søndag, juli 25

Sneek peak



Badet er nesten ferdig. For denne gang. Da vi flyttet inn her for to år siden, lå det ett gammelt grønt lenoliums belegg på gulvet. Et skikkelig gymsal belegg.. Også var det familie dusj. Noe jeg aldri hadde hørt om før. Ett veldig stort dusjkabinett, for de av dere som er grønne på familiedusj området! I og med at baderom ofte blir ett kostbart prosjekt, bestemte vi oss for å gjøre en light utgave i første omgang. Vi har byttet belegg og lagt ny våtroms tapet. Byttet ut dusjkabinettet med ett deilig boblebad.  Malt en fondvegg. Fargen var det ikke Ifralahellmannen som valgte ut, men det skjønte dere kanskje? Den er mintgrønn. Ny malte lister og tak,og deilige håndklær fra Karmameju ble prikken over ien.  Fortsatt litt som gjenstår, men det kommer seg. Og snuppa elsker å bade i det nye badekaret. Og det gjør jeg og. Der skal jeg ende denne søndagskvelden. Håper du får en flott start på den nye uka. 

15 kommentarer:

s h i n e d e s i g n sa...

Så flott bad! Nydelig farge og fine detaljer som harmonerer fint sammen. Og bobblebadekar, heldige du!!! Jeg hadde nok likt butikken din ja. Og jeg er foresten helt enig med deg i at GRASSvasene er flotte sammen. Mange. Jeg kommer helt klart til å ønske meg flere. Tenk en hel vinduskarm med dem da!!! Ha en flott ny uke :-)

Skjerstad sa...

Så frisk det var med den fargen :)
Jeg likte også den søte boksen ved vasken ;)

Inger Johanne sa...

Fint bad de har laga! Eg likte så godt fargane!! Mint er så fin farge, og saman med detaljar i gult blir det smashings;-) Familiedusj har eg aldri høyrt om, gitt... Trur nok heller eg ville hatt badekar, eg òg..!

Sukkertøy for øyet sa...

ELSKER fargen på veggen..
Helt herlig :)

..Jeg savner dyyypt badekaret "mitt" fra den forrige leiligheten.
Da vi hadde pusset opp badet for masse masse penger var det ekstra surt å selge husker jeg. Nå må jeg klare meg med dusj, og badekaret til mamma:) hihihi. Bestemte oss for at vi ikke skulle pusse opp for en masse penger i en leilighet vi ikke kommer til å bo resten av livet*knis* Gjøkke samme feil 2 ganger:)

Elsker alle kjedene du har til pynt også, spennende detalj med "humor"

ME LOVE

Lillis verden sa...

Kjempefint bad dere har laget! Det mintgrønne var stilig sammen med rutene, et bra valg av farge:)
Badekaret håper jeg dere får masse glede av. Vi kjåpte badekar da vi flyttet inn her, og en av oss bruker det nesten hver dag.

Lilli

Tee of Vinnord Cottage sa...

Ser skikkelig bra ut! elsker veggfargen :) Minner mye om den jg har på soverommet egentlig!!!
Utrolig flott har det iallfall blitt!!!!

Allis i Eventyrland sa...

Herlig med badekar! :) Det SKAL jeg ha den gang jeg kjøper noe eget..

Kari-Anne sa...

Herlig! Ikke mye som skal til noen ganger. og jeg VET hva familie dusj er for det har vi OG! HAha. Vi skal og gjøre som dere snart - pusse opp "light" - men det synes jeg ofte er de kuleste prosjektene for da må man nemlig være ekstra kreativ..haha. God ukestart til deg og!

Olivia sa...

Fint badrum, I L♥VE L♥VE L♥VE!!!

KRAMISKRAMAR // OLIVIA

Huldra sa...

Lyst og lekkert, og litt røft på en gang. Fine farger og en god løsning ser det ut som. Me like. :)

Har falt for bloggen din jeg, så derfor har du fått en award av meg. Har du lyst på den så ligger den og venter inne hos meg. :)

Ha en fortsatt god mandag!

ralfefarfars paradis sa...

Det ble jo så fint- at dere kan beholde det slik;) Likte fargen veldig godt- minner om fargen på kjøkkenet vårt som heter isvann;) Jeg vil også ha en vipp på badet;)Må bare overtale mannen om dens fortreffelighet;)
Ha en fortsatt fin kveld;)

Project Vibes gate sa...

hei. vi driver også med bad, og erfarer at det blir dyyyrt om man tar absolutt alt!!!! Stilt deg et spm tidligere og spør igjen: tre poster siden, ett garderobeskap - sort - hvorfra???

mette sa...

innbydende bad! deilige bilder! god sommer videre til deg:)

Malin sa...

Stilig bad! Likte virkelig godt gulvet, og den mintgrønne veggen gjorde seg virkelig :)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

socials