søndag, juli 10

I surrender






Så var det gjort.. Etter tre år med mye mas gav IfraLahellmannen endelig sitt JA! Ikke til meg og min hånd, men til stuegulvene..hihi.. Kjør på-  og mal det hvitt om du vil kom han plutselig med. Denne helga har derfor gått med til nettopp gulvmaling. Thelma har kost seg hos farmor og farfar og IfraLahellmannen har spilt golf, mens jeg har pusset og malt. Tre strøk måtte til og resultatet ble fantastisk. Lyset som flommer inn er helt annerledes en tidligere- så crispy og fint. Fra tidligere har vi malte tregulv i annen etasjen, i stua har vi parkett og jeg er derfor veldig spent på å se om dette er like slitesterkt.  Bilder av ferdig resultat kommer veldig snart!

Jeg er ellers i feriemodus. Hjertebildet ble laget en sen kveld av gamle knapper. Fin sommersyssel! Nå skal vi kose oss hjemme i to uker og i morgen håper vi på sol, sol & sol! Litt strandliv hadde vært deilig. Håper du som titter innom har fine sommerdager!

:) IfraLahell

21 kommentarer:

Svenngården sa...

Heeerrrlig!
Det ble superfint!

Li/Småtingene sa...

Så lekkert!! Det gjelder å ikke gi seg... ;-)

Fortsatt fin ferie!

:-)

an-magritt sa...

Jeg ELSKER hvitmalte gulv!
Snille mannen som gav opp.
Slikt liker vi maleglade damer.
Du har vært superdyktig!

Unknown sa...

wohoo , et gratulerer passer vel her :) det ser ut som det blir kjempefint.. og lyst :)

Mme Li sa...

Nice thing you made with the buttons

Frk.Eplegrøt sa...

Lekkert!
OG ja, du må holde oss oppdatert på hvordan malingen fungerer på parketen - jeg lurer opgså på det skjønner du. Hvilken maling har du foresten brukt?
Hilsen Frk.Eplegrøt

MøbelPøbel sa...

Så fiiint det blir!! Er nettopp ferdig med ett stk ferdig malt hvitt gulv, og jeg skjønner hva du mener med lyset..!
Gleder meg til resultatet:)
Klem Christine

MiaNostalgia sa...

Hi hi - morsom overskrift og flotte bider og ikke minst et lekkert gulv. Har selv hvite gulver i alle rom og er veldig fornøyd med det. Ha en deilig sommerferie. Klem

Marte sa...

Så lekkert det ser ut! Må si igjen at jeg liker stilen og bloggen din så godt, den er virkelig til stor inspirasjon..Så herlig med fargene dine innimellom det hvite!

Mitt spørsmål er hvordan overtale mannen i huset til å male parketten?? jeg har jobbet med det samme lenge, og intensiverer nå i sommer - men så langt ikke den store entusiasmen fra den kanten..;o) Har du pusste med maskin eller? Kanskje du skriver om det i neste innlegg?

Nyt gulvene og lyset!

Klem, Marte

Sybell Agathe sa...

Det ble jo kjempelekkert! :) jeg drømmer om at en dag kan jeg også få hvitmalte gulv! Hjertebilde var søtt, gøy å ha noe å tusle med på kveldene. :) Håper du får sol snart!

Klem

IfraLahell sa...

Takk dere! Jeg har brukt en maling fra Scanox- trestjerner- for tre og betong. Samme typen vi har brukt på de gamle tregulvene i 2. etasje. Der sitter det som støpt! Med en 2 åring i hus er jeg spent på om parketten klarer samme slitasje.

Ang overtaling anbefaler jeg å få mannen hektet på feks golf eller en annen sport som er tidkrevende. Her spilte jeg ut golfkortet på et godt tidspunkt og fikk innfridd mine ønsker:) Lenge leve golf og hvite gulv:)

n i n a s hjem sa...

Lekkert!!!!!!!!!

I huset vi ska flytte til har jeg og planer om å male noen av gulvene hvite. I første omgang gjelder det gulvene på barnerommene.

Ha en fortsatt fiiiiiiiin uke!


Nina

Åse Marit sa...

Oj, det blei lekkert!! Tenk at han gav etter! Kjenner eg fekk eit lite håp:-) Her i huset blir slike forslag ikkje møtt med noko særlig anna enn latter..så eg jobber med i retning å bytte ut laminaten med tregolv:-) Synes kvitkalka tregolv kan vere veldig fint også.

Kjempebra jobba forresten. Flink, flink, flink!

Kos deg og nyt ferien og det nye golvet ditt:)

Unknown sa...

Når er bryllupet? Hihi. Wow, ble jo nydelig! Vi har hvitt gulv i hele 2.etg, er så herlig, særlig det at lyset flommer inn!
Han en finfin uke!

Loppedilla sa...

det e fint med malte tregulv! bare man sier nevner det nok så gir de etter disse mennene:)
han va vel fornøyd vel? golf mens du maler:)

StephieB sa...

Looks wonderful and I love the little vases! Have a great break, Stephie x

KROnPRINSESSENE sa...

Å, heldige du som har fått hvite gulv...
Nydelige bilder og gleder meg til å se flere :)
Herlige mannen din som måtte bearbeides og nå sa JA hi, hi.
Fin sommer videre til deg!
Klem May Helen

Hildemor sa...

sååå lekkert:), gleder meg til å ser mer:)
jeg har også endelig klart å overtale mannen i huset;), gulvet på kjøkken er blitt hvitt, nå står stua for tur:).
Klem Hilde

Unknown sa...

love the button picture!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials