torsdag, februar 4

Ting tar tid


Foto: Ifralahell
Ja, noen ganger kan de enkleste ting ta utrolig lang tid. Etter å ha blogget en stund, har jeg ihvertfall funnet ut at jeg langt i fra er den eneste som har mer enn et kreativt prosjekt gående av gangen. Ofte må noe vike når noe nytt og spennende dukker opp. Når det kommer til kreative tanker og ideer er det ikke alltid lett å gjøre seg ferdig når det koker over av inspirasjon.

Men her er nå ihvertfall de super enkle putene jeg egentlig skulle sydd i fjor høst.. Når jeg først satte meg ned gikk det jo unna i rekordfart, også blir man litt hekta. Turkis og gult er fargene vi møter våren med her på Lahell, hvordan farger blir det på dine puter?

18 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Så fine de ble! Nydelige farger (=mine farger) og fine stoffer. Flink er du:)

Åpent^hus sa...

gratulerer med nye puter. kjekt å lage selv - når man først kommer seg til det, hm? de ble veldig fine. jeg har ikke bestemt fargekombinasjon ennå. er fortsatt på utkikk etter den perfekte kombinasjonen. Og koser meg med putekrig-innslag. Et nytt i morra! :)

victoria (huset i byen) sa...

Likte også det prikkete bilde i gang, og veldig lett å lage det selv...
Tenkte den tanken selv, gleder meg til å se din...
Har også altfor mange halvferdige prosjekter, så godt å høre at jeg ikke er den eneste som sliter med å fullføre...
Men putene ble ihvertfall kjempe flotte...
Har ikke helt bestemt meg for vår farger ennå, er så mye jeg kunne tenkt meg men noen fargeklatter blir det her i gården.... mint og lys lilla... kanskje...
klem victoria

Kathrine 'Glimt' sa...

Dette er MINE farger, bo med barn ;
men ok da... vi kan dele.

Putene er RÅ FINE!!! :)

lisasornes sa...

nydelige puter med fine farger ♥
jeg er inne i en svart/hvitt boble akkurat nå-men må innrømme at jeg tiltrekkes litt av grønt for tiden..er vell lengselen etter våren..
klem ♥

Sukkertøy for øyet sa...

ååå. nydelige farger sammen:)
Herlig vårstemning..

Pute"kolleksjonen" min kan du sjekke ut på bloggen min!¨
Det går mye i mange detaljer på putene i sofaen nå, lappeputer i orange,gult,rødt, turkist.. tja.. det meste som gjør meg glad innenfor fargesirkelen*skratt*

Herlig sofakrok du har,super koselig:)

Lindus sa...

De putene likte jeg veldig godt!!! Så fin blogg du har, den oppdaget jeg først nå :)
Ha en fortsatt fin kveld.
-Lindus:)

Anonym sa...

de ble fine!!! Ordentlig friske farger!!
- mine puter har base i turkist de også og så skal jeg sy noen mindre i bare turkist, var ideen - mangler nå bare innholdet i putene (vil/ skal ha dun puter!!)

Solveig sa...

kjempefine puter!! liker veldig godt retrostoffet, og det fra stoff og stil driver jeg også og syr med om dagen:)

prosjekter tar litt tid:) men så er det herlig når de blir ferdig så fort - klart for neste, hihi.

her i huset er det blått, turkis og grønn - ikke langt fra dine vårfarger. herlig, herlig!

Kristine sa...

I know the feeling ja ;-) hehe...nydelig puter i alle fall!! herlige stoffkombinasjoner. Ha en nydelig helg! Klem fra meg

Minmill sa...

Jeg tror mine puter kommer til å gå i turkis og gønt. Gult er jo fint til det også. Nå venter vi på ny sofa og stoler her i huset, så jeg tror ikke det blir nye puter hos oss før det er på plass.

Nydelig pute du har laget. Den likte jeg godt. Det er mange ting jeg skal gjøre som ikke tar lang tid, men det tar lengst tid å finne ut når jeg skal gjøre det. He he.

Marlene sa...

Herlige puter!
jeg sitter ved symaskinen idag, men det blir likssom ikke helt somjeg hadde tenkt....
tror jeg har blitt en stoffjunkie og tror hele tiden at det ultimate stoffet dukker opp og da blir det helt som jeg hadde tenkt...
Det har resultert i altfor mye stoff og altfor få ferdige prosjekter (les; puter, det er det eneste jeg får til..)

Gooood helg!

stine K. sa...

så fine!!

jeg har lilla! og jeg kan ha lilla hele tiden, noe jeg også har.. hihi...

Christine sa...

du er ikke den eneste som har en haug med uferdige prosjekter nei... jeg fikk endelig sydd meg et par puter i forrige uke, mne har ikke fått tid til å blogge om dem engang :P hehe!

kjempelekre de du har laget :D

mi-rachel sa...

så fine de ble.

Kvirrevitt sa...

Likte veldig godt den nederste puta! Spesielt det blå stoffet med blomster på. Jeg er inn i blåturkis og grønt for tiden, så mine puter går i den duren. Ergo hadde puten din passet supert inn hos meg..:)

Kvirrevitt sa...

Ojsann! Nå glemte jeg å svare på det med tøflene. Alvorada spurte om det samme, så her er svaret mitt til henne, og nå til deg:):

Tøflene mine har jeg kjøpt i favorittdesignbutikken min her i byen, og er av merket Glerups.dk. De finnes i flere farger, og du kan kjøpe dem her: http://www.glerups.dk/?page=webshop_item&modelid=A. De er bittelitt dyre (spørs hva du er vant til å ha på bena:)), men de er absolutt å anbefale! Holder seg i flere år, og holder virkelig varmen. Et tips er å kjøpe et nummer mindre enn du pleier å bruke, for de utvider seg ganske mye. Jeg gjorde ikke det, så mine har begynt å kippe litt hvis jeg går barbeint.

:)

Bjørkely sa...

hei hei!
Så mange ideer... så lite tid! :)
Putene var nydelige!

socials