fredag, september 14

Tid


Akkurat nå er det hektisk. Hele tiden er det egentlig hektisk. Når stopper det egentlig? Når har man masse tid til overs? Tid til å pimpe den varmepumpa man egentlig vegrer seg for å ta bilder av. Tid til å virkelig skrubbe de vinduene vi nesten ikke ser ut av lenger. Tid til å bare gjøre de hyggelige tingene, som å male, strikke, lage album, blogge og ta fine bilder..

Ved siden av en travel jobb på Ting, og ved siden av verdens beste jobb som mammaen til Thelma, hender det at jeg kjenner at alle de hyggelige tingene bare blir ett ork. Rett og slett fordi jeg ikke har tid nok, og det er synd.. MEN bloggen er mitt fristed. Her gjør jeg hva jeg vil.  Og i dag tar jeg bilder av varmepumpa, av vinduene som ikke er vaska, og vinduskarmen som ikke er pimpa. Og den nye lysslynga fra Paris, ja, den redder meg inn:)

Håper du får en god helg, med masse tid, til nettopp de tingene som gjør deg glad!
Klem Ifra Lahell

21 kommentarer:

www.mixbiks.blogspot.com sa...

Tænker tit som dig! Gid der var flere timer i døgnet.men synes dine billeder er flotte, og kan ikke se skidtet i vindueskarmen eller på ruderne... :-) flotte farver du har i dit hjem! Mange hilsner

Christina sa...

Oh ja hvor jeg kender det... Eller at ha tid og så være så træt at man bare vil sove... God weekend til dinerf dine også :) Med masser af tid til alt det sjove :)

Loppedilla sa...

sånn figur fikk æ til jul og sånn lysslynge har æ kjøpt to av fordi de e så fine!
skjønne dæ gått! tiden går altfor altfor fort!! alltid må man prioritere..

Høytrykk sa...

Skjønner godt hva du mener!
Håper du får en fin helg. Og du, de vinduene dine er garantert ikke så møkkete som mine. ;)

Har en drøm... sa...

Tid har vi aldri nok av... sånn er det bare:))
Men bildene dine ble knallbra!!
Digger de lysslyngene ♥

Ha en fin helg:)

sandra sa...

elsket denne bloggen! TAKK for deilig inspirasjon... :)

Hanne sa...

Ja vinduene mine er sikkert mye mer møkkete. Har ikke varmepumpe, men har mye annet jeg vegrer meg for å vise på bloggen, så all ære til deg:) sitter i møkka og nyter et glass vin.:) god helg til deg!:)

Spire sa...

Hehe. Kjenner meg veldig godt igjen i det du sier! Men den Lysslynga de, med de lekre fargene er så blendende vakker, at jeg ser ingen skitne vinduer.. God helg!
LenaE

Will @ Bright.Bazaar sa...

I love the sweet string of lights by the window!

små øyeblikk med cams sa...

Oi, for en sprudlende og fin blogg du har!! Legger meg til som følger og gleder meg til fortsettelsen :)
Ta gjerne turen innom meg hvis du vil.
God lørdag!!
Klem Camilla

Martes atelie` sa...

Varmepumpe er ikke et vakkert element, men sååå deilig det er en kjølig kveld ;) Fine bilder og stilig lyslenke. Ble fristet sist jeg var i gamlebyen, fr.stad. Hadde mange fine lyslenker der også. Kjøpte ikke, men angrer på det. Blir nok en tur snart igjen!!

et kjært hjem sa...

Ja tiden strekker ikke alltid til!! Likevel flotte bilder, elsker lysslyngen!!
God helg ;)
Ane

Noralill sa...

Åå så godt at nokon lurar på det samme som meg! Ja, det er alltid travelt, alltid hektisk...og når skal ein få tid?? Kjenner det akkurat slik eg òg veldig ofte...Men nett no sit eg her og kikkar og blir inspirert, av dine skitne vindauga (som eg ikkje ser..) og di fiine lysslynge!

Takk for inspirasjon...Ha ein fin fin helg!

Sofie med S sa...

Skifte vinduer her og, men det får nå bare være... Viktigere ting å ta meg til:) Viktig å ta seg tid til kos innimellom. Så fin blogg du har - og for et fargerikt hjem!

Spirello sa...

Jeg syns bildene er kjempekule, og måtte scrolle opp og se en gang til da jeg leste at du hadde tatt bilder av varmepumpa..jeg la ikke merke til den;) -Men lysslyngen la jeg merke til! Nydelig!

Kjenner meg igjen i dette med tid, da..ftiden går alt for fort!!

Kaylovesvintage sa...

I love you sony angel,we got some
also

toko busana muslim murah tanah abang sa...


Beautiful! Love this place!

Jeanette Lunde sa...

Fine fine du :)
Her er ting på halv tolv også, om det er noen trøst. Tenk heller på alt det fine du får til, for det er noen som skulle ønske at de fikk til akkurat det du gjør ;)
Varm klem Jeanette

Anonym sa...

Så nydelig blogg, og flotte bilder:) Er ikke alltid så lett å få tiden til åstrekke til nei... Ble litt nysgjerrig når du nevnte å pimpe varmepumpa:P Hvordan kan man egentlig gjøre det?

Hilsen Jeanette

Anonym sa...

Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess
I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for inexperienced blog writers? I'd
definitely appreciate it.

My web page ... viagra

cara mengobati Wasir sa...

Wasir atau ambeien adalah penyakit yang terjadi pada bagian anus, jenis wasir atau ambeien sendiri ada dua yaitu wasir atau ambeien dalam dan wasir atau ambeien luar. Dalam penangananya sendiri wasir atau ambeien dapat disembuhkan dengan dua jalan yaitu pengobatan medis dan pengobatan non medis atau pengobatan alternatif. Pengobatan alternatif disini salah satu pilihanya adalah dengan menggunakan tanaman herbal atau dengan ramuan tradisional. Ambeclear dan Salep Salwa adalah hasil pengolahan tanaman herbal daun ungu, kunyit putih, dan mahkota dewa yang telah terbukti ampuh mengatasi wasir atau ambeien baik wasir stadium satu, stadium dua, stadium tiga maupun stadium akhir atau stadium empat. Wasir berdarah, wasir yang telah kronis, semua dapat diatasi dengan menggunakan obat ini selain ampuh obat ini juga aman dan tidak menimbulkan efek samping apapun bagi penggunanya sehingga obat ambeclear ini aman dikonsumsi oleh penderita wasir yang sedang hamil maupun menyusui.

socials