søndag, oktober 11

Mitt rosa bidrag



Foto:IfraLahell
kommer her. De av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg ikke er spesielt rosa av meg, men det er når det kommer til interiør. I oktober måned rettes et ekstra lys mot kampen rundt brystkreft
Selv mistet jeg min egen mor i kreft for 5 år siden. Etter det har et annet nært familiemedlem opplevd å få brystkreft og overlevd. I disse dager kjemper en god venn og kollega sin kamp mot kreften. Jeg krysser fingre og tær og alt som krysses kan for at det skal gå bra. Alle kjenner vi noen og det gjør fryktelig vondt å stå midt oppe i det. Siterer flotte Moa "vi er jo alle kvinner, og alle har vi bryst..så derfor berører det oss, alle og enhver. " 

Jeg har funnet frem noen rosa ting som betyr noe spesielt for meg. Et kjede arvet av min mor. En boks fra Blafre som snart skal flytte inn hos min niese. Et smykke jeg fikk til min egen dåp og flottest av alt min egen lille tulle ikledd en rosa genser hun har fått av snille tante Grünerløkka. Kanskje har også du noe rosa som betyr noe spesielt for deg? 

13 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Så sant så sant! Kreft rammer desverre alle på en eller annen måte...enten nært eller fjernere. Oss rammet det veldig nært for 3 år siden og det var tøffe tak. Heldigvis gikk det bra.

Datteren din er utrolig nydelig og den tøffe bodyen var så herlig ;)

Huset på Planen sa...

Nydelig innlegg. Jeg skal sannelig gi et bidrag jeg også.

Fantastisk body, forresten.

God søndag til deg.

moa sa...

hei -
..for et flott innlegg! så fint skrevet og med nydelige bilder..bodyen til den lille prinsessen din var jo bare råtøff & herlig!..og smykket helt nydelig...så du heter julie....!?
...fortsatt fin søndagskveld & god bedring med lille vennens forkjølelse!
Moaklem

Marieinwonderland sa...

Fuglene er fra Søstrene Grene. Jeg kjøpte dem i fjor, en pakke med to fuglebur og mange fugler. Billig var de også:)

Kvirrevitt sa...

Hei:)
Kjempefint innlegg, og henger meg på de over her ang. bodyen! Og heter du Julie, har du et vakkert navn. Var på listen min om jeg en gang fikk ei jente. Men det ble det visst ikke...:D
Jeg har utrolig lite rosa - nesten ikke til å oppdrive tror jeg! Jeg har aldri vært særlig rosa selv, og med tre gutter i hus blir det liksom ikke så naturlig innslag i interiøret heller. Men støtter gjør jeg uansett:)

Kristine sa...

Hei :-) kjempefint innlegg! Jeg er veeldig glad i rosa, så spørs om ikke jeg må komme med mitt bidrag jeg og! Så søt den var den rosa t-skjorta til den lille tulla!
Takk for lykkeønskninger ang idag..jeg er ikke så veldig nervøs enda, men mulig det kommer snikende når det nærmer seg, hehe. Værste er å høre sin egen stemme på film syns jeg..høres så rart ut, men men..spennende blir det nok uansett tenker jeg ;-) Ha en flott mandag!!
klem
P.S. Mr. Nelson kommer gjerne til Lahell sier han!!

ralfefarfars paradis sa...

Et herlig bidrag fra deg! Kreft er fælt- det er ikke noe annet å si enn det. Utrolig skjønn liten tulle du har- smelt;)
Håper du har en fin dag!

cerita Hot sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Torhild+ sa...

Så nydelig innlegg J, og så nydelig bilde av T.
Stor klem ;)

Bjørkely sa...

For et flott innlegg. Ble nesten litt rørt. Tror den rosa aksjonen rører noe i oss alle. Det smykket var så utrolig flott, skikkelig unikt spør du meg...
For en flott liten tulle, men det kjempe tøff body! :)

Ingunn sa...

Så trist å lese om din mor. Selv mistet jeg min far pga kreft.

Flott jente du har.

Ha en fin helg.

Klem ingunn

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials