søndag, februar 7

Kunne du bodd slik?





Foto: indenfor
Selv er jeg kjempe begeistret for den industrielle stilen og synes det er kult som kontrast til nyere design. Mannen her hjemme er ikke like begeistret og Luxo lampene jeg lykkelig fant på loppis i høst har jeg fått klar beskjed om at de liker han ikke. Og jeg trengte ikke å henge opp lampen som leselys på "hans side" av sengen. Minnet for mye om både skole og lekse pulten.. Uansett, det er noen industrielle innslag her i heimen, men det ligner langt i fra noen fabrikk. Hvordan er det med dere, har dere omfavnet stilen? Tatt den inn i varmen? Isåfall, kunne du bodd slik?

15 kommentarer:

moa sa...

YES I can....
I allefall nesten...
mange herlige elementer her jeg kjenner I love.....
falt for soverommet, jättekule vinduer mmmmm....
ha en fin solskinnssøndag -
moaklem

mi-rachel sa...

jeg liker små innslag av den industrielle stilen her i huset. syns det er råtøft når det er gjennomført, slik som leiligheten bildene viser. men "måtte" jeg velge mellom å bo i en slik tøff leilighet eller et koselig hus på landet... hadde jeg valgt et koselig hus på landet.

Bo med Lena sa...

Jeg synes det er mest morsomt å se på det som styling, men kunne ikke bodd med det selv. Men synes det er flott og spennende når det er virkelig gjennomført...som de fleste stiler. Uten at jeg ville hatt det sånn selv. Dessuten har jeg også en mann med litt andre meninger enn meg...hehe.

Marie sa...

Jeg kunne ikke bodd i disse bildene selv om de er fine å se på. En gjennomført industriell stil er skikkelig kult, men hjemme hos meg selv holder det med en kontrast. Er på utkikk etter en eller to industrielle lamper om dagen.
Klem

Camilla sa...

Jeg hadde aaaaldri i livet klart å bo slik, og det vet du hihi :)
Men jeg elsker leiligheter i gamle industribygg eller gamle industribygg/småbruk som er bygget om til eneboliger. Men det skal være industrial chic (...om det kan kalles det?!). Det røffe som en bakgrunn og kontrast til lekker design og innredning.

Vibeke sa...

jeg hadde nok ikke klart å leve i EN rendyrket stil uansett hvilke, jeg trenger miks jeg :) få innslag av det industrielle hjemme hos meg men det er nok mere tilfeldig enn bevisst for noen få elementer av det synes jeg er herlig...

ønsker deg en flott ny uke,
klem

Podam sa...

Det soverommet gir meg gåsehud. Jeg kunne enkelt bodd slik, men jeg ville nok hatt litt flere oppbevaringssteder for å gjemme unna eventuelt "rot" som klær og matesker på kjøkkenet. Men åh, deilige rene industrielle stilen. Så funksjonelt og enkelt.

Kaspara sa...

Heisan en søndagskveld!
Ikke noe problem! Jeg kunne godt flyttet inn jeg. Den industrielle stilen virker svært forlokkende på meg, og det er mye jeg liker i dette hjemmet.
Gleder meg til å se din t-skjortekjole med høyt liv!!!! Masse lykke til! Klem Kaspara

Eijla sa...

Jeg kunne absolutt bodd her! Her bor nok ett veldig kreativt menneske, og jeg tror nettopp denne leiligheten gir masser av inspirasjon. Deilig med noe som er litt annerledes og ikke så vanlig i norske hjem.

Eijla sa...

Men jeg hadde nok heller ikke fått samboern min med meg hit....hehe.

Anonym sa...

jeg vet ikke om det er helt sånn, men jeg føler jo nesten som om jeg har bodd litt slik jeg da - siden ting har vært så halvferidg så lenge - men riktig sånn har det vel ikke vært og noen fine møbler er det jo...men jeg også har det nok litt mere hjemmekoselig - uansett hvilken stil andre ville sagt jeg har!!!

atinybitofheaven sa...

Jeg kunne nok garantert bodd slik- men måtte hatt "skikkelig" kjøkken da... ;-)

Nydelige bilder...

ha en vakker dag :-) klemmer

Lilliannes verden sa...

Det første eg tenkte då eg såg desse bilda var NEI! Dette er ikkje meg. Eg likar det lunt og koseleg.
Men etter å ha studert bilda litt, så fann eg detaljar eg likte. Så no blei eg aldeles i tvil.
Du hadde forresten ein deilig blogg med kjempekjekke bilder :)
Her skal eg følge med framover!

Unknown sa...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

PAKAR HERBAL INDONESIA sa...

Cara Paling Ampuh Mengobati Penyakit Kutil Ketuat Kelamin Pada Pria Wanita Hamil Tanpa Operasi Laser Di Penis Vagina Secara Tradisional Yang Di Jual Di Apotik De Nature Cara Mengobati Sipilis Dan Gonore Kencing Sakit Perih Keluar Nanah Asli Herbal Alami<SP

socials