tirsdag, mars 2

Blått, army, lyst og dustFoto:vtwohnen.nl
Jeg elsker den lett romantiske og industrielle stilen. Særlig svak er jeg for møbler på hjul og synes skjenken på bilde nummer to var utrolig fin. Her hjemme mangler vi litt oppbevaringsplass i gangen og ifralahellmannen rister litt på hodet når han ser inn i det sprengte garderobeskapet. Jeg skal vel ikke påberope meg at det er orden som hersker. Orden hadde det blitt hvis vi kjøpte et litt større...(les finere)..skap argumenterer jeg. Kaos vil det alltid være mener han, samme hvor stort skapet er. Jeg er redd det kanskje kan være et snev av sannhet i det.Noen steder klarer jeg rett og slett ikke holde ryddige, samme hvor mye jeg rydder. Kjent problemstilling? 

15 kommentarer:

Tone sa...

Kjenner meg veeeldig igjen! Hahaha:) Her ser det bombet ut også utenfor skap i dag så godt å høre at flere mangler plettfrie hjem på et eller annet plan ;) Som deg innbiller jeg meg også at pene skap hjelper på motivasjonen! Hahaha:)

Nydelige bilder, elsker den stilen jeg også, og sjenken var dødsstilig!

Ha en fin tirsdag :)

Klem Lycheli

Anonym sa...

hmmm jeg skulle ønske det var inni skapene det var rotete - akkurat nå har jeg 5 vaskemaskiner som er bretta sammen - nå må de bare plasseres i hvert sitt skap - FY å mye klær en hverdags familie har.... JEG vil også ha enda mere skap plass!!!

atinybitofheaven sa...

haha.. som om du skriver om meg.. :-) men "rot" kan være sjarmerende det også...noen får det hvertfall til å se sjarmerende ut.. hos meg er det bare rot.. hmm..

fantastiske bilder...:-)

ha en flott dag videre :_)

Heidi sa...

DER traff du spikeren på hode! Og min favoritt på bildene var den tøffe benken med hjul. Veldig tøff!

Brigg sa...

Utrolig flott den sjenken ja! Er akkurat slik jeg ønsker meg til gangen. Får studere den for å se om jeg kan lage den selv. og det skal nok gå fint. Men å få tak i de fine boksene er verre, og er jo dem som gjør sjenken..hmm..må tenke på denne. For dne var råfin!

Kathrine 'Glimt' sa...

den støvgrønne fargen på lampen ... nest nederst bilde! ... mmmm i love it!

...skap...? Vi har ikke skap vi... det er kaos det.

Tonje sa...

Veldig kjent det her... Flere steder i grunn;) men først og fremst på skrivebordet for min del:P Så mye fint på bildene, utrolig stilig!
Ha en fin kveld!

Unknown sa...

mmm fine bilder :)
- de røde rosene skal bli dine, kommer i posten om ikke så lenge.
Ha en fin kveld!
Hilde Iren

Maren - midt på jorden sa...

Kjenner meg igjen i det ja:) Jeg kan bli stående å måpe inn i Ikea sine pax-utstillinger - tenk å ha så orden i klesskapet! Hvem er disse menneskene som klarer å ha det slik? Jeg trøster meg som regel med at det tross alt ikke er virkelige mennesker som bor i Ikea-utstillingen:) I den virkelige verden kan nok skapene aldri bli store nok:)

Kjempeflotte bilder:)

Anonym sa...

Fine inspirasjonsbilder :-)
Drømme, drømme..!
Ha en fin kveld, klem Hege.

Fru Fly * Heidi sa...

Ååå, disse bildene elsker jeg! Spesielt det første, den blåfargen, murveggen,lampen - ja alt!♥ Klem Heidi

holmberg sa...

Superlekkert!
Har ikke sett dette før men legger dem gjerne til inspirasjonsmappen min;)
Ønsker deg en fortsatt fin-fin uke!
Klemmer.

Kari-Anne sa...

Ahh deilige inspirasjonsbilder!

Ukjent sa...

fantastisk med inspirasjon på bloggen din! :)

Kaspara sa...

Heisan
Godt deg er flere rotekopper blant oss! Jeg kjenner meg godt igjen og har også en hoderystende mann. Jeg har anbefalt han å være på utkikk etter en ryddig kone i sitt neste liv, he, he.
Flotte bilder du viser! En touch av industielles elementer er stilig. Jeg hadde så ekstra sansen for det nederste bildet med senga ut fra skapet.
Og ja, møbler på hjul er både praktisk og utrolig tøft. Det er virkelig noe jeg liker.
Ha en glad dag!
Klem Kaspara

socials