fredag, oktober 28

♥ Fargebonanza hos Rice



For noen uker siden var jeg på besøk i disse flotte lokalene hos danske Rice. I Odense ble mine fine kolleger og jeg invitert inn i det mest fargerike showrommet ever. Rosa gulv, blå gulv, rosa vegger, masse humor og jevnt over masse fargerike og fine detaljer. Wow! Wow! Wow! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg brukte det ordet i løpet av noen timer. Et utrolig inspirerende besøk som endte med at vi kjøpte inn masse nytt til butikkene våre og "inspirasjonshardisken" er snart full! 
Blått Smeg kunne godt ha blitt med meg hjem, sammen med fargerike puter, hyller, og kurver. Vi kjøpte inn mye nytt fra Italian tableware som er min favoritt fra Rice. Tallerkner og skåler i robust og håndmalet porselen. På vei til Ting i disse dager!

Og tusen takk for hyggelig velkomst og gode ord fra dere jenter- det varmer masse! Nå er det beina på bordet og sofakos resten av kvelden. Håper du får en fin en, der du er.

♥ IfraLahell

mandag, oktober 24

Gått i hi?

Oh yes! Og det har vært veldig nødvendig. Etter ferien kjente jeg at bloggelysten var søkk borte og med nok å gjøre på jobb og ellers i hverdagen har det liksom ikke blitt tid. Men i dag kjente jeg at lysten var tilbake igjen og det er digg! 


Jeg har ikke vært helt avskjermet fra bloggtilværelsen altså, jeg har tittet på dere! Jeg har sett at høsten har kommet til dere, noen har tjuvstartet på juleforberedelser. Noen har handlet nytt og andre har raidet loppiser. Ikke avskjermet, men inspirert og med ny giv. 


Det har skjedd noe nytt her hjemme. Vi har satt opp en lettvegg i den gamle spisestua og dermed fått ett ekstra soverom. Samt en vegg. En vegg som MÅTTE tapeseres. Tapetet fra Ferm Living har jeg ønsket meg i mange år og det ble helt perfekt. Takk kjære IfraLahellmann:) Det var han som endte opp med å tapetsere. Fin arbeidsfordeling, jeg velger tapet og han tapetserer, og lille snuppa klatrer! Noe må opp på veggen der. Hva synes du, bilder eller et vitrineskap? 

Klem til alle som vil ha IfraLahell:)

socials