søndag, desember 12

Advent





En liten tur innom bloggen for å si at jeg er her!! Det har ikke blitt så veldig julete her hjemme enda. Jeg går i julemusikk og julepynt på jobben så det tar nok ikke av med pynt før 23 desember her hjemme. Sviblene er det eneste som er ett skikkelig must have nå i adventstiden. De lukter like godt som de ser fine ut. Kuler på fat og en Hoptimist må til. Vi har prøvd oss på litt pepperkake pynting ala Den Gode Feen.. hmmmmm. Ja, dere kan jo dømme selv. Jeg tør vel påstå at vi ikke er helt i nærheten enda. Vi trenger nok noen år og litt mer tålmodighet før vi er helt der.

Så kjekt at så mange av dere vil prøve dere på Biscotti baking. Det finnes mange gode biscotti oppskrifter, en som er super å følge om du skal lage for første gang er denne fra denne Trines Mektige matblogg. De blir veldig gode, jeg dypper i tillegg mine i sjokolade når de blir kalde. Ekstra godt.

Ønsker deg en flott uke! Adventsklem Ifra Lahell


13 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Så KOSELIG!!

Klem klem
Anette:))

Fjeldborg sa...

Hei Julie, litt underspilt jul hjemme når man står i "julebutikk" hele dagen er veldig lurt, ellers blir man jo helt julelei før den i det hele tatt har begynt!
Lysslyngen med stjernene er fra ikea og jeg har hatt den leeeeenge! De pærene går aldri:) Tror kanskje den har 7 års jubileum i år...

Ha en fin dag!

Klem Ingrid

Thea's Mania sa...

Hei Julie. Så hyggelig kommentar hos meg. Har du flere hjortehoder igjen i butikken?
Ikke rart at du/dere har det hektisk om dagen. Ser den super flotte jobben dere gjør. Dere setter jo oss bloggere i julestemning og takk for det!

Ønsker deg en super uke!

linn sa...

biscotti ligg i krukka (må lage med sjokolade neste gong), og pepperkakene kom på plass no i helga. Prøvde meg og på fin pynting...bedre lykke neste gang ;O)

Ønsker deg ei fin adventstid.

-klem

gult hus i svingen sa...

mange fine ting:) jeg ønsker meg Hoptimisten i gul farge til jul:)
Trines mektige matblogg er jeg innom støtt og stadig:)

Fine julegaver oppå skapet, dekorativt i førjulstida:)

Klem fra Trine:)

Consept Constanse sa...

Det ser så koselig ut hjemme hos deg nå Julievennen.
Skulle ønske jeg kunne sett lille Thelma som Lucia i dag. Ser at julegaven jeg kommer innom med deg på jobb i morgen med kommer til å passe perfekt inn i julehuset til deg Fru Lahell :-))) (Den må nesten pakkes opp før jul)
Kiss kiss

mi-rachel sa...

så fine bilder!

victoria (huset i byen) sa...

Så utrolig koselig dere har det, her er det også bedskjeden pynting fram til lillejulaften, får masse jul tidlig gjennom jobben med julevinduer, så deilig å holde det litt igjen her hjemme....
klem victoria

mette sa...

nydelig stemning!! ønsker deg en fredlig jul i masse fint interiør :)

Guro sa...

Her var det virkelig my fin inspirasjon nå. Har ikke hatt tiud til å lese så mye blogger i det siste, men da har jeg til gjengjeld mye fin inspirasjon å se på nå. Biscotti stod allerede på lista mi, og mon tro om jeg ikke må lage noen med sjokolade også? Ristopper fikk jeg også lyst til å lage etter å ha sett bildene dine!

Unknown sa...

ville bara önska en fin helg till dig och en underbar advent! KRAM

Kellie Collis sa...

So pretty! I like carefree chic designs! Have a lovely holiday, Kellie xx

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

socials