søndag, august 15

Fin søndag






Vi er tidlig oppe og hopper. Om det er søndag spiller ikke så stor rolle for lille mor. Her går det i barne Tv, flaskemelk og grøt lenge før klokka er rukket å bli 07. Sånn sett får vi i hvert fall veldig mye ut av helgen. Og denne helgen har vært fin. I går rakk jeg en liten runde rundt heimen, med kamera og stativ på slep. Viser dere noen fra soverommet og trappe gangen i dag. Etter at jeg fikk den nye macen min i hus, har bloggelysten økt. Nå tar det nemlig ikke mange timer å skrive ett innlegg. Den sure svie ble desverre at jeg ikke fikk lastet inn bilderedigerings programmet, Lightroom, på denne maskinen. Så bildene er ikke all verdens. Lightroom må jeg bare ha igjen,. så om noen sitter på en ekstra lisens er det bare å rope..!

I dag går turen til Røyken og lunchbesøk hos en veldig søt jente. Vi gleder oss til å komme på besøk Marie. Til deg som titter innom. Ha en strålende fin søndag og nyt siste rest av sommeren.

19 kommentarer:

Skjerstad sa...

Hei :)
Jeg er også tidlig oppe (.Ennå jeg ikke har små barn )Må sjekke ut det Lightroom programmet jeg også ( lurt ) . Synes bildene dine er fine jeg:)

Kos deg denne søndagen :)

Anna-Malin sa...

hej!

ni har det så fint!
kontrasterna mellan det vita och svarta. personligt.
(älskar den tapeten.)

jag gillar :)

kram
anna-malin

Lillis verden sa...

He he, ja kjenner godt til den derre med å være oppe før fuglene :) Er det problemer med Lightroom sammen med Mac kanskje? Jeg har Mac og og trenger et bilderedigeringsprogram hertil også. Det savner jeg...
Ha en nydelig søndag.
Lilli

Åse Marit sa...

Herlige bilder! Beundrer stadig det soverommet, mens eg fremdeles pønsker på kva eg skal gjere med vårt..Kjekt med inspirasjon!

Snille babyen vår sov frå sju til sju i natt..herlig, men ikkje akkurat kvardagskost!

Ha ein fiiin søndag!

Dronning Maud sa...

Dere har det veldig fint!!!

victoria (huset i byen) sa...

Så flotte bilder, og elsker den flotte blandingen av svart og hvitt....
Lightroom programet har jeg aldri hørt om før, men synes bildene var fine allikevel....
klem victoria

s h i n e d e s i g n sa...

Nydelige bilder var det. Den lille veggen med tapeten, passet kjempebra inn hos deg, bra valg :-) Delikat og flott, trenger ikke bilderedigeringsprogram du ;-) God søndag til dere også!

rarerina sa...

fine bilder. liker huset ditt så godt. deilig med familiekos i helgene kan jeg tenke meg. her har vi sovet bort halve dagen...
kjempefin gang dere har fått ferdig!

Kari-Anne sa...

Man blir litt avhengig ja ,men bildene er fine uten og;)) god søndag til dere og!

Fargebarn sa...

Synes bildene deine er utrolig bra jeg! Har også fått mac i hus, men den låner jeg bare. Har ikke helt unnet ut av det enda. Hvordan tar det kortere tid å poste innlegg med macen? Virdrer å kjøpe! ;)

Du har det bare så delikat hjemme! Og tidlige morgener, kjenner jeg godt til.

hviit sa...

Å så lukt du har det! Dette liker jeg. Hvilken mac har du? Jeg skal kjøpe meg en om ikke lenge, og snuser litt på macbook pro 15....

Tove `blogg verden sa...

For et hærlig soverom!!! Ønsker meg et stort lyst rom å sove i :)
Ha en fin kveld
klem Tove

Anonym sa...

Du er da bare så super-flink!!!!!
Kan jeg spørre hvor du kjøpte woods-tapeten? :)

Torhild+ sa...

Kan jeg komme på besøk snart? :)

Kardemomme sa...

Huset deres er virkelig fantastisk!! Jeg kunne flyttet rett inn uten å endre på noen ting! Titter innom for å si at jeg har hatt stor nytte av det du lærte meg om ISO styrke på kameraet. Jeg var jo helt blank da vi var på Ikeafesten :)Lightroom har jeg aldri hørt om..men skjønner jeg har gått glipp av noe. Mannen min har akkurat lært meg å bruke Photofiltre for å lage collage og det er jo så gøy. Men tror ikke programmet tilbyr annet enn selve bilderedigeringen.
Klem fra Benedicte :))

KRUSEDULL sa...

Nyyydelig blogg du har! En slik en blir skikkelig glad av:) Vil gjerne følge deg!!

Datt sa...

Så utrolig herlig stemning i heimen din som kommer fram i bildene! Vakkert! :)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials