love it. Thank u so much! I set up the wallsticker yesterday and I like it. So does my daughter, who is fascinated by all the birds. Colorful cushions have been switched out with some black and white ones instead. Change feels good!!

23 kommentarer:

Rarerina sa...

Jeg liker stilen din så godt! Den er lik min. hihi.
Og stua di er slik jeg vil ha det. Morsomt at du har skråtak på soverommet. Synes nesten husene våre likner!
Her har også endel farger måtte vike til fordel for sort og hvitt. Har meg en liten pause nå mens maling tørker- jeg trekker om og maler en puff. Også den blir hvit med sorte innslag. Og så tenker jeg fikse litt på stua. Nye spisestoler er på vei, og et nytt veggbilde kanskje...
Jeg titter innom igjen!

Kvirrevitt sa...

Hei, og gratulerer med vinnerlykke! Fint med forandring - passet bra med både fugler (eller fævvlær som farfar sier) og sorthvite puter i sofaen! Fatet på kjøkkenøya er fra Isak, ja. Har akkurat lagt det ned - har stått oppreist en god stund nå. Det er det fatet som ble vist i artikkelen om deg i KK, vettu. Liker det utrooolig godt, og det ligner faktisk litt på mannen min og meg. Fikk en kommentar på det senest på søndag faktisk, hihi.

LahrA sa...

Kjempefin stue! Wallstickers står også på min ønskeliste ;)

mi-rachel sa...

heldig du har vært da.

Bo med Lena sa...

Så heldig du har vært! Jeg vant en ring hos tante Mimmi. Heldige meg:)

Wallstickeren er superfin!

Stina sa...

Så mysig blogg du har. Stina

Fru Fly * Heidi sa...

Flotte bilder! Den wallstickersen er sååå søt, det ble knallbra. Og som vanlig styler du råfint!Klem H

Anonym sa...

kjempe fin wall sticker ja...
morsomt at du har montert den lampeskjermen opp ned - blir litt anneledes av det ( regner med at det er den samme jeg har fra Ikea - bare at jeg har ikke st`lampe versonen...)

Safina sa...

Gratulerer, utrolig fine fugler, stilig må jeg si!
kos

xxx

Åpent^hus sa...

kjempefin wallie. den der er en av mine favoritter også. hadde jeg funnet en vegg å ha den på, hadde den vært på vei i posten for lenge siden!!

Hokusfiliokus sa...

Hei, så fint at du likte wallstickeren, det ble jo kjempefint hos deg! Og så fine sorthvite puter i sofaen du har fått. Fortsatt fin kveld!

På en prikk sa...

så fine stickers! og du, jeg liker veldig godt salongbordet ditt...kan jeg spørre hvor det er fra?

Kari-Anne sa...

Gratulerer med vinnerlykken din! Wallstickersen fra ferm ble nydelig på veggen din! Herlig med litt grafiske kontraster! Fin torsdag fra Bøgda;)

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Grattis till vinsterna!!!

Så snyggt det blev på väggen din!
Det är ju alltid kul med förändring :)

Ha en fin dag

Kram Madde

thea.e sa...

Å så heldig. De wallstickersene er på ønskelisten min og.. :)

Kaspara sa...

Heisan på en solfylt torsdag!
Så gøy at du har vært så utrolig heldig! Smykkene til Hilde Iren er sååå fine og jeg må stadig beundre dem i søsteren mins butikk.
Denne wallstickersen er jo bare sååå fin! Herlig innslag ble det! Stusset litt først om det var stuen din, mente å huske mer farger, men forandringer fryder! Veldig flotte grafiske puter i sofaen!
Når det gjelder hva jeg rekker, så er det jo for jeg jobber rimelig "freelance" som lærer. Jeg har en del dager fri og da er det beste jeg vet å parkere ved symaskinen.
Ha en flott dag!
Klem Kaspara

Margit sa...

Du har det så fint! Kopierer stadig ned bilder fra bloggen din til min Hus-inspirasjonsmappe på skrivebordet på pc'en :) Har lenge hatt lyst på en wallsticker jeg og, men har også (dessverre) vaffeltapet og div. andre ruglete vegger, så nå må jeg spørre deg: gikk det greit å feste stickersen på veggen? Ser jo veldig fint ut da, så jeg ble veldig optimist nå ;)

Love Peace Pionies sa...

så fint!!
digger den wallstickeren!!!
god torsdag til deg
klem

Vibeke sa...

gratulerer med vinnerlykken,
så gøy!:)

det å kunne spasere en tur med "småsko" er et herlig vårtegn, heldige du :)har ikke kunnet gjøre det her enda men håper at det ikke er lenge til... jeg er helt sjuuuk på å så noen frø og sette de i vinduskarmen men tror det er best å vente noen uker til, kom vår kom!
tørket klær ute her en dag, det ga lykkefølelse det :) en ellers så kjedelig ting som å vaske klær ble plutselig vidunderlig deilig når jeg kunne ut å henge de opp... elsker den friske duften og følelsen det gir å ha det ute til tørk :)

den fretexcafen jeg nevnte ligger på torget vest, sjarmerende sted.

ønsker deg en finfin dag,
klem og kos fra meg

Therese sa...

Jeg kan aldri få nok av fugler i interiøret og er på evig utkikk etter alt som har med pippipper å gjøre. Disse tok seg jo knallfint ut over sofaen :)

Camilla sa...

Du er god :) blir ikke helt det samme å ta bilder selv... gleder meg til å jobbe mer med fotografer!
Skal si huset deres begynner å ta form, utrolig personlig og kult!
Gleder meg også til date med deg og lillesnuppa :)

Unknown sa...

Har dere sett designen "Bjørk" hos Happylines? Priceless: http://www.happylines.no/rooms.html

Hilsen
Ti

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

socials