tirsdag, oktober 13

En halvferdig kasse



Foto:IfraLahell
Jeg er en mester på halvferdige prosjekter. Desverre. Jeg lider av et "vil helst gjøre alt på engang" syndrom, noe som har ført til at jeg har et x-antall uferdige prosjekter liggende til enhver tid. Har nå tatt en skikkelig opprydning og skal fullføre alle påbegynte prosjekter før jeg går i gang med noe nytt. Først ut er denne settekassen. Malt to strøk. Det tredje, ja, det har tatt litt tid kan du si. Nå skal den males og gjøres helt ferdig. I løpet av uken. Håper dere kan purre litt på meg om det ikke kommer noen bilder ved ukens slutt. Andre som lider av samme syndrom? Håper dere har en fin tirsdag!

21 kommentarer:

linn sa...

Kjenner følelsen. Det er noko spennande og håpefullt med å begynne på nye prosjekt. Prosjekt som ligg og skuler på deg derimot, er ei plage. Eg skal vere med og heie deg fram gjennom påbeynte prosjekt :O)

Settekassen var så fin! Likte så godt fargane og mønstra. Gler meg til å sjå det ferdige resultatet :O)

God tirsdagskveld til deg!

*klem*

Tone sa...

Hahaha:) Gjett om jeg gjør! Her popper det opp ideer hele tiden og jeg er ikke tålmodig nok til å vente og så er jeg litt sånn at så lenge overflaten ser grei ut, så kan jeg vente litt med det endelige strøket etc... Ikke bra ;) Men, men - av og til mener jeg man blir effektiv på den måten også jeg da - noen er A til Å personer og følger alfabetet kronologisk, og noen sjonglerer alle bokstavene i luften på en gang! Haha:)

Liker bloggen din så utrolig godt altså!!

Klem Lycheli

erry sa...

KÄnner igen mig, har väl sisådär 51 påbörjade målningar, collage o projekt av allehanda slag... :P

Settekassen kommer att bli så läcker!

Marianne sa...

Jepp, kjenner meg godt igjen der!! blir aldri ferdig med det jeg skal før jeg begynner på noe nytt! Men, din settekasse blir jo superfin!! Lykke til videre =)
Har ikke vært innom her før, kommer tilbake jeg =) Heisålenge
M

Kvirrevitt sa...

Ja, kjenner meg GODT igjen!!! Jeg har en garasje full av D*R*I*T som noen kaller det, men som jeg ser kan bli til noe! En vakker dag. Nå står det bl.a div. spraylakkbokser utover et slags "bord" som jeg har laget av papp og som dekker et noen kvadratmeter. Sånn har det stått en stund kan du si. Har også et settekasseprosjekt på gang i hodet. Har ikke kommet lenger en å kjøpe tapetprøver og papir. En krakk venter på trekk osv... Så du er i godt selskap hos meg ihvertfall:) MEN - settekassen din blir veldig FIN, da!

Ha en super kveld videre:)

g u r o sa...

Likar så godt bloggen din...og kjenner meg verkeleg att i vil-gjere-alt-no-med-ein-gong! (Men dersom det stoppar opp/blir feil ein plass, så er eg ganske treig til å starte på nytt...)

Har ei settekasse liggande under senga, og den er eitt av prosjekta eg snart skal begynne på..."skal berre" først! Di ser i alle fall ut til å bli fin, når den blir ferdig, da! ;)

Lukke til!

j e n n y sa...

Gissa OM vi lider av det samma syndromet!??!? ;) Det blir ju lätt så när man har tusen kreativa idéer som man må sätta igång med snarast möjligt innan man glömmer bort dem.... ;)
Men det är ju himla fint att ha lite halvfärdiga projekt liggandes när man har kreativitetstorka.. Då kan man ju bara fullföra ett påbörjat projekt utan att egentligen ha några bra idéer...

Svammel, svammel... ;)

Hokusfiliokus sa...

Så fin settekassen blir! Jeg er definitivt av samme type og vil gjerne gjøre alt på en gang. Har flere prosjekter som bare blir liggende fordi det dukker opp nye prosjekter jeg vil sette igang med... Får håpe på litt mer tid nå i høsten og vinter. Lykke til med settekasseprosjektet ditt!

Kristine sa...

Om jeg gjør ja!!?? huff..hehe, der er flere sånne! Og etter at jeg ble "bitt" av sybasillen så har det blitt veldig mye tid foran symaskin og mindre til med malekost og tapetkniv. Har faktisk en settekasse selv som ligger på avispapir i kjelleren med 1 strøk hvitmaling og uten noe tapet..og sånn har den ligget i et par uker nå :-( men jeg har bestemt meg for at i helgen skal jeg og gjøre ferdig de prosjektene jeg har på gang og som har kommet til i hodet mitt!! Så vi får passe på hverandre nå!!
Huff...ja, urban retro goes live idag. Og jeg tror ikke jeg får sett det før det legges ut på nettet mot helga. Spennende å høre om jeg stemmer i forhold til bildet du har gjort deg opp ;-) Ha en fin dag!! klem

Noralill sa...

JA! Eg kjenner godt igjen dette...superfin settekasse, med veldig fine tapeter på. Eg har det på samme måte, veldig mykje halvferdig rundtomkring. Finn liksom på noko nytt når eg går litt lei...

Kos deg på ein onsdag!

Linda sa...

Joiner deg på halvferdige prosjekter :)
nydelig settekasse, elsker mønstrene!

Tove sa...

hihi, min sette kasse har stått på verandaen i tre uker nå med bare et halvt støk... sammen med et par andre ting.., mannen min sier det begynner å ligne en sigøynerleir utenfor huset. Noe jeg tar som et kompliment, hihi
Settekassa di ser ut til å bli kjempefin, håper du får lagd den ferdig..:)

klem

Anna-Malin sa...

Hej!

Jag har oftast flera projekt igång samtidigt, en sådär två, tre, stycken.
Men jag är alltid så nyfiken
på slutresultatet
så jag måste jobba snabbt =)))).

Ha det gott!

Kram
Anna-Malin

Anna-Malin sa...

Hej igen....
Jag länkar till dig, hoppas det är ok!! =)))

moa sa...

hihi...
jeg stiller meg i syndrom-køen hos deg!
ja, sånn er det når det dukker opp nye ideer litt for ofte...
men settekassen din blir nydelig!
..fin kveld -
moaklem

Vibeke sa...

huff a meg, jeg kjenner meg ALT for godt igjen...men når jeg leser det de andre har skrevet her så ser det jammen meg ut som om vi er "normale" alle sammen gitt...hi-hi

for en kul settekasse, skal ta oppgaven med å purre på deg jeg :)

til uken skal jeg til oslo en tur og kanskje du kan tipse meg om noen steder de har fint/kult papir..type rie feks? lengter til københavn igjen jeg, der hadde de ALT!

i kveld så har jeg fått malt siste strøk på den siste panelplanken til veggene på kjøkkenet...dritlei (unnskyld uttrykket) hvitt!! det er derfor det kommer den ene fargerike saken etter den andre inne på bloggen min for tiden...fnis. er knallfornøyd med at vegger, innredning, tak og SMEG blir hvitt så kan jeg knalle til på detaljene men det er bare så kjedelig å male bare hvitt hele tiden!

nybakte rundstykker, nam- det er kos det! jeg har vært hos svigermor og forspist meg på fersk suppe i dag, det er det deiligste jeg vet :)

klem

Vibeke sa...

kjære vene den ble lang...flau..

Huset på Planen sa...

Haha, jeg tror alle kjenner seg igjen i den - selvom jeg gjerne skulle hatt mer av sette-igang-syndromet. Jeg har ikke så veldig oppusningsgust, for å si det sånn. Har hatt altfor mange store prosjekter i det siste - så jeg trenger en stor pause.

Ha en fin kveld, og tusen takk for koselige kommentarer stadig vekk inne hos meg. Det varmer! Dessuten digger jeg stilen din også!

Scandinavian Retro sa...

Høres veldig kjent ut ja! Ser det er mange som er enige i det:) Har også en haug halvferdige prosjekter...det var bare det med tida da...Ser frem til å se hvordan settekassa blir:)

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials