onsdag, september 30

Monkey business


Foto:IfraLahell
Thelmas ape har nå flyttet inn i stuen. Kaj Bojesens treleker er blant mine favoritter og elefanten står høyt på ønskelisten til mor. Produseres av Rosendahl.

14 kommentarer:

Moderne Retro sa...

De er så lekre og gøyale. Fint bilde. :)

mykstart sa...

Åja!!! De er så kjempefine! Eg vil og ha sånne! :-)

Marte sa...

Heldig mor, du!:)) Den er så kul!

Kristine sa...

Hei snuppa! dårlig dag sier du? huff ja, det er noen av dem av og til...da er det lurt å ta seg 2 min, puste ned i magen og kjenne at vi har det tross alt bra de fleste av oss ;-) Håper dagen i dag blir bedre...no stress!! :-D
stor klem

et kjært hjem sa...

Treleker er så fine, skjønn liten ape :)Ha en fin torsdag :)

Anna-Malin sa...

Hej!

Tack för din rara hälsning hos mig =).

Apan har länge varit min favorit, men
den har inte flyttat in hos oss än...

Kram
A-M

ralfefarfars paradis sa...

ja den er virkelig nydelig, men min gutt hadde vel brukt den som et slagvåpen tenker jeg;) Begynner å bli klok av skade her jeg sitter.. Kjempefin sak du hadde strikket under, knappene var nydelige- hvor har du kjøpt dem? Silkeull? hørtes deilig ut...det er mye fint på drops ja, nå strikker jeg et skjerf med alpakkagar nfra du store alpakka- det er fint det også- men jeg syntes drops sitt var mer glansfullt..
Håper du har en fin dag!

linn sa...

Stilig ape :O)

Teen heiter Palais det thés. den er veldig god. Den eg har smakt var med vanilje og mandel, mmmmm. Den er og eit syn og sjå til, teposen er nemleg i stoff. Heilt nydeleg spør du meg. Sjølv om du helst drikk kaffi, trur eg denne teen kan gi deg ei oppleving for alle sansar :O)

*klem*

Huset på Planen sa...

Kjempefin ape! Det er masse slike treleker hos min svigermor, kanskje jeg skal spørre om å få låne noen?

Marthe sa...

Aah, elsker denne apen! Den står på ønskelisten;)

Du, for et fantastisk bilde du viser av veslejenta di under her. Det er noe av det søteste jeg har sett! og så deilig for den lille å bli pakket inn i det deiligste alpakkaullet. Heldige jente! Skulle ønske strikkeevnene mine var litt bedre.

Nå er det på tide å finne loppekassa, men før det blir noe særlig med søvn tenker jeg at lillejenta vil ha litt mat:) Ønsker deg en super helg, kos deg med familien din!

Torhild+ sa...

Nydelig!!

Bjørkely sa...

hei hei!
Den var tøff!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials