torsdag, juni 14

Yellow

Gult.. Kommer for alltid til å være kult hjemme hos oss! Fargen gir meg masse energi og gjør meg rett og slett GLAD:) Glad ble jeg også da jeg kom over dette faktastiske tipset fra Fjeldborg Ingrid. Selvfølgelig må jo også snoren på lufteluka pimpes. At jeg ikke har tenkt på det før.. Verdens enkleste DIY. Gjort på 30 sekunder og helt utrolig fint! Jeg brukte de guleste perlene jeg kunne komme over..:) Hva med deg, har du pimpet luftelukesnoren din? 

Stor klem til alle som vil ha.
:) IfraLahell

mandag, juni 11

Apple cake




Jeg lovte dere ett innlegg med den supergode eplekaka. Den er faktisk nesten FOR god, laget i går og borte i dag:)Den blir aller best om du putter noen eplebiter i røren også. Er super å fryse ned og smaker selvfølgelig veeeeldig godt med noe annet søtt til, som vanilje is, eller vanilje saus. More is more, er det ikke sånn? 
Det mintfargede fatet er fra Italian tableware serien til Rice, det samme er den fine kakespaden. Kastehelmi tallerknene har jeg blitt så glad i og de brukes til hverdag og fest. De er fra Ting.

Til de av dere som lurte på hvor "daybeden" jeg viste i går er fra, er svaret fra fantastiske Rice. De kan bestilles gjennom Ting de og. Nå blir det Tom Kah suppe og Thaisalat med kylling til middag. Ha en finfin kveld alle sammen:)

IfraLahell

søndag, juni 10

Weekend pics



Opprydding i gamle blader. 
Prøvesitting av ny krakk.
En 3 åring med vannkopper. 
Kos i ny "daybed" fra Rice. 
Superfint fotolys. 
Tennis og finaler på Tven. 
Sovemorgen....mmmm
Og avslutningsvis rykende fersk eplekake; som dere får bilder og oppskrift på i morgen = en skikkelig bra helg! 

Håper du har hatt en like fin


:) Klem IfraLahell 

fredag, juni 1

Summertime



I kveld tenker og drømmer jeg om sommer.. Jeg vil så gjerne ha mer av den! Mitt absolutte favorittsted om sommeren er ute på den lille verandaen vår. Med kaffe, fine blomster og fantastisk utsikt. Og hindbærsnitter da. Den fantastisk gode, og ikke minst enkle, oppskriften har jeg funnet hos fine Kaspara.

Ønsker deg en herlig helg, med eller uten sommer, som fineste Pia ville sagt:)

:) IfraLahell

socials