mandag, desember 14

Jule snacks




Foto:Ifralahell

For de av dere som titter innom her for første gang kan det nok være at bloggen nå fremstår som en matblogg. Det er rett og slett fordi det bugner over av godsaker i desember måned og jeg har litt vanskelig for å unngå å blogge om sånne fristelser. I helgen lagde vi brente mandler. De er super enkle å lage. Glassene er gamle barnematglass. Lokket har jeg sprayet hvitt og pyntet med papir fra Panduro. En liten sløyfe og rosa silkebånd er med på å  bekrefte at jeg er på god vei til å bli en skikkelig rosa jente!


Det er flere som har lurt på oppskriften på Biscotti. Sjekk ut Trines matblogg, hun har lagt ut en fantastisk oppskrift på biscotti. I tillegg har hun masse annet godt å friste med!

10 kommentarer:

Minmill sa...

Sååå nydelige bilder av kaker. Tennene mine løper helt i vann her jeg sitter. Nam nam. Du har jo vært flink synes jeg. Jeg har tydd til ferdig deig fra Ikea da vi lagde pepperkaker. Men det er for å få ting unna i full fres.

En liten kommentar til det furupanelet dere skal snekre opp. Det er ingenting i veien for å male det med en gang, og da gjør du slik. Spør snekkeren om han kan få kjørt opp panelet før han skal spikre det på plass. Så maler dere alle de tuppene. (??) Dvs. den delen av paneler som skal inn i panelen ved siden av. Det heter visst not eller fjær, men jeg aner ikke hva den tuppen heter. Jeg kjenner folk som har gjort det, og da gjør det ikke noe om panelet "beveger" seg, og dere unngår gliper med trefarge. Det er et bedre alternativ enn å vente i mange år på å male det.

Mønsteret til Jeanette-fryd og design skrev jeg ut på vanlig papir. Jeg brukte A3 ark, siden vi har en sånn stor fargeskriver på jobb.

Lykke til med oppussing og kakespising. Klem Minmill

Brigg sa...

namnam.. her bakes det også til den store gullmedalje! men lurt lurt å bruke barneglass til mandlene. mulig jeg må herme der! mmmm..desember er en god matmåned!!

Vibeke sa...

nammmmm,
nydelig innpakning også!

jeg er SÅ nysgjerrig på dette med smykkene, tell me moooore!:)

det blir nok hvitt bord. vurderte sort men jeg satte noe sort foran og det ble IKKE fint i det hele tatt. synes det er veldig vanskelig å finne akkurat den rette nyansen når det gjelder disse litt sarte fargene som jeg liker så jeg tar heller inn farger på tingene istedenfor...litt lettere.

kos deg med juleforberedelsene "rosajenta" :)

varm klem

Sukkertøy for øyet sa...

Det var virkelig lekkert pakket inn! Innpakning har så mye å se! Så kjempe godt ut..Alt sammen!*gomle og kose seg* Flink liten baker du:)

Fru Fly * Heidi sa...

Fantastisk lekkert. Ser så godt ut, får lyst å løpe ut på kjøkkenet og bake. Lurt med barnematglass og hvitspraying av lokkene. Nydelig papir også!:) Ha en fin kveld. KLem Heidi

Cherry Blossom Blog sa...

Mmmm, nam nam! Dette ser helt herlig ut!
Nydelig glassene var pyntet! Me like :)

Fiiin førjulstid til deg!

Anonym sa...

Nam nam ;)

Gleder meg til å reise hjem på fredag.
Håper vi sees snart ;)
Skal du feire jul på Lahell?

ralfefarfars paradis sa...

Så vakre bilder;) Jeg har tenkt på å lage biscotti maange ganger- men blir det gjort? Neida,) Lykke til med gangen- det blir lekkert med det tapetet!!

Den gode feen sa...

Tusen takk for heilt knas kommentar :) Blir så glad for så kjekke kommentarar :)

Trur det er mange bloggar som framstår meir eller mindre som matbloggar for tida. Og det er heilt greit syns eg :) Eg er heilt enig i at kaker er skikkeleg inspirerande. Dine bilder, brente mandlar, biscottiar, barnematglas og alt er jo så nydeleg at det er ei fryd. Skikkeleg fint!

Brente mandlar har eg liksom aldri forsøkt meg på. Ser for meg at alt vert ei einaste smørje, eller ein diger klump... Kanskje eg må prøve meg på det eg også :) I morgon skal me nemleg lage julesnop. Marsipan, kransekakedeig, mokkabønner og dill dall er kjøpt inn. Ny ladning karameller må også kokast. Mmmm, gledar meg til smaksprøvane, he he.

Ha ei kjemoegod natt, og ein fin fredag i morgon. Klem frå Linda

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

socials