tirsdag, desember 1

Pasteller
Foto: Max Attenborough
Øyedrops- i pasteller. Jeg prøver å være forsiktig å ikke ta en overdose med lilla nå helt i starten på adventstiden. Synes disse bildene er nydelige, kanskje litt for vårlige, eller går det greit? Stemningen er det ihvertfall ingenting å si noe på.
Hyssing skal det forresten brukes på pakkene i år. Synes det gjør seg godt mot litt finere papir. Hvordan blir dine pakker i år?

16 kommentarer:

Sukkertøy for øyet sa...

Meget inspirerende bildet*la min elsk på stolen* Synes alle bildene var utrolig vakre, og langt fra b a r e vårlige,synes pastell kan være helt nydelig i juletiden! Det er slik det blir her, duse farger i lilla, grønnt osv. Dette gjelder for innpakkningen også, satser på enkel innpakkning i pastell, med litt "røff" hyssing til-gjerne i ulike farger og gjerne "surret" flere ganger rundt pakken. Skal også feste på litt ekstra utenpå, litt "dingledanger" så blir det så bra:) Tusen takk for hyggelige ord du la igjen i bloggen min! Veldig koselig!! Klem Ida Susanne

mi-rachel sa...

pasteller er alltid fint!
har ikke helt bestemt meg for hvordan pakkene blir i år. er ihvertfall veldig glad i hyssing på gavene.så det blir det ihvertfall noe av.

moa sa...

å, JA til pasteller...
helt nydelig! liker pasteller nå til jul og advent også jeg da :0)
en innertier av et innlegg!

moaklem

Ingrid - Fjeldborg sa...

Rosa er min nye dille tror jeg! Ble veldig glad for å se litt rosa her hos deg også, putestabelen var nydelig. Jeg tror rett og slett jeg må ut og kjøpe meg et spann med litt lys, skittenrosa maling snart. Har en fin liten kommode som skal få et par strøk:)
Pakkene i år... hm, avispapir og hyssing, gråpapir med fint bånd (liker kontrasten) og grankvister og glansbilder som pynt. Litt av hvert med andre ord, synes det er så kjedelig å pakke alle inn likt, da blir jeg lei (selv om det er veldig fint), så jeg må holde tålmodigheten gående med litt variasjon:)

alvorada sa...

Nydelige bilder med deilige farger! Jeg er ikke så glad i de tradisjonelle julefargene, så dette var midt i blinken for meg! :)

victoria (huset i byen) sa...

Nydelige bilder, flott med pasteller uansett årstid...
klem victoria

Åpent^hus sa...

skjønne bilder. elsker disse litt avdempede fargene, og slike kombinasjoner. Jeg har tenkt å gå for gråpapir og hyssing + noe litt rødt, til julepakkene. syns det er vakkert. og demper det glorete kommersielle preget på mye av forberedelsene

Fru Fly * Heidi sa...

Jeg får nesten sommerfugler i magen av disse bildene, fargene og alt sammen:) Kjenner at jeg blir helt stresset av fargevalg til jul- har så lyst på tradisjonell, men også nesten helt vårlig jul:) Jaja, dette var uansett nydelig! Klem Heidi

Bo med Lena sa...

Åh...nydelig bilder! Her brukes det også hyssing på finere papir, og rød og hvit tvinnet tråd på gråpapir.

Hokusfiliokus sa...

Så herlige bilder! Har ikke helt klart for meg hvordan innpakningen skal bli i år, men hyssing i ulike varianter skal jeg definitivt bruke, gråpapir blir det nok også.

Kvirrevitt sa...

Veldig fint. Har tidligere nevnt at jeg ikke er spesielt rosa av meg, men har jammen fått mer og mer sansen for den lyse rosafargen i det siste. Har til og med hentet frem en "gammel" pute i rosatoner. Det er jo veldig fint, og guttene får bare tåle litt søtt innimellom:)
Lurer på om den marokkanske puffen er fra Kid, altså. Har vurdert den et par ganger, og når jeg ser dette bildet, lurer jeg jammen på om jeg skal ta meg en tur å se om de har fler på lager...

God natt til deg:)

Kathrine 'Glimt' sa...

nydelig med duse farger ... I like !
Pakkene her i huset ender nesten alltid opp med gråpapir som base... ;) og div pair/bånd/tråd/hyssing(dill&dall til pynt
Kanskje jeg overrasker meg selv med en annen vri i år - vet ikke enda!

Ellers kan jeg tipse om at hyllepapir gjør seg utmerket som gavepapir! De har finfine ruller med det på Claes olsson (ikke så julete da...)

Vibeke sa...

DEILIG innlegg, jeg nyyyyter! må innrømme at her er det allerede mye lilla, det er liksom både advents- og julefargen her i huset :) hovedpynten her er blomster og lys, skal ikke mere til for å skape stemningen slik jeg liker den.

pakkene fra oss blir fargerike i år i motsetning til i fjor hvor det var mere "naturlig" preg på dem med hyssing og ufarget papir. har handlet en del fargerikt papir på pryd og kvist så de kommer nok til å synes godt under treet i år :)

kjenner et snikende behov for mere gult for tiden, merkelige greier...har ikke vært spesielt begeistret for denne fargen tidligere og har jeg hatt sneven av det så har det iallefall ikke vært på denne tiden av året. uansett så er det jo morsomt å være i forandring så jeg får pakke inn i litt gult papir så jeg får dekket noe av behovet...hi-hi

ønsker deg strålende adventsdager,
varm klem
vibeke

Unknown sa...

NYDEIGE BILDER!
Hos oss blir det pakker med hjemmelagde Bambi merkelapper og mye lilla.Lurer på om moren er LITT påvirket av prinsessen
på 4....;)

Ha en deilig onsdag!

Klem fra meg

Cherry Blossom Blog sa...

Oh gosh, dette varet helt vidunderlig innlegg med de herligste bilder! Ja takk til pasteller året rundt! :)

Vi har valgt pastellfarget innpakningspapir i år, og det angrer jeg hvertfall ikke på etter jeg fikk se disse bildene! Og tykk hvit papiraktig hyssing i kontrast. Gleder meg veeeeldig til å begynne meg gavepakkingen nå :)

Takk for den nydelige inspirasjonen du deler!

Fiiiin desemberkveld til deg ♥

Fru Fly * Heidi sa...

Nydelige bilder - og helt herlige farger! Elsker de tonene! Og den puffen er dødsfin!! Hyssing er en gjenganger her også, tror faktisk det blir mye hvitt og beige her i år. Og kanskje litt svart... Klem fra Heidi

socials