søndag, juli 11

Back again





Da var bloggtørken offisielt over. Og det samme var ferien, for noen uker ihvertfall. Vi har hatt en deilig uke med vekslende vær, masse god mat, vennebesøk, sommerfest, noen dager i Halden. Ja, i det hele tatt en deilig ferie uke. I tillegg har jeg kommet langt på vei med gang prosjektet mitt, endelig begynner jeg å nærme meg målstreken. Det begrenser seg litt hvor moro det er å male panel altså. Men det blir veldig lyst og fint. Nå gleder jeg meg til å sette igang med gulvene. De blir hvite de også.

Kom over disse herlige bildene fra Boligmagasinet som rett og slett er veldig meg. Er det ett utenlandsk magasin jeg alltid finner inspirasjon i, så er det dette. De grønne fargeklattene digger jeg. Mine egne sommerbilder er ikke lastet opp enda, men de kommer etterhvert. Fortsatt god sommer til dere alle. Klem

12 kommentarer:

Vibeke sa...

nice to have you back
kjære bloggvenn :)

herlige bilder!
sommerklem

Marta - livet på landet sa...

Godt å ha deg tilbake!
Alltid inspirerende å lese innleggene dine:)
Godt dere har hatt ei fin ferieuke!

Den gode feen sa...

Så kjekt at du er tilbake :) Kan skrive under på det med Boligmagasinet. Har kjøpte det fast i mange år, og har så vidt byrja kaste dei gamle. Det hopar seg sånn opp jomann ;) Men desse bileta var jo fanastiske - diggar grønnfargen som går igjen i dei!

Ha ei god veke :) Her ferierer alle mann, så det blir særdeles lite tid til dataen :) Klem klem

Ann Helen sa...

Der var du jo! :) Høres ut som dere har hatt den finfint i Østfold!
Mmm, Boligmagasinet er en slager- de har ALLTID noe! Akkurat som bloggen din - elsker bildene dine under her!!! Flink! :)

Snakkes snart på Fb. Her ligger jeg langflat på sofaen etter å ha pådratt meg den obligatoriske airconditionsyken fra hotellrommet i stockholm... Slår aldri feil, hihi.

Klem!

Hege Synøve Kolstad Evensen sa...

Deilig med ferie:)

Velkommen tilbake! Nydelige bilder fra Boligmagasinet.

STYLIZIMO sa...

For noen deilige bilder! Massevis av glade farger <3
Enig med deg i at Boligmagasinet har masse fin inspirasjon.


Velkommen tilbake fra ferie:)

klem Nina

frk Axelsen sa...

Dette er hva jeg kaller en drømmeleilighet! stappfull av sjarm og man kan virkelig se personligheten til de som bor her speilet i interøret. Just the way we like it! takk for denne lille festen for øyet, og fortsatt god sommer :)

Kari-Anne sa...

Hurra , du er tilbake! Herlige bilder som alltid! Jeg holder på å pusse opp en gammel mastu som jeg skal ha til fotostudio på gården , tar en liten pause i malingen jeg også. Gammelt treverk sluuuker maling...haha.

Fortsatt fin sommer !!

loveology sa...

wow, i really LOVE your blog!
We share the same taste, I guess.
I've added you to my blogroll. ;)

mila
x.

Skjerstad sa...

Hei :)
Jeg la meg til som følger i dag ;)
Synes du har en kjempefin blogg , med masse kule farger . Det liker jeg :)
Ha en fortsatt fin dag :)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials