fredag, mars 26

Tre må man være




Foto:IfraLahell
Ja, ihvertfall vi. For ett år siden gikk jeg høygravid og ventet og ventet. Først langt etter termin kom den lille snuppa vår til verden, og nå..ja- det er utenkelig å skulle være uten henne.

Disse eggene har jeg laget selv...eller det er vel å skryte på seg litt. Blåsing av egg overlater jeg til noen andre, disse er kjøpt og betalt på Panduro. Servietter og ord har jeg limt på, og neste år håper jeg på litt hjelp fra den lille frøkna mi. Inspirasjon til påskepryden er hentet fra denne herlige damen.

Her går vi en rolig helg i møte. Den siste i permisjonen min. Litt vemodig, men samtidig ganske fint. Ønsker dere en deilig helg!

14 kommentarer:

Unknown sa...

Otroligt vackra bilder,
trevlig helg!
kram Annaleena :)

mi-rachel sa...

så koselig med"Tre må man være".

Marlene sa...

Herlige egg!
God påske til deg!

holmberg sa...

Superflotte egg fra deg!
Et utrolig bra tips med små skrift på et rent hvitt egg!
Ønsker deg en glad påske:)
Gode klemmer.

Anna-Malin sa...

hej

så fiiiiina ägg du gjort!!
nu inspirerade du mig!! :)))

ha en superfin helg!!

kram
anna-malin

ceciliegrut sa...

Nydelige egg! Så kreativt ;o) Jeg og lille Maisi skal lege egg vi også.. og eggedosis ;o) KOS!

Anonym sa...

ååå jeg klager på at det ikke er hvite egg her - men det er vel bare å ta fram ordentlig HVIT maling - eller tavlemaling som andre og male de jeg har.....må spare på ideen til neste påske - første påske vi ikke er hjemme!!!

Unknown sa...

Nydelige og duse bilder, og ja..vakre påskeegg med budskap.

Legger deg til blogglisten min, så kan jeg kikke innom igjen en gang.

God helg, og god påske;)

victoria (huset i byen) sa...

Så herlig påskepynt du har laget...
Skal selv lage noen tenkte jeg, har jo noen som frøkna har laget som ble fargerike og flotte og så skal jeg lage noen litt enklere selv....
Ha en fin påske
klem victoria

Janniche sa...

Hei! Så fine egg, jeg ble veldig inspirert! Har et spm, den skriften du bruker på "tre må man være", hva heter den? Bruker du stempel for å få den fine skrivemaskineffekten eller finnes fonten i et program? Jeg elsker den fonten men vet ikke hvordan jag skal få tak i den! Håper du kan hjelpe :-)

Hilsen Janniche

Haust sa...

Vakkert!

Ynskjer deg og dine ei god påske! :)

Anonym sa...

Eggene dine var jo superfine! Tror jammen jeg må teste ut skrift på egg jeg og...!
Må bare tipse deg om fingermaling til "snart 1åringen"! Det var stas her ihuset i sin tid!

Fortsatt god helg!

Minmill sa...

Eggene ble fine. Jeg må nok sjekke ut den linken til damen som har inspirert deg. Det er moro å lage noe selv, og ja kanskje til neste år kan din lille hjelpe deg. :-)

Du får nyte den siste helgen din. Jeg husker jeg synes det var spennende å begynne å jobbe igjen og det var godt å treffe kollegaer. Det går greit å jobbe og ha barn, men av og til føler jeg at jeg skulle hatt mer tid.

Den Blå Dør butikken finnes ikke i andre byer dessverre. Den er høyst personlig drevet og det er et middelaldrende ektepar som driver den som har så sansen.... Men de blåturkise kurvene er ikke kjøpt der. De er fra en annen herlig butikk som ligger litt på utsiden av byen. Men merket er Bloomingville, og det er jo et merke som mange forhandler. Jeg er kjempeglad i dem og har bare satt dem fram uten noe oppi.

Ønsker deg en fin søndag og en fortsatt fin påskefeiring.

Klem Minmill

mette sa...

ååå så søtt! kjempekule egg!! god påske!!

socials