tirsdag, januar 5

Spot a classic





Det har vært mye skriverier rundt dette med nyttårs forsetter her i blogglandia de siste dagene. Jeg vet av erfaring at jeg pleier å sprekke innen første uken er omme. Så i år velger jeg heller å kalle det for ønsker. Mer positivt ladet er det ikke? 
Ett av mine ønsker for året er å "få hjem" et møbel jeg har ønsket meg og siklet på lenge. Men så er det jo dette med ønsker. Det finnes jo mange av de. En tolix, ja takk. En Arco lampe? Ja, takk! En PH5 fra Louis Poulsen? Eller hva med en Hang it all knaggrekke?Ja, dere skjønner.. Så for å hjelpe meg selv litt på veien skal jeg i året som kommer vise dere noen av mine ønsker. Ett ønske hver uke. Om ett av de skal komme seg over dørstokken her på Lahell innen neste jul, lønner det seg vel å begynne å spare....Og det kan vel kanskje kalles et nyttårs forsett! Hvilken klassiker ønsker du deg?

20 kommentarer:

Marthe sa...

Godt nyttår!! Og for en gøy idè- jeg gleder meg til å se hva du ønsker deg i ukene fremover. Jeg sier ja takk til alt du nevner i innlegget ditt, men aller høyest hos meg står en eamesstol. Og det har jo heldige deg allerede fått!:)

Ja, det er jammen sant at vi må nyte babytiden alt vi kan. Plutselig er de store... Nå skal jeg gå å nusse litt på babyen min;)

Ønsker deg en flott dag!

Klemmer fra Marthe

victoria (huset i byen) sa...

Selv har jeg en PH5 lampe i hvit som ennå er i esken... Kjøpt for noen av overskuddspengene når jeg solgte leiligheten for lenge siden... Planer om å få den opp i stua, men venter bare på å ordne ferdig alt det elektriske først...
Ellers ønsker jeg meg et par tolix stoler til spisebordet, blandet med de gamle barokk stolene jeg har...
Nei jeg har også masse ønsker for nyåret, men først og fremst å bli ferdig med huset....
klem victoria

DUNNISMoR sa...

Hei!
Har heller ingen nyttårsforsetter, berre ynskjer, som du...
Har lenge hatt veldig lyst på ein gamal lyseblå måneskinnslampe, men også ein PH5...sjølvsagt lyseblå.
Tolixstol og noko så vanleg som ein brukt Tripptrapp til Dunnisbabyen...håpar eg å få i hus:)
Ha ein fin kveld!

Kathrine 'Glimt' sa...

fikk min første klassiker i hus her om dagen jeg ;)
tripptrapp :) fabelaktig produkt!
Ellers ønsker jeg meg mange andre.... kanskje herme litt å blogge om dette ;) tjihi

thea.e sa...

Godt nytt år.
For noen flotte bilder. ELSKER de tolix-barkrakkene. Fargen var helt nydelig:O)

Camilla sa...

Har du hatt en superkallifragilistiskekspialidarisk jul eller??! :) Godt nytt år snuppa! Den lyse turkise/isblå fargen er helt nydelig! Jeg hadde ganske mye av den fargen i stuen før...akkurat nå unngår jeg de deilige putene i sofaen fordi Stella har blitt stooor og stinkis hehe! Hun hopper opp i sofaen så snart vi er ute av rommet, snuskepnusken vår.

Jeg har det motsatte problemet når det gjelder ønsker akkurat nå. Jeg har solgt mange av tingene til de som kjøpte huset vårt og skal importere møbler for 150 000 kr neste mnd ...og jeg vet ikke hva jeg skal velge!! Ja, I know, luksusproblem -men det er jo litt skummelt å tegne og produsere egne møbler, utfordrende!

Gøy å titte innom bloggen din, du er jo så aktiv og flink :)


Hilsen C

linn sa...

nydelege inspirasjonsbilete! Eg kan berre sjå og sjå på dei :O)

Lampen på det andre bilete likte eg kjempe godt! Og ein tolix krakk er ikkje å forakte...

Men no er min klassikar for dette året bestilt. Ein viss gyngestol er forhåpentlegvis i hus i løpet av februar... ;O)

Gler meg til å sjå alle ønska dine.

*klem*

Rannveig sa...

Hei!
Utrolig inspirerende bilder du legger ut :) Jeg pusser opp en leilighet nå, og der trengte vi virkelig en krakk for å rekke opp i skapene. Hva er vel bedre enn en Tolix- krakk for den jobben? ;)Så nå står det en slik og skinner på kjøkkenet mitt.

Mitt neste ønske er en lysekrone fra Lisbeth Dahl.

Kvirrevitt sa...

Her i huset må nok noe ut hvis noe skal inn når det kommer til møbler ihvertfall. Så jeg holder meg til småting når det kommer til klassikere jeg også. Som deg - hang it all - takk for det! Og en jielde-lampe hadde for eksempel heller ikke vært å forakte. Cathrine Holm-skåler. String-hylle. Men jeg kunne egentlig nevnt i fleng når jeg tenker meg om. Jeg får være fornøyd over at jeg ihvertfall fikk Kay Bojesen-apen til jul av min kjære. Så klassikerønskene mine er reddet for en liten stund fremover:)

Rikke sa...

Åh ja takk gjerne en tolix krakk eller en Louis Poulsen...veldig kult design!!Likte fargene!!

kjersti sa...

mmmmmmm, det er dyrt å ha god smak ja:)
Herlige bilder du viser, sier ja takk begge deler jeg;)
Her i huset er det et kremfarget smeg som står øverst på ønskelisten, og jommen tror jeg det dukker opp om ikke lenge også;)

Fantastiske bilder fra huset deres, må være gøy å ha besøk av en proff fotograf!

Klem fra meg

Vibeke sa...

hei :)

godt du ikke syntes det var frekt at jeg hadde lånt bildet av deg uten å spørre først! jeg tenkte på det etter at jeg hadde lagt det ut at jeg burde ha spurt først men midt oppi herlig inspirasjonsrus så glemte jeg det...du har det rålekkert, liker SÅ godt miksen du har. herlig leken, personlig og individualistisk stil!!!! jeg er så enormt lei alle hjemmene som er fullstendig like, synes desverre at det er mye av det blandt det norske folk....

huff og huff...den ULTIMATE klassikeren for meg er definitivt Egget og den kommer jeg nok aldri til å få gleden av å eie...den er jo enormt skitdyr! formen på den er bare til å døøøø for....fnis...

jeg er så heldig å være den lykkelige eier av en smeg og den har jammen meg stått på ønskelisten min lenge :) kjøpte en le klint lampe før jul og den er jeg knallfornøyd med, den har akkurat den perfekte balansen mellom stramt og mykt som jeg elsker. vi fikk en tolix krakk til bryllupet vårt, jeg jublet av glede :)

gleder meg til å se ønske innleggene sine :) og det som er så kjekt er at drømmer er fullstendig gratis, de koster jo ingenting...ikke engang om de inneholder klassikere :)

vi får valp til fredag så jeg tror jeg skal vente med å kjøpe meg noe nytt i interiøret før klø i tennene perioden er over på henne, kan fort bli noen "biteulykker".

kjære vene denne tror jeg ble kjempelang...

kveldsklemmer

Solveig sa...

hei!

looooove bildene du har lagt ut - inspirasjon i det nye året? check!

blir moro å se hva du ønsker deg:) jeg tror en eames lcw hadde fått plass her hos meg, altså:):) nesten så jeg kan se det for meg - smil. ellers er butterfly stol på listen, men vet ikke om den kategoriserer som klassiker:)

nadja sa...

Åh, ønskene er mange.
Men jeg fikk lyst å ha ett nyttårsforsett også,etter å ha sett de lekre bildene i innlegget ( og forsåvidt alle de andre lekre bildene du pleier å legge ut): Ha et ryddig hjem! Så fantastisk lyst og luftig og harmonisk det var.

MonjaHelene sa...

Så mange fine bilder med inspirasjon og ikke minst fristelser :)
Hvilke klassiker ønske jeg har ?
The Buble-Aero Arnio.
Den skulle jeg hatt plassert slik at jeg kunne sitte og se på månen og stjernen sent på kvelden ...mens jeg filosoferte på hvorfor nyttårsforsettene mine ryker ryker allerede første nyttårsdag...*sukk*;)
Enig med deg,nyttårsønsker er bedre.:)
Klem

Noralill sa...

Fine bilder! Kjekt å ønske seg noko, når ting tek litt tid å skaffe seg vert dei liksom meir stas...Men eg har nok ingen spesiell designe-klassikar på ønskelista, men om nokon av dei skulle dukke uventa opp på ein loppis nær meg, så ville eg ikkje nølt med å gjere eit kupp!

Ha ein fin dag!

lisasornes sa...

jeg ser du har sånne "minigevir"knagger som jeg ønsker meg så gjerne-men jeg vet bare ikke hvor jeg får tak i di..kanskje du kan tipse meg om hvor du har kjøpt dine-da hadde du vært supersnill-jeg er helt forelsket & MÅ ha noen av dem ♥
varm januarklem ♥
ps:fantastiske bilder av huset ditt,måtte inn & se etter Vibeke Erteblomst hadde et innslag-jeg sier som henne-jeg DIGGER stilen din..

stine K. sa...

Hmm, jeg ønsker meg en Vipp søppelbøtte jeg da... I lilla!!! :)
Ellers er jo Egget en stor drøm som sagt over.. men blir nok aldri prioritert her i huset, desverre :((
Men en Vipp er jo også gjennomførbart :P

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials