søndag, mars 28

Restestrikk



Foto:IfraLahell
Det er jo umulig å ikke bli inspirert av alle de fine bloggene som finnes her ute. Collager er det mange av dere som er dyktige på. Jeg lagde mye av det da jeg gikk på skolen, men har liksom glemt det bort litt. Nå er det på tide å tørke støv av collage makeren i meg, for dette er gøy. Blir mer å se av dette her på bloggen fremover.
Ullbuksene ble ferdig for noen uker siden, men så er det jo dette med festing av tråder da...Finnes det noe mer kjedelig? Vel, nå er den ihvertfall klar til bruk, vi har mange skiturer foran oss i påsken, så måtte nesten bli ferdig nå. Fortsatt noen dager til vi reiser avgårde så jeg titter innom dere før vi drar. Fin søndag!

13 kommentarer:

Unknown sa...

Men vilka söta....
:)
kram annaleena

Kathrine 'Glimt' sa...

de var fine ;)
collage er gøy ja ;) hihi

Bo med Lena sa...

Sånne ullbukser er gull verdt! Det har jentene mine brukt masse takket være en strikkeglad tante:)

Kos dere videre i påsken. Vi reiser etterhvert på påskefjellet vi også.

Thea's Mania sa...

Hei og tusen takk for en fin og inspirerende blogg.

Fru Fly * Heidi sa...

Herlige - og utrolig praktiske!♥ Jeg skulle ønske jeg kunne strikke litt mer enn tepper:) Jeg har kjøpt Nøstebarn sine som er dyre, men veldig deilige og brukt myyye! Klem H

Martilie sa...

Så flotte! Skal fri til mommo om ullbukser til mine søte små :)

Ha en flott påske!


Tove

Anonym sa...

Ullbuksa så deilig ut! Sist jeg lagde en, så klarte jeg å lage ene benet lengre enn det andre! Merket ingenting før alt var festet av tråder.. noe ukonsentrert nemlig!! Blir spennende å se collage-prosjektene fremover ;0)

Anonym sa...

Hvordan lager man collage? Hvilket type program bruker man da? Det er utrolig stilig :)
Liker siden din veldig godt. Klem Mims
Ps, håper du fortsetter å være like flink til å blogge, selv om du går ut i jobb igjen.

IfraLahell sa...

Hei anonym! Tusen takk for veldig fine ord :) Collagen har jeg laget i ett program som heter picasa. Det er gratis å laste ned og enkelt å bruke. Ellers har jeg laget mye collager i illustrator tidligere, men det er et dyrt program. Picasa er ett godt alternativ :)

Vibeke sa...

så søte! kunne tenkt meg sånne jeg også :)

vet ikke om du har reist på påskeferie enda men uansett så må du ha en strålende påske min venn! her blir det mest hjemmeferie men mulig vi tar noen småturer på sparket...koselig det også å kunne bare ta ting på impuls :)

klemmer

Åpent^hus sa...

har ikke fått med meg at du er så flink til å strikke. kjempefine ting du lager! :) litt misunnelig og et snev av dårlig samvittighet for at jeg ikke lager sånt til mine gryn. hm..

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials