tirsdag, oktober 20

Inspirational spaces


Foto:Elisabeth Hudson
I sommer fikk jeg en hyggelig henvendelse fra Elisabeth med bloggen
Inspirational spaces. Hun lurte på om jeg kunne være interessert i å være med på en "hjemme hos" reportasje. Og det var jeg. Og for et kompliment da! I september tok Elisabeth turen ut hit til Lahell og jeg hadde en morsom dag sammen med henne. Hun har tatt mange fine bilder og det var kjempe inspirerende å se hvordan en proff jobber. Om bildene kommer på trykk gjenstår fortsatt og se, men her får dere ihvertfall en liten smakebit.

16 kommentarer:

Ingunn sa...

Kjempestilig - både bildene og bakgrunnen for de.

Ha en fin dag.

Tove sa...

Disse bildene hører da såvisst hjemme i et interiørblad, så veldig elle interiør ut:) Spennende med slike besøk, man ser liksom hjemmet sitt på en ny måte.

klem

Tone sa...

Åååh! Så gøy da!! :) Kjempekompliment! Skjønner godt at hun ville ta bilder hjemme hos deg!! Spennende å se om bildene kommer på trykk, kan ikke skjønne noe annet!!

Håper du har en fin kveld:)

Klem Lycheli

linn sa...

Å, eg vil veldig gjerne sjå fleire bilete frå heimen din! Du må sei frå om det blir ein reportasje :O)

*klemmar*

Kathrine H sa...

Stilige bilder; et hjem som egner seg på trykk! :o)

Vibeke sa...

å så gøy da!
herlige bilder, i want moooore :)

klem

Brigg sa...

Utrolig stilige bilder! Spent på å se hvor de ender opp:-) Jeg kjøper glatt bladet!

Ingrid - Fjeldborg sa...

Så moro med fotobesøk, og fine bilder! Spennende hvor de kommer på trykk da, for det gjør de:) Takk for koselig kommentar hos meg, har faktisk hatt litt gult i benken min en stund nå, men så ble jeg litt lei og ryddet det vekk, skal dog ikke se bort ifra at det kommer igjen! Ha en fin kveld!

Fru Fly * Heidi sa...

Så gøy!!! Men jeg må si at jeg skjønner godt at de vil hjem til deg, maken til forfriskende og god har jeg sjeldent sett. Ikke fordi du enkelt kan settes i bås stilmessig, men fordi det er så personlig og gjennomført alt sammen! Inspirerende i bøtter og spann! Ha en fin uke! Heidi

Kardemomme sa...

Så spennende da!!! Skjønner jo godt at du fikk forespørselen! Det er utrolig lekkert hjemme hos dere med mange spennende løsninger!
Jeg liker så godt blandingen av det gamle og nye! Du må si i fra når det kommer på trykk noe sted! Selvfølgelig kommer det på trykk ;)
Ha en fin onsdag :))

MiaNostalgia sa...

Kjempespennende, og et koselig kompliment. Bildene ble veldig fine. Håper å få se flere på trykk om ikke så lenge... og gjerne også på bloggen din.

mi-rachel sa...

så kult!
håper de kommer på trykk!

holmberg sa...

Herlige bilder, ønsker gjerne å se mer;) ...og det får vi helt sikkert i et magasin:) Har også vært inne og sett på hennes fine blogg! Veldig mye bra der også!
Hi~hi, mobilen er ikke så veldig fancy akkurat, en vanlig Sony Ericsson som egentlig er ment som musikktelefon tror jeg;)
Den begynner å bli skikkelig frynsete så det spørs hvordan det går med bloggen når den streiker ;o)

Ønsker deg en fortsatt fin senkveld
Klem =)

Huset på Planen sa...

Spennende! Si fra hvor og når, jeg gleder meg til å se mer.

Elisabeth tar veldig fine bilder, det er sikkert.

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials