søndag, august 28

Online



Endelig, etter nesten to uker uten internett er vi på nett igjen her hjemme. Et lynnedslag var det som skulle til for å sette oss noen år tilbake i tid gitt. Har virkelig fått kjenne på hvor mye tid jeg faktisk bruker på nett. Brødbaking, maling, strikking og sparkling har vi fått ekstra god tid til og jeg har flere prosjekter jeg vil vise dere etter hvert. Først tar vi en uke på Mallorca, men etter det, DA er jeg tilbake i  skikkelig bloggmodus..:)

Thelma og jeg har kost oss med litt maling og "teiping" i dag. Lille snuppa synes det er veldig gøy med all den fargerike tapen,- kjøpt på Etsy så klart. Ikke så mange bildene å vise dere i dag. Om dere vil se flere bilder av for eksempel Thelmas dukkestue eller barnerom kan dere sjekke ut det fine magasinet Le petite, hvor rommene hennes så fint blir vist frem i denne utgaven. Og den vakreste kunst, laget av 2 år gamle hender finner du under! 

Ha en fin ny uke dere!
Klem Ifra Lahell

søndag, august 7

Små glimt

Noen glimt fra dukkestua til Thelma. Jeg har jo tidligere lovet at jeg skulle vise dere mer herfra. Fortsatt gjenstår gardiner. Tror det blir enkle tyll gardiner fra Ikea. De stjeler ikke så mye lys og er jo forferdelig kjappe å sy..!



Thelma lager mat, disker opp kaffe og serverer relativt tørre kjeks fra sitt lille kjøkken. Koseligere søndag skal man lete lenge etter. Hovedpersonen selv er ikke så lett å ta bilde av for hun er høyt og lavt som toåringer flest! Håper du har hatt en deilig søndag der du er!

Some pics from my daughter Thelmas little playhouse. Making coffee and serving cookies from her kitchen. A perfect sunday it is!

socials