lørdag, mai 1

Jeg drømmer




Foto: Alvhem
Jeg drømmer mye om dagen. Jeg drømmer om nytt bad. Nytt kjøkken. Om å bli ferdig med å male og innrede den gangen jeg har holdt på med en stund nå.. Om ett nytt fint kontor til Ifralahellmannen. Om å male alle gulvene i hele heimen hvite, slik at støvet som ligger her vil synes enda bedre.. Noen som kjenner seg igjen? Uansett, drømmer eller ikke, disse bildene er og blir lekre og er det nærmeste jeg kan komme ett drømmekjøkken. Noe særlig mer meg enn dette blir det neppe! Håper du har hatt en deilig lørdag!

14 kommentarer:

Ida sa...

Drømmer er gratis.. heldigvis :-)
Helt herlig da.. jeg drømmer også om hvite gulv, men prøver å inngå ett aldri så lite kompromiss med min kjære.. kanskje hvitlasert eikeparkett i vårt en gang nye hjem? Han sier nei, jeg sier JA! Så da vet vi jo hva det blir.. ;-D Jeg holder også på med gangen.. dvs jeg er kun i tankeprosessen enda. Den skal uansett bli lys, luftig og ny! Nå ser den kald og fæl ut!

Ja, kan tenke meg det er en tøff forandring i hverdagen å jobbe 100% igjen. Jeg jobber jo bare 50 % (pluss til ekstravakter), men jeg syntes jo det er stress.. hehe.. synets dagene flyr uansett om man har fri eller er på jobben! Ja til flere timer i døgnet, sier bare jeg :)

Håper dere også har hatt en knallfin helg.. NYT søndagen!
klem fra Ida

Snedig Snelle sa...

Heilt fantastisk flott og inspirerande... Den som kunne hatt det sånn! Det e jammen meg herlig med drømmer :-)

Fargebarn sa...

Dette var virkelig et flott kjøkken. Gjennomført og hvitt. Hvit komfyr som går i ett med innredningen. Smart!

Unknown sa...

JAAA, jeg kjenner meg igjen! Kunne nesten kopiert innlegget og publisert det selv :) Superfine bilder!
Håper resten av helgen din blir strålende :)

(eddas) sa...

heisann...
ja flotte delikate bilder:)
og drømmer er gratise...
ha en fin søndag
eddaKlememr til deg

Dronning Maud sa...

Utrolig flotte bilder:)

In my house sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, så härlig lya, där skulle man gärna bott, ljust härligt och ljuvliga foton..


kram josse

s h i n e d e s i g n sa...

Dette var herlig å hvile øynene på! Rent og sommerlig. Kjenner meg godt igjen i den drømmetilværelsen ja! Ha en fin søndag :-)

Kari-Anne sa...

Det er fint å drømme også. Dette var fint kjøkken , lyst og trivelig. Hvitmalte gulv er nydelig men man bør ikke ha støv på hjernen , for da gjørman ikke annet enn å vaske ...haha.

Fin søndag til deg!

linn sa...

eg drømmer med deg! Heilt nydeleg! Viste eit bilete til mannen her ein dag med kvite gulv, "sterilt" kalla han det. Rart kor forskjellig ein kan meine. Det er godt med blogglandia, der forstår me kvarandre ;O)

God sundag til deg!

*klem*

Rikke sa...

Snasen leilighet:)
LEKKERT!!!

Therese sa...

Oj, denne leiligheten var skikkelig lekker. Så lyst og luftig og virkelig effektfullt med det sorte gulvet på soverommet. Også likte jeg at veggene stod litt her og der. Dette hjemmet befinner seg liksom ikke i en firkanta boks med andre ord :)

Haust sa...

Ah, herleg kjøkken! *inspirert*

Ha ein fin måndagskveld...

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials