onsdag, april 14

Ettåringen min

I dag fyller den lille snuppa mi sitt første år. Jeg har en ettåring i hus, det har gått så rasende fort. Vi har hatt en herlig dag, lang fin frokost, så har hun og IfraLahellmannen kost seg mens jeg har vært på jobb. Av bildene kan du kanskje regne ut at det er en dokkestue på gang her på Lahell. Av min pappa har Thelma fått egen dokkestue, kanskje litt tidlig, men neste sommer tror jeg den kommer til å bli mye brukt. Gleder meg til å begynne å innrede det lille huset hennes. Danske Retrovilla har innredet flere og jeg liker at det er masse farger og skikkelig frodig. Har du ett dokkehjem? Hvordan ser det i såfall ut?

15 kommentarer:

Ida sa...

Hei vennen!

Åh, her er det også lsik. Etter at jeg begynte å jobbe (enda jeg bare jobber 50%) så henger jeg alltid etter med noe. Bloggen blir jo ikke akkurat prioritert når man allerede har dårlig samvittighet for andre ting.. men det er jo slik det skal være.. vi dukke ropp, forsvinner litt og er plutselig tilbake :)

GRATULRERE så mye med ettåring i hus. Ja, er det ikke rart ? Hvor ble liksom tiden av? William er allerede blitt 14 mnd, og er i full fart hele dagen lang. Han har gått siden han var 11 måneder, og etter det har jeg gått ned tre kilo, uten å gjøre noenting.. annet enn å løpe etter han.. haha :) Hver alder har sin sjarm, akkurat nå syntes jeg han godt kan være ett år en liten stund.. men så er det veldig koselig når de blir litt eldre, litt roligere.. (forhåpentligvis) og når de begynner å forme ord. Vi får nyte øyeblikkene, og vite at vi heldigvis har fantastisk mye kjekt i vente også.. selvom de ikke lengre er nusselige små gogogaga nurk :-)

Digget forresten dukkehus-planen.. blir nok veldig populært.. både nå og når hun blir eldre. Her tror jeg vi heller får satse på ett sjørøverskip, eller en hytte oppi ett tre.. guttene mine er skikkelig guttegutter.. som fireåringen min sa " Mamma, sant rosa er ekkelt... " *sukk* Får låne meg en jente innimellom, for å balansere frustrasjonen :)

Håper dere har kost dere masse masse sammen med bursdagsjenten!

Stor klem fra Ida

Åpent^hus sa...

Hei og
gratulerer med Thelma! :)
jobbtilværelsen blir en brå overgang, kan jeg tenke meg. fra permisjon, så vips, er man inni hamsterhjulet igjen! :(
du får kose deg med familien når du kan.
jeg hadde også dukkestue da jeg var liten. stor stas - lenge! Nå er det redskapsbod. :)
min lillemor får forhåpentligvis ett også når vi en gang flytter til hus med hage.

ha en fin dag!
Hilsen Åpent hus

Tove sa...

Gratulerer så mye med ett åringen!!! Og heldig jente som har fått seg en lekestue. Vi har også en i hagen, og Hannah har brukt den MASSE. Planen for helgen er å få vasket og ryddet der etter vinteren ( og etter at mange barn har lekt der inne med sølete støvler...:)) Det blir nok litt forandring i "interiøret" der også kjenner jeg meg selv rett...
klem

Love Peace Pionies sa...

gratulerer med 1-åring!!
koselig med lekestue... Emma har også en i hagen. innredet den litt i fjor. Men skal nok gjøre litt mer i år. Jeg kjøpte hvitt rundt bord med to stoler og en gyngestol til.. veldig koselig. har ei strie på gulvet i rosa og grått... Et kjøkken i pasteller.. nå når jeg har begynnt å blogge må jeg nok legge ut litt bilder snart. Må bare ordnes litt etter vinteren.. er jo så koselig å plante litt utfor også:)
Kos deg med innredning!
klem

Fargebarn sa...

Gratulerer så mye med en 1 åring i hus! Fin dag å ha bursdag på synes jeg som også fyller år i dag ;) Så er det jo første sommersdag!

Fantastisk flott dukkehus. Du får det nok minst like pent!

Kathrine 'Glimt' sa...

grattis med ett år! :))

aase sa...

Gratulerer med 1 åring i hus!! Dukkestue er alle mammaers drøm og det som da er så fint er jo at barna elsker den!! Her fikk vi den når eldstejenta var 3 år og den er mye i bruk ja!! Nå er de 8 og 10 å har vasket den i dag!! Jeg bare tror jeg må male den innvendig før vi setter inn møblene...uff uff!!

Kari-Anne sa...

Gratulerer og masse hurra for en ettåring! Det er full rulle kan jeg tenke meg;) Disse dukkestuene er helt nydelige. Retrovilla kan sakene sine , og jeg mener at til barn kan man gjeeerne bruke masse farger og masse mønstermiks! Tror de synes det er morsomt og fint er det og , synes jeg iallefall.

Ha en fin fin torsdag!

Minmill sa...

Gratulerer med en liten skjønn ett åring. Det er stas når de fyller ett år og har sin første bursdag. Det er jo ikke så mye de skjønner, men litt regner jeg med går inn. Så heldig hun er som skal få et dukkehus. Det har jeg også ønsket meg, men ikke fått skaffet. Når tomten vår blir ferdig planert har jeg veldig lyst til å kjøpe et dukkehus til mine små prinsesser. Men jeg ser jo at tiden flyr. Hun minste er jo snart seks år, og det er jo ikke sikkert at dukkehus er så kult veldig lenge. Så jeg synes det er riktig av dere å skaffe et nå. Det tar jo litt tid å innrede og til neste år er det jo perfekt for henne. I tillegg får du som mor oppfylt en innrednings drøm. Regner med at vi får sett mange bilder fra det kommende dukkehuset på bloggen. Gleder meg!

PS! Likte godt bildene fra din terrasse. Er visst en liten stund siden jeg var innom her sist.

Klem Minmill

Fru Fly * Heidi sa...

Å, gratulerer med overstått 1-års dag i går! Lille babyen som ikke er helt baby mer..vemodig og veldig kjekt på samme tid. Det skjer så mye i denne tiden og det er så gøy! Men det å begynne i jobb igjen er ikke bare gøy, en ny hverdag som man trenger tid til å venne seg til. Håper dere hadde en koselig feiring i går! Klem H

Bare Beppe sa...

Åh, så spennende :) Selv har vi en gammel liten bod vi har fått av en eldre nabo dame, som er vårens prosjekt. Gleder meg masse til å ta fatt på den, bare pappa`n i huset får fikset gulvet først :) Ha en super dag og gratulere med ett åringen :) Klem

mi-rachel sa...

gratulerer med 1 åring!!

soisses-dasleben sa...

ohhh... so sweet. i would love to have such a little house for my son paul.

Johanne Brekkevold sa...

Har så lyst på dukkestue, tror nok jenta mi hadde flyttet inn der i sommer om hun fikk en. Denne var inspirerende for en drømmer :)

Gratulerer med 1 åring!

Pia sa...

Gratulerer med ettåringen, litt på etterskudd! Du har en flott blogg, og det er riktig så hyggelig å komme på besøk!

socials