lørdag, oktober 3

Fargesterkt


Fotogaelleleboulicaut, chrischen
Vet at mange pleier å bytte ut de sterke fargene i heimen når høsten står for tur. Selv kjenner jeg et nesten større behov for å ha farger rundt meg når det blir mørkere og ikke minst kaldere ute. Deilige myke tepper har jeg funnet frem, men høstfargene uteblir. Hvordan er det med dere? Er det dust og ton i ton det går i? Ønsker alle som titter innom en feiende flott lørdags kveld.

12 kommentarer:

Vibeke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kvirrevitt sa...

Hei:) Jeg gjør nok som deg og velger farger! Dust er fint, men jeg klarer ikke helt å ha det sånn selv. Nydelig jente og ullklær under her!

Feiende flott lørdagskveld til deg også:)

Klem Kvirrevitt

Ida sa...

Etter en litt vel hvit periode - begynte jeg å blande inn litt svake pasteller - men så ser jeg sterkere behov for knæsje fargeklatter innimellom - det er godt for humøret det :-)

klem

Vibeke sa...

Det var da enda godt å høre at jeg ikke er alene om å trenge farger selv om høsten har kommet! Jeg pleier vanligvis å få et behov for mere høstfarger her hjemme når det blir høst men ikke denne høsten nei...her er det farger og mønstre i fleng :)

Jeg var i København for noen måneder siden og fikk så mye inspirasjon gjennom all den herlige designen at jeg fremdeles er litt "rusa" på det tror jeg...fnis. Der var det så herlig fargerikt og fullt av mønster at det var helt himmelsk!

Det som lignet på et lommespeil var en button fra Liberty som jeg hadde kjøpt på Shabby, vinneren ble kjempefornøyd med både button og sjal så det var veldig hyggelig :)

Håper vi "ramler" over hverandre en gang vi er i Drammen, det hadde vært gøy!

Herlige bilder i innlegget,
skikkelig food for the soul- thank you :)

Go'klem,
Vibeke

tempo.dk sa...

Flotte farver. Jeg har det bedst med farver rundt om mig hele året. Lige nu går det faktisk en del i rødt, lilla og lime. Jeg er lidt overrasket, men de farver er faktisk meget flotte sammen.
God lørdag til dig også. tempo-Bente

Tone sa...

LEKKERT!! Her har jeg en kombinasjon av dust, sterke farger og brunt for høsten - haha - det funker faktisk! Drømmer om noen knall gule detaljer for å spice det opp litt, så jeg føler nok som deg et behov for ektra farger. Det er nok også et resultat av et hvitt gulv som krever litt kontraster tenker jeg... Er imidlertid spent på hva jeg heller mot til våren - om det blir ENDA knæsjere!!? Roer du ned til våren kanskje? :)

Klem Lycheli

Lena sa...

Knæsje farger helt klart, bare skifter ut tekstilene jeg. Litt mer dypblått, klargrønt og masse lilla i høst...
Satser på å få sydd noen nye puter i neste uke, mens barna har høstferie :)

Moderne Retro sa...

Lekre bilder. :)
Interiøret her i huset er ganske nøytralt, og krever innimellom (ofte) "fargevitamininnsprøyting". For tiden fyller vi på med grønt og lilla/burgunder.

Myownhome sa...

Vilka fina bilder. Men framför allt den gula och den gröna stolen var superfina!! :)

kram /Johanna

Janne sa...

Enig meg deg, trenger farger i høstmørket! Her er det vel litt hummer og kanari, må jeg innrømme...men skulle gjerne vært flinkere til å mikse farger i heimen:)

moa sa...

..bildene var bare helt herlige!!!

søndagsklem fra meg

Mrs. Monday sa...

Jeg tviholder på fargene året igjennom og har ekstra sterkt behov for farger på høsten og vinteren. Så mine knallfargede tepper og sjokkrosa puter blir selv om det er høst :))

Klem fra
Miss Monday

socials