fredag, mars 12

Tid for tilbakeblikk





Foto:IfraLahell
Dette året har ført til mange forandringer her hjemme. De fleste har vært til de bedre, men mannen i heimen har nok revet seg i håret inntil flere ganger, og kanskje ikke alltid vært helt enig. Eller helt sett poenget! Med hodet fyllt med kreative ideer og med stadig inspirasjon fra dere har jeg ofte mer enn ett prosjekt på gang. Puter  og tepper har blir byttet ut,nye sjenker har kommet inn, skap har "gått ut"..ja, hadde de bare gjort det, senger har blitt malt, lamper tatt ned, lamper hengt opp, livsnødvendig nips har blitt smuglet inn og ja...dere skjønner. Det skjer litt i løpet av ett år på en interiørfront. Så her mine kjære blogg venner, er et lite tilbakeblikk. Og bilder med tekst er nytt fra denne kanten, hva synes dere? Noe jeg skal gidde å bruke tid på? God helgeklem til dere alle!

Some pics from around our house. Lots of changes have happened during the past year. So heres a small collection. Normally theres no text in my pics, so this is new for me, what do u think? Have a great weekend!

15 kommentarer:

lisasornes sa...

herlig innlegg-du har et inspirerende & vakkert hjem,liker så godt bildeveggen din med bilde av mammaen din-vakkert ♥
Ha en super helg!
-klem ♥

Rarerina sa...

Jeg tenker det samme som deg- her i huset er det likedan! Mannen er frustrert over mine endringer tilstadighet. Men han har skjønt at det er best å bare gi seg over tror jeg...stakkars mann. Han har jo egen garage- og tv/hifiansvaret!
Jeg liker dymoteksten på bildene. Jeg har dymo på alt.
Nå skal jeg skru sammen stolene, hurra. Nye spisestoler. Ut med de robuset. Jippi!

Anonym sa...

jeg liker også dymotekstene, men om det er verdt tiden du bruker på det er en annen sak;-) Bildene dine taler også for seg selv!!!
Ha en strålende helg!!

Gina sa...

Heilt nydelige bilder og interiør! Bloggen din er så inspirerende!

God helg!

Mvh Gina

mi-rachel sa...

så kejkt med tilbakeblikk..noe jeg har gått glipp av og her ser jeg. det bildet av mammamen din er så fint!virkelig en skatt!

Minmill sa...

Er helt enig med deg! Kjenner meg så igjen i alt du sier. Flirer litt av den smuglingen for det har jeg gjort mange ganger. Litt hvite løgner om prisene på tingene har jeg også kommet med. Ikke bra, men nødvendig.

Jeg er skråsikker på at mitt hjem ikke hadde sett ut slik det gjør i dag dersom jeg ikke hadde blogget. Jeg hadde aldri i verden kjøpt meg en diger bokstav til veggen hvis jeg ikke hadde sett det på en blogg. Det er en herlig verden, og en flott hobby og drive med den bloggingen.

Ha en super helg, både med og uten blogging og interiør. Klem Minmill

Camilla sa...

Finfint :)

Det gjør seg med dymotekst, ser ut som en skikkelig bloggeproffis!

Klem C

atinybitofheaven sa...

Nydelig bilder.. kjenner godt til det med halvfrustrert mann :-)

SUPERTØFT med tekst på bildene :-)

Ha en vakker fredag :-) klemmer

Fru Fly * Heidi sa...

Fantastiske bilder, jeg liker jammen meg alt du har gjort- og gjør jeg! Jeg kjenner meg også veldig igjen i endringsmoduset, og en mann som henger sånn halvveis med (og noen ganger stritter i mot). Men heldigvis ser de etterpå at det blir bra, for det blir det jo alltid:) God helg, fine du! Klem Heidi
PS. Ja, jeg synes det er kult med tekst og Dymo er jo aller kulest;)

Therese sa...

Nå måtte jeg le av meg selv her, for jeg trodde SOVEROM skrevet med Dymoskriften faktisk var et skilt eller en plakat over sengen, og jeg synes den passet såååå bra sammen med de sorte fuglene *lol*

Lekre bilder, de er som tatt ut av et interiørblad ❤

victoria (huset i byen) sa...

Flotte bilder og ble kjempe kult med dymoteksten på..... kuuult
ha en super helg
klem victoria

Kari-Anne sa...

hahah det er godt å høre at man ikke er alene ! Det er jo galskap hvor mye energi man legger i hjemmet noen ganger! Men så er det en fin hobby og , ihvertfall når man blir fornøyd !

Dymo er kult men kanskje ikke på absolutt ALLE bildene ? ;))

Ha en trivelig helg !!

nadja sa...

Nydelig og inspirernde innlegg. Så fantastisk fint dere har det. jeg ble veldig rørt av den mamma veggen, den var aldeles nydelig.

Kristina G sa...

Hei! Kom tilfeldigvis innom bloggen din, og den er virkelig kjempe bra :) Masse nydelig bilder og inspirasjon :) Lurte forresten på hvor det gulvtepet du har under salongbordet ditt er fra? det var helt nydelig :) Ønsker deg en fin kveld!

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials