mandag, oktober 5

Oh happy day
Foto: MarieClaireMaison
Med et innlegg fyllt med farger ønsker jeg den nye uken velkommen. Synes denne leiligheten er helt herlig. Selvom det kanskje kan bli litt mye farger å bo i, er det ihvertfall deilig å hvile øyet på disse bildene. Det siste bildet viser at her bor det noen som virkelig har orden i sysakene. Her hjemme råder det til tider kaos i skuffer og skap. Det skal det gjøres noe med denne uken. Ordning och reda here I come!

8 kommentarer:

Jannike sa...

Til å bli godt hommør av :o) Litt sånn Villa Villekulla stil...

Minmill sa...

Så herlig og fargerik idyll som var her. Skikkelig eye candy. Takk for fin mandagsinspirasjon. Klem Minmill

annikken - osloliv sa...

Nice!

Tror jeg hadde blitt lei på sikt ja. Men jeg merker at farger i interiøret er veldig viktig for meg, som for deg! Kommer tilbake hit, liker bloggen din:)

Anna-Malin sa...

Vad glad jag blev av dessa vackra färger!

Försöker själv att ta in lite mer färg men det slutar alltid med vitt, svart o lite brunt...

Ha en go måndag!

KRam
A-M

Moderne Retro sa...

Blir glad av slike fargerike interiør - iallefall på bilder. Takk for titten. :)

(Basilikum er min favoritt også. Har nå 6 stk. i vinduskarmene - bruker å dele en plante i to, slik at røttene får bedre betingelser og jeg flere planter).).

Ha en fin mandagskveld. Jeg skal lese videre i "Panserhjerte" (Jo Nesbø) og kose meg med kakao med krem.

Vibeke sa...

Rett og slett råherlig!!!
Hadde vel som du også skriver blitt litt vel intenst å bo i men jeg blir kjempeinspirert av å se på disse bildene..Kunne mer enn gjerne ønsket meg tekstilene og eskene på det nederste bildet- skikkelig snop!

Fy flate for en deilig middag det er hos ifra lahell i kveld, ble sjukt sulten selv om det ikke er lenge siden jeg spiste...fnis

Kjedet kjøpte jeg på Noa-Noa på Grünerløkka, er så fornøyd med det...er noe med meg og kuler :)

Huset kjøpte jeg på Skaperverket helt nederst på Grünerløkka, der MÅ du ta deg en tur innom hvis du ikke allerede har besøkt dem! Var så masse unike ting der, var en himmelsk opplevelse :)

Så gøy at du er julemenneske, nå ble jeg nysgjerrig..hi-hi...hva er det du koser deg mest med av forberedelsene?

Jeg liker absolutt julen jeg også men jeg er så vant til å måtte jobbe mye både like før og i selve julen så da har det på en måte ikke blitt så mye kos som jeg skulle ønske...jeg tror jeg trenger en god porsjon ro og tid for å kunne nyte julen skikkelig- det får jeg i år :)

Ønsker deg en herlig kveld,
klemmer

mi-rachel sa...

herlige bilder.
og lykke til med å lage ordning og reda.

Kristine sa...

Hei :-) så flott bilder da...skikkelig herlige fargekombinasjoner!
Du høres jo ut som du er temmelig produktiv selv da ;-) med alle de strikkeprosjektene på gang! Har noen syprosjekter som ligger og er halvferdige hos meg og ja...hehe. Men når jeg har bestillinger "inne" får jeg et litt annet press på meg...noen som har betalt for å få det jeg skal lage, da må jeg jo bare hive meg rundt! Men, det er kjempegøy da, klager absollutt IKKE :-D

Er og kjempespent på Ting ja! De har jo Ting i Stavanger, og den liker jeg kjempegodt. Så forhåpentligvis blir Trondheimsbutikken like bra :-D Vet du når den åpner?
klem-klem

socials