søndag, mars 7

KokeshiFoto:Heyhome
Kokeshi dokkene ser jeg mer og mer av. Synes det florerer av de i blader og på blogger om dagen. Har ikke hatt sansen for disse tidligere, men de har virkelig vokst på meg. Jeg har alltid vært glad i Babushka dokkene og ser jo nå at flere dukker må flytte inn her på Lahell. I en alder av 27 år er det altså dokker jeg ønsker meg. Litt sært? Helt sikkert ikke tenker du, men så er du nå opptatt av interiør du og! Har du noe i heimen du aldri trodde skulle få flytte inn? Dokker, globuser, en gammel skolebenk eller lignende? De fine bildene er hentet fra fantastiske Heyhome.

Her er det Himmelblå på TVen og bena i sofaen som gjelder for resten av kvelden. Må avslutte med å takke dere for kjempe koselige kommentarer dere legger igjen. Helt topp er det! Fin søndag til deg.

Im in love with the Kokeshi dolls. Ive never been fond of these before, but times change. At the age of 27, dolls are still on my wishlist. The rest of the evening I will spend in the sofa watching tv and relaxing. Thanx for leaving me wonderful comments. I love it! Wish u well ;)

13 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Flotte bilder du viser, er som deg der med de dukkene har fåttsansen for de selv så dukker nok i hjemmet her også....
Samme med blomstrete stoffer og tapeter hadde nok aldri trodd ville komme inn her, men har fått sikkelig sansen for det både i klær, stoffer og tapeter....
ha en fiiiin søndag med bena på bordet, har det her også....
klem victoria

Anonym sa...

jeghar hatt sans for disse dukkene hele tiden jeg - både pga fargene og pga at jeg syns de er pene! Mamma leter etter Babushka dokka mi som jeg vist skal ha et sted!
Ellers er vi kanskje litt såre her vi, men leter for tiden etter en måte å få opp Playmobil samlinga mannen har i esker - opp i et glass skap I STUA!

Fru Fly * Heidi sa...

Stuen din var, og er, rålekker! Du har sånn sansen for detaljer og jeg elsker stilen! Dukkene er kjempesøte, har vært på nippet til å kjøpe dem flere ganger. Så ja, jeg stemmer for at du gir Babushkaene nye venninner;) Ha en fin kveld. Klem H

Kari-Anne sa...

Babushkaer er jo en herlig raritet. Virker som om alle har ett forhold til de....både ung og gammel;)

Fin søndag !

Tove sa...

Elsker disse dukkene, ja, og selfølgelig babushkadukkene.. Har ganske mange av sistnevnte, og to av kokeshidukkene. Var så gøy å få inn slike dukker til butikken, flytter litt rundt på noen av dem hver dag, de pynter like mye opp uasnett hvordan de blir plassert:) Når det gjelder ting jeg ikke hadde trodd jeg frivillig skulle ha i huset mitt er dyreformede porselens figurer ( eller porselensfigurer i det hele tatt...), men for et par år siden fant jeg den FINESTE hunden...

Inspirerende bilder som alltid:)

klem

Huset på Planen sa...

Hehe, jeg plasserte nettopp et brett med noen lys og perleblosmter på - det trodde jeg aldri ville komme inn i Huset på Planen! (Men det var et veldig stilrent brett, da...)

MonjaHelene sa...

Så flotte bilder!:)
jeg tenkte,dette hjemmet ser noe kjent ut ?!? ,og så viser det seg at det er hjemmet til damen bak Babushka Danmark (hun står også bak de japanske Kokeshi dukkene).En av mine leverandører:)
Ser at hun har endel Pakhuis Oost i hjemmet sitt også.Knallfine bilder.:)
Jeg elsker slike små dukker ,pynter like fint opp som en bukett blomster på bordet:)
Og så visner de aldri:)
Ha en fin ny uke !
Klem

(eddas) sa...

Heisann:)
Jo da jeg har en slik baboushka:)
Her er det mye rart som flytter inn:)
ha en god dag
eddaKlemmer

(eddas) sa...

Hei igjen....
Bare ta det helt med ro.....ikke noe stress....da har jeg bare noe og glede meg til litt lenger:)
eddaKlemmer

Châtaigne sa...

Jeg simpelthen elsker disse dukkene. De er som små smykker som jeg kan flytte rundt i huset for å lage små stilleben.
Ha en finfin kvinnedag! Hilsen fra Kastanjedamen

Love Peace Pionies sa...

takk for veldig kjekke ord fra deg!!
herlige farger her inne. dukkene er jo bare helt rå!!
god uke til deg
klem

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Vilka underbara bilder du visar!!!

Vi fick våra fösta kokeshi dockor när min vän bodde i shang hai. Älskar dem. Nu flyttar fler o fler in i vårt hem!!!

Tacl för en fin blogg med alltid lika mycket inspiration!

MVH Madde

Mia sa...

Nydelig blogg med masse inspirasjon!!!

socials